Jump to content

Accident Focsani

AndreiVN

Recommended Posts

S-a rupt in doua....:-o

Cred ca aveau ceva viteza....

Imi pare rau de cei doi..:)

Teribilismul asta... :)

Nu cred ca s-a terminat cu astia ... mai sunt fani NFS .... si e unu saracu' , si-a luat si el un 997 si nu l-am vazut sa mearga linistit vreodata + ca i-a venit un "preten" de pe la Bucuresti cu :) un E34 argintiu .... si se intrec ei pe bulevarde ... numa figuri ...

Urat.....Dumnezeu sa ii odihneasca . Nu contaeza ce e , Mercedes , BMW , Audi.....mor oameni :)

Cine-i pune frate ?? Gandeste-te ce se intampla daca intra in altul sau erau oameni pe trotuar .. :)

Oricum , avea peste 100 la ora .... langa e o statie de taxi si erau cativa acolo ...

Cred ca stiu masina , o Doamne , un C200 Kompressor cu pachet AMG, nu stiu daca a vanduto sau era proprietarul (cel din constanta ) dar zilele astea aflu sigur daca e masina despre care vb .

Dumnezeu sa ii odihneasca .

Urat.....Dumnezeu sa ii odihneasca . Nu contaeza ce e , Mercedes , BMW , Audi.....mor oameni :)

Cine-i pune frate ?? Gandeste-te ce se intampla daca intra in altul sau erau oameni pe trotuar .. :)

Oricum , avea peste 100 la ora .... langa e o statie de taxi si erau cativa acolo ...

ar trebui sa puna astia pe permise poze de la accidente cum pui aia pe tigari. poate s-ar linisti multi de mers tare.

C200 Kompressor 1997 / Germania

Uffa ... am aflat , e masina vanduta de un prieten de al meu , are si el parc si il avea in parc zilele trecute , lam sunat acum si a spus ca la vandut acum 2 zile . Oi Doamne , ce pot face 200 cp , te omoara in fractiune de secunda :) . Pacat ...... Dumnezeu sa ii odihneasca !!!

nu caii te omoara...

Se omoara singuri excitatii astia ... cred ca ii da la ora 17:00 acuma ...

Apropo , m-am dus sa mananc o ciorbica ca tot omu' la un restaurant ... si cand colo , din remorca unui tractor zboara 2 cutii care mi-au facut o mare julitura pe aripa stanga spate .. :) ...

Ai apucat sa ii iei numarul ?

Vezi ca iti despagueste RCA-ul lui in cazul asta (crede-ma ca stiu :) )

nu i-am luat numarul , i-am luat 50 de euro :) ca sa ma duc sa ii dau un polish , ca se ia .... e numai julita , nu s-a luat vopseaua ... nu mi-a dat-o adanc ... dar e pe o suprafata maricica ..

Edited by AndreiBMW

mare viteza trebuie sa fi avut, sa ajunga masina in halul ala. Dumnezeu sa-i odihneasca!

Cred ca cei de la Descarcerare au facut-o in halul asta.Oricum nici inaintea lor nu cred ca era prea compacta!

Pacat ca nu se mai fac masinile ca inainte!Poate ca daca masina avea sasiul, tabla, si ranforsarile de w123 (celebra Cobra) + sistemul de SRS posibil sa mai fi avut vreo sansa!

Edited by kosfunny

mare viteza trebuie sa fi avut, sa ajunga masina in halul ala. Dumnezeu sa-i odihneasca!

Cred ca cei de la Descarcerare au facut-o in halul asta.Oricum nici inaintea lor nu cred ca era prea compacta!

Pacat ca nu se mai fac masinile ca inainte!Poate ca daca masina avea sasiul, tabla, si ranforsarile de w123 (celebra Cobra) + sistemul de SRS posibil sa mai fi avut vreo sansa!

cei de la descarcerari nu au facut altceva in afara de a decupa ce a ramas din cupola pentru a scoate cadavrele .. :) , sa intamplat la nici 100 de metri de unde stau eu ... e ceva cu zona asta , indeamna la viteza ...

cei de la descarcerari nu au facut altceva in afara de a decupa ce a ramas din cupola pentru a scoate cadavrele .. :) , sa intamplat la nici 100 de metri de unde stau eu ... e ceva cu zona asta , indeamna la viteza ...

Asa e, e ceva, prostie si fitze teribiliste! Din pacate soselele sunt pline de asa ceva!

Asa e, e ceva, prostie si fitze teribiliste! Din pacate soselele sunt pline de asa ceva!

dumnezeu sa-i odihneasca pacat