Jump to content

Se invarte greu volanul?

chriss

Recommended Posts

eu m-am obisnuit cu directia, este interesant totusi cand conduc alte masini care au o directie mai lina.

Eu am 2 masini, 335-ul si un GTI. Cand conduc GTI-ul, cred ca cel mai mult simt lipsa volanului si a schimbatorului de la BMW :) Bine, senzatia in masina e alta cu totul.

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

eu m-am obisnuit cu directia, este interesant totusi cand conduc alte masini care au o directie mai lina.

Eu am 2 masini, 335-ul si un GTI. Cand conduc GTI-ul, cred ca cel mai mult simt lipsa volanului si a schimbatorului de la BMW :) Bine, senzatia in masina e alta cu totul.

volanul/directia nu, dar cutia de viteze o ador de la BMW.

Ceilalti sunt femei, tractoristi si fara gust!

Iar incepem... :) ! Uite, ca sa nu facem cearta din nou, analizeaza materialele tale interioare cu cele de la marcile rivale(incearca la o reprezentanta). Apoi dute la un dealer Dacia sau Renault si mai compara odata. Aaaa...si sa lasi subiectivismul la intrare. Apoi vin-o cu rezultatele.

Edited by f1bogdan

Ficus, cred ca ai ales gresit masina. Din cate-mi dau seama pt tine nu conteaza chiar deloc aspectul sportiv si ma intreb de ce naiba ti-ai luat BMW si nu un Benz? Nu e cu rautate. Am mai intalnit oameni care si-au luat BMW pt nume, apoi se plangeau ca nu incapeau in scaune (fiind sport, cu suport lateral, ei namile). Cred ca nu trebuie sa dai vina pe masina, ci pe tine. Ca nu te-ai documentat suficient inainte sa faci asa o achizitie.

Legat de materialele de la interior am mai auzit pareri conform carora ultimele modele de BMW (dar si de Benz) nu mai dau acea senzatie de premium. Sunt partial de acord cu tine, dar asta pt ca toate marcile au adoptat o politica de reducere a costurilor.

In schimb, un BMW inseamna mult mai mult decat chichitele astea. Majoritatea defectelor legate de manevrabilitatea masinii care le-ai enumerat tu acolo sunt mari avantaje pentru orice pasionat de BMW, mentionez aici directia, suspensia si cauciucurile. Pur si simplu nu e pentru tine. Te avertizez ca nici Benzul nu e joaca de copii :) dar e ceva mai elegant decat BMW. Oricum, din cate vad eu te-ai intelege de minune cu un Focus II, varianta titanium :) Din nou, fara rautate.

Salut

...auzi la el, se intareste in functie turatie :) ... cat despre masina, mie imi place cum este directia, m-am obisnuit !

PĂŁi chiar se ĂŽntĂŁreÂşte ĂŽn funcĂžie de turaĂžie.

...:) :) ...Am inteles asta...dar nu ai specificat ce se intareste in functie de turatie...directia sau ...ce? :)

si la mine la fel la bmw e46 316i an 2000 adica fara facelift....se invarte mai greu decat la cealalta o lancia kappa 3.0...la lancia intr-adevar se invarte mai usor pe loc ...dar ce am observat ca la bmw parca nu se intareste in functie de viteza cea ce la lancia se intampla...in mers merge mai greu decat pe loc....sa am eu ceva defect la bmw?

