Jump to content

Recommended Posts

ma tot gandesc de ceva timp de ce pedala de acceleratie este mai sus (are o pozitie mai inalta) decat cea de frana?

prin asta nu se pierde un timp care poate fi foarte pretios in cazul unei franari de urgenta? si nu numai?

pai este mai sus ca o apesi cand conduci nu?? si din moment ce o apesi se mai reduce din distanta de care zici tu, Si oricum este mai usor si mai rapid sa vii cu piciorul de pe o pozitie mai inalta pe una mai joasa decat invers.

ma tot gandesc de ceva timp de ce pedala de acceleratie este mai sus (are o pozitie mai inalta) decat cea de frana?

prin asta nu se pierde un timp care poate fi foarte pretios in cazul unei franari de urgenta? si nu numai?

pai este mai sus ca o apesi cand conduci nu?? si din moment ce o apesi se mai reduce din distanta de care zici tu, Si oricum este mai usor si mai rapid sa vii cu piciorul de pe o pozitie mai inalta pe una mai joasa decat invers.

sunt complet zapacit!!!

problema este exact invers: pedala de frana este mai sus. deci daca sunt "pe acceleratie" si trebuie sa franez trebuie sa ridic piciorul si sa calc frana....

Mi-a luat-o verssatu inainte cu heel/toe. :) Nu va pot spune cat ma enerva la A4 faptul ca frana era mult mai sus decat acceleratia si nici nu se putea pune problema de heel/toe.

@aurelian0408

Ce model de BMW ai? La E46 nu este cum spui tu...

tocmai ca am e46 320 d...si este asa cum zic. pedala de frana este mai sus decat cea de acceleratie. si la e34 525 i e la fel.si la dacia...si la toate pe care le-am condus.

deci?

verssatu, nu sunt pilot de curse, nu accelerez atunci cand pun frana! :)

am ridicat o problema relativ simpla: am senzatia ca se pierde timp atunci cand ar trebui sa pui o frana de urgenta.

poate gresesc. daca da, sa imi explice cineva care e mersul.

am senzatia ca se pierde timp atunci cand ar trebui sa pui o frana de urgenta.

poate gresesc. daca da, sa imi explice cineva care e mersul.

Incearca atunci sa conduci cu viteza mai mica, se micsoreaza posibilitatea de accident datorita intarzierii cu care este apasata pedala de frana.

m-ati lamurit beton! :)