Jump to content

VAND/Schimb BMW E34 525 TDS, an 1993

sckhreech

Recommended Posts

De vanzare BMW E34 525 TDS 104kw , 143cp , 209500Km ,decembrie 1993, carte de service Germania , visiniu metalizat, stare foarte buna, adus in iunie in tara din Germania , alternator nou schimbat ,pompa de apa noua, curele ac si accesori noi, stergatoare noi, aer conditionat pe 2 zone , cutie automata 5 trepte cu functie de sport , economic si winter ,pilot automat, geamuri electrice fata , oglinzi electrice incalzite , OBC2 , ABS,airbag srs sofer, cupla de remorca, proiectoare ceata , inchidere centralizata , cotiere la scaunele fata , cotiera bancheta spate cu spatiu de depozitare , interior impecabil , covorase mocheta in culoarea tapiteriei , volan si schimbator piele, perdeluta electrica luneta,trapa electrica cu 2 pozitii, jante aliaj originale BMW 15', inmatriculat in Bulgaria , toate actele in regula , procura notariala Bulgaria , asigurare valabila .

Pret 3600 euro.

Accept schimburi cu alte BMW-uri cu AC, de preferat 318is.

Locatie Bucuresti. 0723.695.915

Edited by sckhreech

• 2 weeks later...
Vezi ca ai un bec ars la OBC (cel din dreapta)...Si la mine mi se vedeau toti pixelii prin bord...acum, mana mea a fost mai convingatoare :) ...

Bafta la vanzare...e printre cele mai dotate e34-uri vazute pana acum....

Merci , o sa il schimb dar cand o fii un pic mai cald afara .

pacat ca nu este inmatriculat, voiam cutie automata...

masina este inmatriculata , doar ca nu este in romania.

la cate firme s-au infiintat in bulgaria pt a inmatricula masinii.. sa vedeti cand or da faliment si nu veti mai putea face itp ..

In primul rand nu stiu ce cauti tu pe topicul de vanzare al unei masini daca nu esti interesat de aceasta ?!?!

In al doilea rand nu stiu de ce te bagi tu unde nu stii despre ce este vorba?!?!

In al treilea rand masina este inmatriculata pe persoana fizica in Bulgaria si nu sunt probleme nici cu ITP nici cu Asig. Nu este prima masina care o am inmatriculata in Bulgaria.

Daca cauti afectiune cu japca sau doar vrei sa faci un anumit nr. de posturi cretine te rog sa te abtii de la comentarii inutile. Iti multumesc.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
Pretul este negociabil sau schimb cu alt bmw , sau de ce nu alte marci, cu AC, +/- diferenta

te intereseaza un renault megane din 2001?? doar 75.000 km ,cutie manuala, 1.9 tdi .. unic proprietar . Schimburile facute la reprezentanta, doar prietena-mea a condus masina . ( ingrijita,nefumatori..) accept orice test + dif din partea ta 1500 euro

Edited by trafficante

• 1 month later...
salut.sunt destul de mult interesat .iti pot oferi la schimb un Dodge grand caravan GPL consum 12-16%[1,7lei/l]aer,fata-spate,full electric,pilot automat,computer bord,carlig,bull bar,7 locuri,120kw.acte Germania,propietar roman[membru familie].

post-12465-1245716025_thumb.jpg

post-12465-1245716029_thumb.jpg

post-12465-1245716033_thumb.jpg

post-12465-1245716038_thumb.jpg

post-12465-1245716042_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.