Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Ce jante credeti ca se potrivesc pentru un E46 negru?

Sibianul

Recommended Posts

Descrie problema pe care o ai chiar din titlul topicului.

Rog pareri nu inseamna nimic, nu indica la ce se refera topicul, e la fel ca si Ajutor sau Am o problema. Este evident ca cei care posteaza asteapta parerilor celorlalti in legatura cu problema lor.

Respectati va rog recomandarile de postare pe acest forum.

Titlul oricarui topic va reflecta pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul “Scartie cureaua de distributie" este de preferat fata de “Help !...” sau "Am o problema". Topicurile generice gen “Ajutor” , “Am o problema fratilor” vor putea fi sterse fara preaviz. Respectati timpul celorlalti.

Atentie, completati toate acestea in Titlul topicului. Campul de descriere este optional, nu se poate utiliza in cautare.

Descrie problema pe care o ai chiar din titlul topicului.

Rog pareri nu inseamna nimic, nu indica la ce se refera topicul, e la fel ca si Ajutor sau Am o problema. Este evident ca cei care posteaza asteapta parerilor celorlalti in legatura cu problema lor.

Respectati va rog recomandarile de postare pe acest forum.

Titlul oricarui topic va reflecta pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul “Scartie cureaua de distributie" este de preferat fata de “Help !...” sau "Am o problema". Topicurile generice gen “Ajutor” , “Am o problema fratilor” vor putea fi sterse fara preaviz. Respectati timpul celorlalti.

Atentie, completati toate acestea in Titlul topicului. Campul de descriere este optional, nu se poate utiliza in cautare.

de modificat l-as modifica daca as sti cum in cazul in care vrei sa ma ajuti poti numi topiculin:,,rog pareri asupra jantelor''

multumesc

multumesc de parerile date pana acum....vad ca nimeni nu zice nimic de cele negre :)

astept in continuare bunavointa voastra de a-si exprima parerea

are cineva pe masina jante three face sa imi zica si mie o parere despre aceste jante nu am avut si chir nu stiu cum se

comporta(o janta are 10kg fara cauciuc, e mult ptr o janta pe 17?)

Poa' sa editeze care titlul, sa adauge "jante" ?

Ca de fiecare data uit despre ce este topicul asta...

Mersi !

daca as sti cum sa fac modificarea titlului as executa miscarea,dar daca citesti mai sus o sa vezi ca acelasi lucru i-am cerut

lui paul :)

Christian10- multumesc

daca as sti cum sa fac modificarea titlului as executa miscarea,dar daca citesti mai sus o sa vezi ca acelasi lucru i-am cerut

lui paul :)

Tu nu poti face modificarea asta...decat daca esti moderator...:)

ON : Si eu cred ca cele din poza a 3-a ar da bine pe masina...:)