Ficuse,fara suparare,dar sigur e un BMW ce ti-ai luat tu? :) Domnule,dai legile peste cap...La ce probleme ai ridicat tu vis-a-vis de BMW,insemna ca BMW e ceva gen...nu stiu...Logan,Lada,dar cred ca nici astea ca deja dupa mintea ta sunt net superioare unui BMW...Clar nu ti-ai luat ce ti se potriveste!O fii el un BMW si o avea el un pedigree exceptional,dar nu ai vrea sa te si spele pe ochii dimineata? :) Dai impresia unuia care a dat si el de niste bani si hai sa-si ia si el o masina cu renume,un benveu sa vada dusmanii mei ce am eu in garaj.Inainte sa dai atatea sute de milioane pe o masina,mai intai intereseaza-te mai bine ca sa vezi daca ti se potriveste masina respectiva,marca respectiva si tot ce o mai individualizeaza,nu asa doar ca...ai auzit tu pe la TV, ai citit prin reviste si ai vazut tu niste cocalari cu manele la maxim ca "bemveu" are prestanta si e masina premium.Sa ai grija la urmatoarea masina,sa nu iti iei vreun Porsche,Lambo sau Ferrari ca alea nu au decat 2 usi si mi-e ca o sa fii f.dezamagit de aspectul asta ca nu o sa ai unde sa bagi o mie de indieni in ea...Scuza-ma,dar postul tau m-a lasat :) Nu am mai auzit asa ceva pana la tine... Edited by Bobo1987

Ficuse,fara suparare,dar sigur e un BMW ce ti-ai luat tu? :) Domnule,dai legile peste cap...La ce probleme ai ridicat tu vis-a-vis de BMW,insemna ca BMW e ceva gen...nu stiu...Logan,Lada,dar cred ca nici astea ca deja dupa mintea ta sunt net superioare unui BMW...Clar nu ti-ai luat ce ti se potriveste!O fii el un BMW si o avea el un pedigree exceptional,dar nu ai vrea sa te si spele pe ochii dimineata? :) Dai impresia unuia care a dat si el de niste bani si hai sa-si ia si el o masina cu renume,un benveu sa vada dusmanii mei ce am eu in garaj.Inainte sa dai atatea sute de milioane pe o masina,mai intai intereseaza-te mai bine ca sa vezi daca ti se potriveste masina respectiva,marca respectiva si tot ce o mai individualizeaza,nu asa doar ca...ai auzit tu pe la TV, ai citit prin reviste si ai vazut tu niste cocalari cu manele la maxim ca "bemveu" are prestanta si e masina premium.Sa ai grija la urmatoarea masina,sa nu iti iei vreun Porsche,Lambo sau Ferrari ca alea nu au decat 2 usi si mi-e ca o sa fii f.dezamagit de aspectul asta ca nu o sa ai unde sa bagi o mie de indieni in ea...Scuza-ma,dar postul tau m-a lasat :) Nu am mai auzit asa ceva pana la tine...

Volanul se misca greu, directia necesita timp de acomodare, usile se inchid mai greu, cauciucurile runflat iti misca pietrele la rinichi, schimbatorul de viteze opune rezistenta, materialele de la interior lasa de dorit. Ca sa nu mai vorbesc ca bricheta, scrumiera, suporturile de pahare, un geam decent la lampa din plafon, toate fiind chestii care intra la optiuni

1 La care din cele enumerate mai sus ma poti contrazice cu argumente solide?

2 Nu cred ca sunt singurul care se vaita de cel putin o parte din ele.

3 Tragi concluzii pripite: n-am spus ca BMW-ul este mai proasta decat alte masini. Analogia cu Dacia se referea strict la introducerea foarte multor chestii ca optionale si nu standard

4 Nu sunt cocalar, parvenit si nici nu am vandut un teren, dar nici cu foarte multi bani. Pur si simplu mi-am dorit o masina mai buna acum, cand inca ma mai pot bucura de ea si nu la apusul vietii. Bmw inseamna obligatoriu un munte de bani sau o piele mai colorata?

