Jump to content

Recommended Posts

Salut!In final am pierdut si ultima cheie :) Este vorba despre un M3 e46..Ce solutii am?Talonul masinii este in masina.Sa comand la BMW Bavaria nu comand ca dureaza..Solutie ar fii inlocuirea yalelor masinii si modulul lor?Am gasit o astfel de solutie yale de portbagaj,usa si contact cu cheie si cip aferente originale BMW si modulul lor..Se poate rezolva asa?E cineva care ma poate ajuta intr`un fel?

P.S-OFER RECOMPENSA SUBSTANTIALA CELUI CARE MI`A GASIT CHEIA,PRECIZEZ CA ESTE O CHEIE CU ALARMA CU PAGER LEGATA LA EA SI BRELOC CU M....stiu ca demersul meu poate fii luat in deradere dar frate daca s`a pierdut o cheie de ce sa nu o dea inapoi...ce face cu ea?sa o dea inapoi si primeste bani cu aia sigur are ce face :)

Multumesc anticipat tuturor userilor care imi ofera o solutie viabila sau mai putin viabila!Craciun fericit!

nu poti decat varianta oficiala

pentru ca chiar daca gasesti set de yale cu chei si cu ews adica calculator de chei nu ai cum sa faci calculatorul de motor sa recunoasca acel ews

si nu dureaza mult 1 saptamana sa vina cheie noua

in perioada asta..ii dureaza clar pana dupa revelion,adica dupa 5 ianuarie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.