Jump to content

Cumpar sticla FAR bmw e39 sau far pt. facelift

Recommended Posts

Nu existĂŁ sticlĂŁ de facelift, doar de prefacelift.

Lifestyle a ĂŽncercat sĂŁ monteze o sticlĂŁ de prefacelift pe un far de facelift Âşi nu a reuÂşit, cele douĂŁ piese nu se pot ĂŽmbina.

mda stiu....eu intrebam in cazul in care are vreunu doar sticla de facelift pe undeva parasita...sau are faru defect praf sa pot lua sticla..

• 2 weeks later...

Sal, iti dau 280 RON pe amandoua acum (adica cand le trimiti). Vreau sa stiu daca merg pe niste faruri fake ca aici :

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...20&start=20

Mersi

PS: Sticla de la farurile actuale din partea stanga sa ars pur si simplu acolo unde e faza scurta. Ce e de vina, sticla sau becu ?

Edited by blastergod

Nu stiu daca ai citit ce am scris mai sus :) ...

Tocmai aia intrebam, merge ? in caz afirmativ as cumpara, altfel ... nu :)

Stii pe cineva care are faruri originale second de vanzare ? Pot da 50 EURO + farurile fake + farurile originale (fara nici o probl) prefacelift

Sal

• 2 weeks later...

atentie.... ca s=au ars sticlele la far ca probabil ai pus xenon, sticlele sunt diferite pe farurile cu xenon sau fara xenon !!!

Kretu: un sfat daca accepti... decat sa dai 200 lei pe 1 sticla care poate e sau nu pentru xenon, mai bine iei 1 far fara xenon sau asta cu xenon.... la 300 -350 ron ... macar nu-ti abureste si nu te doare capul cu montat si minuni

iti vand daca te intereseaza un far cu lupa si xenon pe fundal negru cu 300 ron 0727 355 685

xenonul a fost din fabrica pe far si arata impecabil,cel mai bine se vine si se vede la fata locului si se si monteaza pe masina

salut , de unde esti in primul rand...si cum facem sa le vad daca e ?eu nu mai am carnet pana pe 2 februarie.

am nevoie sa fie farul pe partea stanga , de face-lift , xenon si angel-eyes. sa nu aiba probleme si sticla sa fie cat de cat nematuita foarte rau...in toate cazurile astea il iau garantat...

poa sa fie matuita ma , ca se curata bibelou.. si acuma mi-e clara sticla la faru "vechi" ce am polishat-o cand am luat faru nou !!! crema de la grozadan care pandeste pe topic

:) asa sa fie...da si cu semnal alb...

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.