Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Ajutor roata rezerva BMW 5

Khinezu

Recommended Posts

Salut . Sunt aici cu o rugaminte mare - diseara plec in Austria si am descoperit ca nu am roata rezerva ( stiu cand mi au furat o - am lasat masina deschisa - ar tb sa le taie mainile ) . Am un BMW seria 5 din 2005 - E 39 parca . Roata era subtirica . Rotile de pe masina au 245 x 40 x 18 . Daca ma puteti ajuta ... Eu sunt din Bucuresti . Multumesc . ps : daca am facut vreo greseala de plasare a anuntului imi cer scuze

Am un BMW seria 5 din 2005 - E 39 parca . Roata era subtirica . Rotile de pe masina au 245 x 40 x 18 . Daca ma puteti ajuta ... Eu sunt din Bucuresti . Multumesc . ps : daca am facut vreo greseala de plasare a anuntului imi cer scuze

ai un e60 :) e39 s-a fabricat pana in 2003. S-au produs si in 2004 dar numai turinguri.

Problema ta: nu ai de la cine sa iei o roata imprumut?

Am un BMW seria 5 din 2005 - E 39 parca . Roata era subtirica . Rotile de pe masina au 245 x 40 x 18 . Daca ma puteti ajuta ... Eu sunt din Bucuresti . Multumesc . ps : daca am facut vreo greseala de plasare a anuntului imi cer scuze

ai un e60 :) e39 s-a fabricat pana in 2003. S-au produs si in 2004 dar numai turinguri.

Ai dreptate - E 60 - mai am vreo 2 prieteni cu E 60 dar sunt plecati si ei - ma gandeam s o iau de nebun pe la depozitele cu cauciucuri uzate numai ca nu stiu cate sunt deschise plus ca mai am o groaza de lucruri de facut azi . Ai vreo idee ? Ms

Ai dreptate - E 60 - mai am vreo 2 prieteni cu E 60 dar sunt plecati si ei - ma gandeam s o iau de nebun pe la depozitele cu cauciucuri uzate numai ca nu stiu cate sunt deschise plus ca mai am o groaza de lucruri de facut azi . Ai vreo idee ? Ms

nu stiu unde o sa gasesti deschis azi:(..pe de alta parte si dc faci pana e nasol,dar pana dc o faci o faci in romania nu in austria;eu am facut pe germania si nu am rezolvat-o acolo,am asteptat pana m-am intors acasa,deci m-am riscat dar am avut la mine SO432300 Spray repararea fisurilor din cauciuc, http://www.sonax.store.ro/index.php?p=4&cat=6

Roata de rezerva se da, doar contra cost... :)

Mai oameni buni si eu cand intrebam de spray-urile aste de reparat fisuri din cauciu, nu raspundea careva si mie, ce si cum...

Acu-i tarziu, ca oricum cauciucul s-a dus... :) Era din setul de vara si s-a busit cand am schimbat gumele cu cele de iarna.

Pentru curiozitatea mea, cum se comporta guma dupa aplicarea spray-ului? Mai tine ceva sau este o chestie preventiva cat sa mai mergi pana la primul peco/vulcanizare?

Edited by foxygen

Pai daca ai un ditamai gauroiu-n cauciuc, nu cred ca te va tine nici 10 spray-uri...alea-s pt gaurici mici si stramte... :)

PS: Mai sunt unele kit-uri de reparatie care se pot folosi si la gaurele mai mari..

Pai la gaurile mai mari bagi un holdsurub... :), si e gata :)

Cauciucul de vorbeam eu avea o galma laterala si niste sarmulite vizibile intr-o zona f.f. mica. Se dezumfla cam pe jumate la o saptamana sau 2 cel mult.

Pana sa-l dau jos si sa se buseasca de tot, ma gandeam sa-l tratez cu niste spray dasta. Oricum cel de la vulcanizare mi-a spus ca nu prea aveam ce sa-i mai fac. :)

Edited by foxygen