5 Este adevarat ca nu m-am documentat foarte bine inainte de a o cumpara si ca am mers oarecum si pe renumele firmei. Este o drama ca sunt putin dezamagit de ea? Sunt convins ca orice masina de renume are partile ei proaste

6 Niciodata cineva de pe acest forum nu o sa-mi dea, macar in parte, dreptate. Si e normal... doar aveti BMW!

Volanul se misca greu, directia necesita timp de acomodare, usile se inchid mai greu, cauciucurile runflat iti misca pietrele la rinichi, schimbatorul de viteze opune rezistenta, materialele de la interior lasa de dorit. Ca sa nu mai vorbesc ca bricheta, scrumiera, suporturile de pahare, un geam decent la lampa din plafon, toate fiind chestii care intra la optiuni

Stai un pic sa ajungi si la service cu anumite probleme, dupa aia o sa realizezi ca ce ai scris mai sus sunt mofturi. :)

am intrebat un mecanic in legatura cu directia mai greoaie de la bmw, ceva tipic bmw. Si raspunsul a fost ... pentru ca este o masina cu o tenta sportiva are doar servodirectie asistata hidraulic. Ceilalti constructori prefera servodirectia electrohidraulica ... de aceea merge si mai usor volanul. Oricum mie unul imi da mai multa siguranta servodirectia de la bmw.

1 La care din cele enumerate mai sus ma poti contrazice cu argumente solide?

2 Nu cred ca sunt singurul care se vaita de cel putin o parte din ele.

3 Tragi concluzii pripite: n-am spus ca BMW-ul este mai proasta decat alte masini. Analogia cu Dacia se referea strict la introducerea foarte multor chestii ca optionale si nu standard

4 Nu sunt cocalar, parvenit si nici nu am vandut un teren, dar nici cu foarte multi bani. Pur si simplu mi-am dorit o masina mai buna acum, cand inca ma mai pot bucura de ea si nu la apusul vietii. Bmw inseamna obligatoriu un munte de bani sau o piele mai colorata?

5 Este adevarat ca nu m-am documentat foarte bine inainte de a o cumpara si ca am mers oarecum si pe renumele firmei. Este o drama ca sunt putin dezamagit de ea? Sunt convins ca orice masina de renume are partile ei proaste

6 Niciodata cineva de pe acest forum nu o sa-mi dea, macar in parte, dreptate. Si e normal... doar aveti BMW!

6. Greşeşti. Ai dreptate ĂŽnsă doar din punctul tău de vedere.

Faptul că pe tine marca BMW te-a dezamăgit este o chestie foarte personală, nu are importanţă pentru cei mai mulţi.

Dacă pe tine te-a dezamăgit maşina pe care o ai, probabil este cazul să treci la altă marcă.

Nu aş spune ĂŽnsă că este o tragedie, este un lucru normal.

Oricum, nu cred că este cazul să fi ironizat pentru părerile tale.

Edited by Ciupanezu

Treaba asta cu inchisul usilor e buna. Se mai urca cineva la tine in masina, si daca se inchid greu, ti-o izbeste de zici ca iti sare geamul.

La bmw, nu o sa se simta. Nu iti da senzatia asta de slabiciune a usii.

Probabil ca unora le trebuie un buton, pe care sa-l apese si usa sa se inchida singura.

ficuse ai dreptate ca nu ti da lumea dreptate ca toti au bmw dar mie daca nu mi place ceva ma cac poate sa fie siaur ca tot zik! eu am un e90 din 2005 si tin sa te contrazic la cateva aspecte:

1 servodirectie mai buna si exacta si care ti ofera o siguranta extraordinara nu gasesti pe nicio masina de serie (tine cont ca are tractiune spate)

2 crede ma cred ca doar mercedes se mai poate lauda cu inchiderea usilor la fel ca la bmw...da cu o usa de pasat sau de audi sau japoneze ...zici c ai scapat cutitu pe gresie...ma refer strict la E90 meu

3 daca nici in interior nu e calitate...

....ai dreptate si tu ...si acum cand ai dreptate tacem si noi....preturi de service si piese ..sa nu vb de optiuni... dar peransamblu bmw e o masina! eu unu nu m ai imi iau altceva si crede ma ca vei ajunge la aceeasi concluzie....sanatate