Jump to content

Accident Iancului

zorin70

Recommended Posts

Am auzit azi de la tata ca putin langa locul unde am lasat masina lui aseara a facut unul dreapta pe Iancului sa o ia pe o straduta si a ras 6 masini parcate pe strada. Acuma o fi lovit una doua restul au luat foc, nu stiu exact dar cam asta a fost. Norocul masinii a fost ca initial am vrut sa o las exact unde a fost accidentul dupa care s-a eliberat un loc mai aproape de scara si am mutat-o. Ma gandesc daca ar fi ramas acolo si daca ar fi fost a mea si acum era scrum....oare as fi luat suma asigurata? si in cat timp?

Le-am vazut si eu astazi, locuiesc in zona. Imaginea e dezolanta: trei masini arse, langa trecerea de pietoni. Nu pot sa inteleg cum a putut face asta, de la prima masina arsa pana la intrarea pe strada pe care voia sa faca dreapta mai erau cel putin 15 metri. Nu am auzit cand s-a produs accidentul, nici pompierii, nici bubuitura, desi la stiri am vazut ca a fost ceva vanzoleala.

Le-am vazut si eu astazi, locuiesc in zona. Imaginea e dezolanta: trei masini arse, langa trecerea de pietoni. Nu pot sa inteleg cum a putut face asta, de la prima masina arsa pana la intrarea pe strada pe care voia sa faca dreapta mai erau cel putin 15 metri. Nu am auzit cand s-a produs accidentul, nici pompierii, nici bubuitura, desi la stiri am vazut ca a fost ceva vanzoleala.

am inteles de la un vecin ca au fost 3 baieti pe la 1 noaptea. probabil veneau de la vreo petrecere. Cred ca au scapat desi unul am auzit ca e dat in urmarire. In intersectia asta s-au mai intamplat evenimente. acum multi ani un amic a luat masina lui tasu sa se plimbe, a facut stanga venind dinspre piata Iancului sa intre pe straduta si a intrat frontal in altul. Fuga de la locul accidentului, fara carnet, nu stiu cum s-a terminat povestea, probabil o fi stat ceva ascuns.

Am vĂŁzut la Âştiri. L-au Âşi prins pe Âşofer, ĂŽl arĂŁtau la PoliĂžie Âşi au zis cĂŁ ĂŽi vor impune pagubele. DouĂŁ maÂşini au ars din cauza scurgerii de combustibil de la maÂşinile implicate ĂŽn impact.

Politia rutiera nu poate impune nici o paguba. Or politistul care a spus asta e cretin ori ziaristul. Inclin sa cred ca ziaristul.

Politia rutiera nu poate impune nici o paguba. Or politistul care a spus asta e cretin ori ziaristul. Inclin sa cred in cazul asta ca ziaristul, desi cei de la rutiera nu sunt deloc departe de a fi cretini.