Jump to content

update soft e60

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
  • 3 months later...
Nu cred ca se poate decat la reprezentanta. Te-ai risca foarte ult sa mergi la altii nu de alta dar nu cred ca au access la ultimele updateuri, scule etc.

Pai la reprezentanta cica este 300E, a fost astazi prietenul asta al meu cu masina acolo...

Am sunat si eu la MHS si AB.

Mi-au zis ca pretul ar fi de 300-350 de RON.(deci ori n-ai inteles bine, ori prietenul tau fabuleaza cu acei Euro).

Nici la mine nu citeste MP3, dar m-au cam speriat(eram chitit sa-mi fac update) cand au zis ca nu isi asuma responsabilitatea in caz ca pica ceva si n-am avut chef(adica sa stau fara masina) si nici bani de complicatii.

Poate dupa sarbatori mi-oi incerca si eu norocul.

Bafta.

Mi-au zis ca pretul ar fi de 300-350 de RON.(deci ori n-ai inteles bine, ori prietenul tau fabuleaza cu acei Euro).

Nici la mine nu citeste MP3, dar m-au cam speriat(eram chitit sa-mi fac update) cand au zis ca nu isi asuma responsabilitatea in caz ca pica ceva si n-am avut chef(adica sa stau fara masina) si nici bani de complicatii.

Bafta.

Asta cu asumarea responsabilitatii este o mare tampenie, nu te pot pune sa semnezi o asemenea aberatie, este o cretinatate uriasa....daca te decizi sa faci update si ai probleme cu soft-ul, chemi anpc, suni in germania, etc etc.

Multi tampiti mai sint pe lumea asta...auzi, ca cica nu-si asuma responsabilitatea; da' cine sa si-o asume ????

Bafta.

Asta cu asumarea responsabilitatii este o mare tampenie, nu te pot pune sa semnezi o asemenea aberatie, este o cretinatate uriasa....daca te decizi sa faci update si ai probleme cu soft-ul, chemi anpc, suni in germania, etc etc.

Multi tampiti mai sint pe lumea asta...auzi, ca cica nu-si asuma responsabilitatea; da' cine sa si-o asume ????

Asta asa este, tu cand vinzi un produs/serviciu, trebuie sa dai o garantie obligatorie, automat se intelege ca iti asumi responsabilitate. In cazul in care nu este sigur ceea ce vinzi si nu vrei responsabilitate, NUMAI VINZI si ai terminat orice discutie, spui ca nu se poate si gata! Parerea mea...

• 5 weeks later...
trebuie sa fac un update de soft la e60 si vreau sa imi spuneti cam ce ar trebuie sa mentionez sa imi modifice, am vb cu baietii de acolo si mi-au zis sa le aduc aminte cand vin cu masina.

vreau sa imi schimbe limba la comenzile vocale. ce altceva ar trebuie sa mentionez. stiu ca in germania fac update la absolut tot, la noi e mai greu.

am facut si eu update la un e60 2005 si nu mai imi merge tv-ul si luminile la parasolare ,iar la porbagaj mi se aprinde doar 2 secunde !! stie cineva ce ar trebui sa fac ?

Edited by ninelus

Ar trebui sa-ti mai faci inca un upgrade de soft, dar corect. Poate in Ungaria te rezolva ca din cate vad in RRomania nu se poate beneficia de un asemenea serviciu corect. Si mai intreba cineva pe aici de ce nu este BMW marca de incredere..

Daca s-a corupt bootloaderul circuitelor care nu mai functioneaza nu are ce sa mai faca indiferent unde merge.

Asa am luat masina...Update de soft la AB nu cred ca am sa ii fac :)

paote gasesti si in alta parte...la noi in cluj este un tip fff priceput care face si are tester original si tot...cel pe care mi l-a recomandat Cristi M.D si pe care-l stiam si eu...poate ai drum la cj daca nu am inteles ca-i 50 de euro

poti sa-mi lasi nr de tel al celui care se ocupa de update la bmw ,please !!