Jump to content

E46 se poate fura?

dr.touring

Recommended Posts

• Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
UN TIP DIN BRAILA AVEA SERIA 6 SI CE MANDRU MAI ERA DE EL SI HAI SA PLECE OMUL NOSTRU SI EL IN TARI MAI SMECHERE SI CAND A AJUNS IN ITALIA LA OPRIT POLITIA DUPA O SCURTA VERIFIVARE IAU LUAT MASINA PTR CA ERA FURATA DIN BELGIA . SI CESTIA CEA MAI TARE E CA ERA AL 4 PROPIETAR ROMAN , RAR -UL ASAT DE ........ NU VERIFICA DACA E MASINA FURATA EI AU GRIJA NUMAI SA TE SCOATA NON EURO?

Sunt multe trucuri de genu asta <_<

Aveam un vecin mai demult cu o dacie 1310 si avea intrerupator din ala de veioza pus pe un fir pe la motor. Nu stiu exact pe ce fir era pus, dar omul mereu cand pleca deschidea capota, dadea la intrerupator si pleca. :)

Edited by florin83

Sunt multe trucuri de genu asta <_<

Aveam un vecin mai demult cu o dacie 1310 si avea intrerupator din ala de veioza pus pe un fir pe la motor. Nu stiu exact pe ce fir era pus, dar omul mereu cand pleca deschidea capota, dadea la intrerupator si pleca. :)

ceva de genul asta avea si tata pe Dacia 1300 ...

lui nu-i era frica ca i-o fura, ci mai degraba ca-i putea lua foc ... (i-a mai ars un Renault din senin) ...

acum sincer vorbind , sansele ca masina sa iti fie furata sunt de cam 1 la 100000 ! Si daca cineva are norocul asta , poate sa aibe si mama alarmelor pe masina ca tot se fura !

Cati din useri de pe acest forum sau trezit cu masinile furate ?!

Dute putin in bulgaria sansele sunt 1 la 30 ! mai ales daca esti Roman..

"E46 se poate fura?" se fura masini de 10 de mii mult mai avansate crezi ca nu poate sa il fure pe e46 . <_<

acum sincer vorbind , sansele ca masina sa iti fie furata sunt de cam 1 la 100000 ! Si daca cineva are norocul asta , poate sa aibe si mama alarmelor pe masina ca tot se fura !

Cati din useri de pe acest forum sau trezit cu masinile furate ?!

Orice maÂşinĂŁ se poate fura.

Userii de pe acest forum sunt relativ puĂžini.

Nu ma ofuschez degeaba, dar vorbiti unuii de aici de parca ati avea numai M3-uri si M5-uri noi.

Eu am fost cu un amic cu E46 325 compact cu pachet M. Am specificat asta pt ca eu cred ca 2 Bmw-uri, dintre care o vechitura si un E46 cu pachet M sar destul de bine in ochi.

Edited by florin83