Jump to content

Jante : intrebare legata de ET urgent va rog

oSerX

Recommended Posts

Am gasit niste jante aproape noi dezent ... pe masina am jante cu ET 34 ... pe site la dezent ei spun ca modelul ala se potriveste "plug-and-play" doar ET 35 .... ei avand si et 20, modelul ala ....

daca ET = 20 la jantele alea o sa am probleme pe masina ?// ce se intampla ? intra janta inauntru sau iese inafara ??

va rog urgent ca varul meu se duce la 2 sa le vada/ia ...

LE: va rog nu ma trimiteti pe tirebible sau tirerack sau alte site-uri similare ..... as dori un raspuns rapid si direct... multumesc

Edited by oSerX

Am gasit niste jante aproape noi dezent ... pe masina am jante cu ET 34 ... pe site la dezent ei spun ca modelul ala se potriveste "plug-and-play" doar ET 35 .... ei avand si et 20, modelul ala ....

daca ET = 20 la jantele alea o sa am probleme pe masina ?// ce se intampla ? intra janta inauntru sau iese inafara ??

va rog urgent ca varul meu se duce la 2 sa le vada/ia ...

LE: va rog nu ma trimiteti pe tirebible sau tirerack sau alte site-uri similare ..... as dori un raspuns rapid si direct... multumesc

Daca vrei sa fi sigur intra pe Dezent wheels si o sa vezi ca pe seria 3 coupe actuala merg jante pe 16" cu ET 20 .Cele mai frumoase sunt Dezent K cu ET 20, mai sunt si altele tot pe 16" dar cu ET 35. La ET 20 merg cauciucuri de 205/55 si 225/50R16. Astea cu ET 20, comparativ cu cele cu ET35, vor iesi putin mai in exterior. In site iti da si poza masinii cu jantele respective.

m'am uitat la dezent ..... e vorba de type K ala ...... daca selectez plug and play rims ..... ET 20 dispare ..... oricum astea sunt ET 20 pe care le are baiatul asta .... daca zici ca ies doar un pic in exterior sunt ok .... mi'era frica sa nu intre spre suspensie .....

acum le ia .......

m'am uitat la dezent ..... e vorba de type K ala ...... daca selectez plug and play rims ..... ET 20 dispare ..... oricum astea sunt ET 20 pe care le are baiatul asta .... daca zici ca ies doar un pic in exterior sunt ok .... mi'era frica sa nu intre spre suspensie .....

acum le ia .......

Dezent sunt una din firmele serioase, daca ei zic ca jantele Dezent K cu ET 20 merg la seria 3 actuala, poti sa fi linistit, oricum fata de ET 35 se departeaza de partea interioara si este chiar mai frumos. Singura problema este sa nu pui cauciucuri mai late de 225/50R16

buba e ca daca selectez plug and play cele cu ET20 dispar din lista .... deci inseamna ca trebuie ceva modificari .... una din jante fusese spara buza interioara si sudata cu mare arta ... nu se vedea nimic din afara.... nu le'a luat ..... prefer sa le iau de noi ..... dau 2-3mil in plus si aia e .... oricum iau factura mi le deduc pe firma .... si am garantie ..... de bine de rau :) ..... si nu stiu ce reprezinta dar de noi vin cu "kit de montaj" .... amicului meu in germania i'au venit cu prezoane cu tot

sa le ia naiba de jante ...... am un amic care e in germania acum ... l'am rugat pe el sa se uite pe acolo ..... am gasit si jante de otel .... si ar fi ultima solutie .... dar cel putin imi ies din cap ..... iau jante de otel cu capace si aia e ..... Edited by oSerX

gata mi'a luat un amic din germania rial Salerno ....

http://www.ityre.com/en/disks/catalog/rial/4615/

astea sunt .... la 245eur/4bucati noi noutze ... sunt incadrate la jane de iarna si pt runflat ...cu et 34 parca

Ma bucur ca mi'am facut set nou noutz de jante cele mai de sus cu cauciucuri run-flat nokian wr 205x55R16 V94 ... cu mai putin de 600eur

Pana una alta toate bune

Edited by oSerX