Jump to content

Hai s-o luam de la zero.

Guest thesorcerer

Recommended Posts

Gata fratilor am recunoscut ca am gresit , ca sunt taran , ca am un e36(da e 318i simplu) printre altele , am zis ca fac parte din aceeasi categorie spusa de mine "fara o chiftea in stomac".

Sa fim sanatosi si fericiti pe noul an ce vine.

Stiu Calin78 ca mi-am facut o gramada de "admiratori" , dar sper sa le treaca.

Merit WARN , stergerea contului , imi asum vina fata de cele spuse , luasem foc , am avut o zi de tot rahatul si asa m-am descarcat si eu , stiu ca nu e frumos ce am facut si ca nu asa se procedeaza , mai am si eu scapari ca deh sunt "om".

Cum zice si titlul topicului "Hai sa o luam de la zero".

SCUZELE MELE TUTUROR

LA MULTI ANI !

UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI.

Edited by maxirazvan

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

La Multi Ani!!!, sincer sa fiu, ma simt bine pe acest forum, de ce? pt ca este cel mai de bun simt forum pe care am intrat, sunt foarte putine topicuri in care oamenii se ataca intre ei, ceea ce s-a petrecut mai sus nu da chiar atat de bine, nu are rost sa mai comentez si eu (sa scris deja ce era de scris), oricum trebuie apreciat gestul ca si-a cerut scuze. LA MULTI ANI!!! sper ca 2009 sa fie un an fara incidente, multumesc tuturor celor de pe forum, am avut de invatat multe de la ei, multa bafta. Edited by nailbombmax

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.