Jump to content

Erori in bord E39

Recommended Posts

Ruchfahrlicht pruffen

marsalier

mama masii ... acuma ma duc sa ma uit la toate ... pana una alta sa-mi zica cineva ce e cu aia "Kuhlwasserst pruffen" ... ce vrea ? antigel ... apa .. ce mananca ala ?

Antigel mi-a pus cand am scos masina din service ... dar o sa ma duc sa ii cumpar sa il schimbe iar ca asa mi-a zis ala :) ....

Pana una alta , eroarea de marsarier a disparut :)... am bagat odata in marsarier si s-a dus ... au ramas celelalte 3 ..

Sa-mi zica cineva cum desfac si eu la spate la numarul de inmatriculare ca sa schimb becul , multumesc ;)

Si mai revin cu o intrebare :) ..

http://img68.imageshack.us/img68/2345/imagine003fu4.jpg

http://img68.imageshack.us/img68/imagine003fu4.jpg/1/w960.png

ce e acolo la bidonasul alb ? am vazut ca are un lichid verde in el si e tocmai pe fund , ar trebui sa fie plin ? am observat ca nu are un nivel de verificare :) sau poate am observat prost ..

Desii nu am asa ceva eu as zice ca este rezervorul pentru spalatul farurilor.

Poate ma insel si este cel din poza atasata, dar pe unde se alimenteaza ca trebuie sa aiba o gaura cu capac ceva sus, nu?

Oricum "zama" de o pui la stergatoare o pui si acolo...

post-11294-1230649134_thumb.png

http://translate.google.com/translate_t# bagi acolo si traduce erorile

Atentie!!! asta nu inseamna ca le si rezolva...

Uite un om care stie sa expuateze resursele oferite de un computer + internet...

BRAVO Fla! Vorba unui prieten da' meu: "hai sapa tata, sapa!"

Dar cred ca mai bine seteaza limba germana in loc de engleza la traducere. :)

:) se descurca el ...

Vasul ala e pt faruri ... are capac ( sau ar trebui sa aibe .... cred ca poza e aiurea) ...merge pusa si zeama de parbriz... eu cand am luat masina avea in vas un lichid mai concentrat... asa ca i am pus si eu ceva concentrat ( e vreo 150 de mii 1 litru de concentrat BUN pt -40)

Edited by Fla

1. nu merge aia cu traducerea ... :)

2. am sa-i pun o solutie concentrata ...

3. a inebunit iar

usa dreapta fata nu mai raspunde la telecomanda , adica nu mai sare siguranta aia ...si deasemenea angel eyes-ul de la farul drept nu se mai aprinde .. s-o fi ars sau o fi altceva , habar n-am ... simt ca inebunesc .. :) :)

Ba da.

Chiar şi la cineva cu tester.

Ciupanezu to the rescue ... :) ....

dar stii ceva , am incercat sa-i pun tester ... si nu am niste pini acolo ..asa mi-au spus de la service cand am avut problema la motor ... :)

chiar am sa-i fac o poza ...

Edited by AndreiBMW

dar stii ceva , am incercat sa-i pun tester ... si nu am niste pini acolo ..asa mi-au spus de la service cand am avut problema la motor ... :)

chiar am sa-i fac o poza ...

Cauta o mufa diagnoza second hand si inlocuiesteo.

Cand becul de la angel eyes se arde, iti va sta aprins slab (fara sa blincaie) semnalul. Asta e modul de a te avertiza ca e ars becul.

Daca nu e aprins nici semnalul si angel eyesul, inseamna ca altceva nu e in regula, din pacate...

Uite n-am vazut ... dar mi-au zis niste baieti ca imi dadea blituri angel-eyes-ul care mai merge ... si era masina incuiata :) ....

Eu am crezut ca nu vad eu bine ca eram beat ..dar imi tremura angel-eyes-ul aseara ... si cand m-am dus in spate , si pozitia facea la fel , oscila , foarte putin dar oscila ...

Deasemenea , imi da unele erori in bord , cum ar fi stop pe frana ... dar merge impecabil ... nu e ars niciun bec .. :) , cand semnalizam , trancanea repede asa , de parca lipsea un bec , dar dupa cateva secunde a revenit la normal ...

Cred ca trebuie sa-i fac o exorcizare in cel mai scurt timp ... :)

Edited by AndreiBMW

Uite n-am vazut ... dar mi-au zis niste baieti ca imi dadea blituri angel-eyes-ul care mai merge ... si era masina incuiata :) ....

Eu am crezut ca nu vad eu bine ca eram beat ..dar imi tremura angel-eyes-ul aseara ... si cand m-am dus in spate , si pozitia facea la fel , oscila , foarte putin dar oscila ...

Deasemenea , imi da unele erori in bord , cum ar fi stop pe frana ... dar merge impecabil ... nu e ars niciun bec .. :) , cand semnalizam , trancanea repede asa , de parca lipsea un bec , dar dupa cateva secunde a revenit la normal ...

Cred ca trebuie sa-i fac o exorcizare in cel mai scurt timp ... :)

e normal la bmw! :)