Jump to content

my warrior

roninbz

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

frumoasa masina!

sa o stapanesti sanatos si fara incidente :lol:

multumesc. o sa-i fac alte poze, ca s-au skimbat multe :)

frumoasa masina si ingrijita. Drum bun si multi km fara reparatii!

Ierta-mi curiozitatea, am inteles ca ai o deficienta motorie insa nu inteleg modul in care sunt ultilizate adaptarile de pe volan...Nu potea fii doar o rotita, ceva gen cu am soferii de camion?

frumoasa masina!

sa o stapanesti sanatos si fara incidente :D

multumesc. o sa-i fac alte poze, ca s-au skimbat multe :lol:

frumoasa masina si ingrijita. Drum bun si multi km fara reparatii!

Ierta-mi curiozitatea, am inteles ca ai o deficienta motorie insa nu inteleg modul in care sunt ultilizate adaptarile de pe volan...Nu potea fii doar o rotita, ceva gen cu am soferii de camion?

poate fi si numai atat, dar din cauza leziunii mele cervicale, nu pot misca nici degetele de la maini. de aceea am aceasta adaptare :) semnalizarea e pe bratul de acceleratie&frana :lol:

da-le jos ca sunt aiurea ...

nici macar nu sunt drepte :)

date jos :)

drepte erau, ca grilele sunt drepte. iluzia optica....

aveam de ales toata grila „nichelata” sau toata neagra. asa ca urmeaza sa innegresc rama nichelata.

foarte  frumoasa pisica,ce ai facut ti-ai cumparat grila cea noua???Fratele meu si un prieten le-au fost furate asa ca le-am dat si eu  jos si am pus grila cea clasica,mai bine le tin in casa decat sa-mi zgaraie masina  :lol: bafta in continuare si din partrea mea JOS PALARIA :)

foarte  frumoasa pisica,ce ai facut ti-ai cumparat grila cea noua???Fratele meu si un prieten le-au fost furate asa ca le-am dat si eu  jos si am pus grila cea clasica,mai bine le tin in casa decat sa-mi zgaraie masina  :lol: bafta in continuare si din partrea mea JOS PALARIA :)

nu, pusesem doar niste ornamente nichelate, taiate. nu mare lucru. s-au scos usor.

multumesc frumos! :lol:

• 5 weeks later...

poze noi :lol:

ce i-am mai facut:

- inele nichelate si folie carbon la ceasurile de bord;

- CD player Pioneer cu USB;

- detector radar Yupiteru :)

- vopsit barele, pragurile, oglinzile, manerele de la usi, plasticul negru de deasupra numarului si noul eleron M, in culoarea masinii;

- schimbat jentile de pe 15 pe 16 cu modelul meu preferat;

- bandouri laterale de M;

- i-am schimbat semnalele fata, lucasurile si stopurile, din galbene in albe;

- i-am schimbat cercul volanului;

- i-am pus pedale aluminiu;

- parasolar parbriz din folie ca la usile din spate, 5% transparenta

- dat jos 316i de pe portbagaj si semnul...

daca imi mai aduc aminte, mai adaug :lol:

Edited by roninbz

Salutare Domnule, felicitari pentru achizitie si pentru adaptari, si eu sunt in situatia Dumneata, insa comanda la Bialis mi sa parut scumpa si nu am bani momentan de comanda, pentru moment ma folosesc de sofer.

Am postat pe forum un topic in legatura cu stick-erele speciale pentru dizabilitate si un coleg mia indicat acest topic si am fost incantat sa descopar modul cum ai facut modificarile pe masina. Felicitari !!!

Caut de 2-3 saptamani stick-ere prin benzinarii si pe la piese auto si nu gasesc niciunde, nici nu ma gandeam sa nu gasesc niste simple stick-ere prin benzinarii ..... , singura solutie e sa fac comanda la o firma de publicitate dar am optat pentru a va intreba daca stiti cumva de unde pot cumpara asa ceva.

Multumesc si felicitari pentru "pisicuta" !!!

Salutare Domnule, felicitari pentru achizitie si pentru adaptari, si eu sunt in situatia Dumneata, insa comanda la Bialis mi sa parut scumpa si nu am bani momentan de comanda, pentru moment ma folosesc de sofer.

Am postat pe forum un topic in legatura cu stick-erele speciale pentru dizabilitate si un coleg mia indicat acest topic si am fost incantat sa descopar modul cum ai facut modificarile pe masina. Felicitari !!!

Caut de 2-3 saptamani stick-ere prin benzinarii si pe la piese auto si nu gasesc niciunde, nici nu ma gandeam sa nu gasesc niste simple stick-ere prin benzinarii ..... , singura solutie e sa fac comanda la o firma de publicitate dar am optat pentru a va intreba daca stiti cumva de unde pot cumpara asa ceva.

Va salut!

Multumesc pt felicitari!

Cel mai sigur e la o firma de publicitate. Ei le fac standard. Eu mi le-am facut pe ale mele putin mai... speciale, mai ales cel de pe luneta :lol:

Daca vreti, vi-l dau pe cel de pe parbriz, dar tot la o agentie de publicitate trebuie taiat...

Arata foarte bine pisica,

Felicitari pentru ce faci , bravo , esti un exemplu .

Mersi de aprecieri, iar de exemplu, de ce as fi? :)

Va salut!

Multumesc pt felicitari!

Cel mai sigur e la o firma de publicitate. Ei le fac standard. Eu mi le-am facut pe ale mele putin mai... speciale, mai ales cel de pe luneta :lol:

Daca vreti, vi-l dau pe cel de pe parbriz, dar tot la o agentie de publicitate trebuie taiat...

Arata foarte bine pisica,

Felicitari pentru ce faci , bravo , esti un exemplu .

Mersi de aprecieri, iar de exemplu, de ce as fi? :)

un exemplu de urmat pentru persoane cu dizabilitati care la noi in tara cel putin sint vazuti aiurea.

ce i-am mai facut :lol:

- i-am pus stickerele cu bmwclub :lol:

- oglinjoare convexe pe oglinzi. f utile. vedeti diferenta de vizibilitate....

- in sfarsit am gasit la @e.emu3 capacul de la articulatia cotierei... livrat la domiciliu :) multumesc!

- am inlocuit suporturile de numere cu unele negre complet. asa am vrut, negre. cele vechi aveau un Porche pe ele... cah :)

Edited by roninbz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.