Jump to content

Hai s-o luam de la zero.

Guest thesorcerer

Recommended Posts

Guest thesorcerer

Salut.

Sunt nou pe site, m-am inscris pt ca imi plac BMW-urile.

Am condus pe la 19 ani un 324d (2445 cc din '87, 2-3 ani de zile) - asta m-a zapacit rau de tot...,

iar pe la 20 de ani un 520d (din 2003 - 1 an).

A sosit vremea sa-mi iau si eu propria masina acum ca am mai crescut putin.

Deoarece bugetul e destul de micutz (10.000 EUR) am sa optez pt un SH din Germania. (Asa mi-am facut planul pana acum).

(Idiotii astia o sa scoata taxa cat mai curand SPER !)

Intrebare: Ce model sa-mi aleg?

- Eu ma gandeam la un 320d de prin 2002. (astept comentarii si sugestii legat de model si de carburant).

Vreau totusi sa fie o masina pe care s-o pot aranja cat de cat in viitor, ceva tunnig, etc.

Fiind pasiune mare sunt convins ca o sa bag multi bani in ea dc. o sa am!

- Vreau sa il iau negru, pt ca mi se pare f tare, mai ales cu grilele cromate, etc.

Deci .. asta ar fi primul pas legat de BMW-ul meu (viitor) si vreau sa-l fac cum trebuie, ca n-am bani de revandut si re-cumparat altu.

Astept sugestii, pt ca sunteti membrii vechi si va pricepeti.

Multumesc.

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest thesorcerer

Deci ... modelu ...

Am un tip bun de aduce numai bucati din afara, deci nu mi-e frica de teapa.

Se pricepe bine de tot la negociat, si la masini in genral, si eu prieten bun.

1. ce model ?

2. benzina sau motorina (e diferenta mare ?) ?

teoretic prefer diesel !

Deci ... modelu ...

Am un tip bun de aduce numai bucati din afara, deci nu mi-e frica de teapa.

Se pricepe bine de tot la negociat, si la masini in genral, si eu prieten bun.

1. ce model ?

2. benzina sau motorina (e diferenta mare ?) ?

teoretic prefer diesel !

ai si bugetul limitat ...sfatul meu e sa te orientezi spre un benzinar ,.,..crede-ma ca e cea mai buna economie pe care o poti face ..la 10k gasesti si aici benzinar in stare buna si cu ceva optiuni ..poti lua un 318i fara probleme . Succes

faza aia cu 30.000 km pe an pt a merita diselul e valabila numai daca cumperi o masina noua si dai pe ea cu 2-4000 euro mai mult decat pe benzinara.

in cazul de fata fiind vorba de un SH ,preturile sunt similare la diesel si benzina (acelasi dotari si an) ,insa cuplu motor pe care il ofera diselul este un mare atu

legat de pret si motorina top euro4 la petrom este 3,52 /litru deci s-a ieftinit si ea foarte tare odata cu benzina

consum la diesel 9-11 oras(bucuresti) in functie de trafic si stil de mers. afara intre 6-9 tot in fucntie de stilul de mers si viteza de deplasare.

consum la benzina:sa zica proprietari insa sub nici-o forma sub 13-14 oras la un 320 i,si sub 8-10 afara daca nu te dai foarte rau la ea.

eu unu am preferat diesl deci sustin diselul,insa e clar insa ca si benzinaru are avantaje :alta senzatie cand dai talpa si urci in 6000 ture,cost mai mic de intretinere(dupa cum zic posesorii)....si ar mai fi sunetul ala demential produs de cei 6 cilindri.

Edited by robert77

Eu am 320d si nu as lua benzina decat daca ar fi macar 325i.Momentan nu exista motor sub 2500cmc care sa depaseasca dieselul atat la performante cat si la consum.E adevarat ca costurile de intretinere sunt un pic mai mari la diesel decat la benzinar dar diesel-ul recupereaza la alte capitole (aici ma refer la motoare de 2000cmc).

Guest thesorcerer

Deja se creaza o imagine ... visul incepe sa se implineasca ... astept de 4-5 ani, strang bani cu spinarea de 2 ani de zile, sa-mi iau un 3ar :)

BMW 320d, > 2002, negru, trapa, incalzire scaune :),

Restul dotarilor nu ma intereseaza: sa aiba jante , etc ca oricum le schimb.

Chiar prefer sa iau fara imbunatatiri, ca sa nu dau banii pe ele ca oricum vreau sa mi-l fac cum vreau eu.

Intretinerea cam cat costa pt un BMW in medie / an ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.