Jump to content

Cutia automata de pe E34

MuadDib

Recommended Posts

Ma intereseaza mult cutia asta automata, si ash vrea mai mult informatii, pareri, experiente, etc.

Ce am aflat pana acum:

- De-a lungul timpului (adik '88 ->'96 ) au fost 4 tipuri de automate pe E34.

- Au fost in versiuni de 4 sau 5 trepte.

Stie cineva mai multe detalii? Care sunt tipurile, in ce perioada a fost folosit tipul x, ce probleme avea tipul y, stuff like this...

De asemenea, aud pe multi ca dupa ce au schimbat uleiul la o automata d'asta ceva s-a schimbat (in rau) in comportamentul cutiei...

Am pe cineva care vrea sa imi dea o automata de E34 TDS din '94 si care se jura ca are 6 (SASE!) trepte... :)

Ii dau forward la Myth Busters? Shi asha ma tot chinui sa ii fac sa testeze mitul cu vaselina pe tubul de oxigen... :blink:

Danke!

Edited by MuadDib

Ma intereseaza mult cutia asta automata, si ash vrea mai mult informatii, pareri, experiente, etc.

Ce am aflat pana acum:

- De-a lungul timpului (adik '88 ->'96 ) au fost 4 tipuri de automate pe E34.

- Au fost in versiuni de 4 sau 5 trepte.

Stie cineva mai multe detalii? Care sunt tipurile, in ce perioada a fost folosit tipul x, ce probleme avea tipul y, stuff like this...

De asemenea, aud pe multi ca dupa ce au schimbat uleiul la o automata d'asta ceva s-a schimbat (in rau) in comportamentul cutiei...

Am pe cineva care vrea sa imi dea o automata de E34 TDS din '94 si care se jura ca are 6 (SASE!) trepte...  :)

Ii dau forward la Myth Busters? Shi asha ma tot chinui sa ii fac sa testeze mitul cu vaselina pe tubul de oxigen...  :blink:

Danke!

68617[/snapback]

E34 a avut pe tds A5S 310Z,cutie cu 5 trepte.

Daca nu se schimba uleiul la cutie la timp,mai bine nu se schimba niciodata.Explicatia este simpla.In timp ,odata cu uzura placilor din cutie ,se aduna in ulei impuritati iar uleiul devine vascos si compenseaza distrugerea placilor.

Daca se schimba uleiul in acel moment, cutia nu va mai schimba .Uleiul nou este curat si nu are vascozitate mare ,cel putin nu la fel ca un ulei neschimbat dupa 100.000km.

Parerea mea.

PS

Daca vrei sa o montezi pe masina ta,nu cred ca se potriveste.

E34 a avut pe tds A5S 310Z,cutie cu 5 trepte.

Parerea mea.

PS

Daca vrei sa o montezi pe masina ta,nu cred ca se potriveste.

68619[/snapback]

Banuiesc ca transplantul de cutie e foarte dificil... Mai ales de pe un diesel pe benzinar... Ma intereseaza TDS-ul asta cu totul...

Deci 5 trepte A5S 310Z pe TDS. Pe 525? 535?

10x