Jump to content

Sondaj: Ce stil de condus aveti?

adriann

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

@Remus R. pe care tronson din oras conduci cel mai agresiv fara mari riscuri?(inafara de Victoriei)

In general cand sunt "acasa" conduc in limitele legii, doar cand sunt in trecere prin alte localitati merg peste limita, dar ca sa raspund la intrebare pentru ca exista exceptii : in afara de victoriei as putea nota milea, c dumbravii, eu cam pe aici circul pt ca munca si somnul se desfasoara prin zonele astea :)

Dar in Sibiu foarte rar merg peste limita foarte foarte rar.

poate doar noaptea, ziua nu am reusit niciodata sa trec de 3500 ture pe dumbravii, de milea nu mai zic...

P.S. si eu merg 90% legal in oras (max.60 km/h)

Ce te faceai daca gaseam o maimuta cu ochelari? Ca erau si din alea pe google. :)

O inghiteam, na, ce era sa fac?! La cate am inghitit, ce mai conta o coada in plus?

Pai am pastrat totusi doua poze pentru tine, de mai demult, dar n-am apucat sa le pun. :) Sa mai rada si Ciupa saracu, ca in ultima vreme numai suturi si-a luat.

La alegere:

post-116-1230587324_thumb.jpg

post-116-1230587331_thumb.jpg

Macar explicati si voi despre ce vbiti ca nu inteleg nimik....asa de dragul celorlalti cititori :)

daca iti vor explica despre ce se vorbeste... vor lua ban ptr. offtopic sau se va inchide topicul...

mai bine citeste de la inceput tot topicul :)

@Remus R. pe care tronson din oras conduci cel mai agresiv fara mari riscuri?(inafara de Victoriei)

In general cand sunt "acasa" conduc in limitele legii, doar cand sunt in trecere prin alte localitati merg peste limita, dar ca sa raspund la intrebare pentru ca exista exceptii : in afara de victoriei as putea nota milea, c dumbravii, eu cam pe aici circul pt ca munca si somnul se desfasoara prin zonele astea :)

Dar in Sibiu foarte rar merg peste limita foarte foarte rar.

poate doar noaptea, ziua nu am reusit niciodata sa trec de 3500 ture pe dumbravii, de milea nu mai zic...

P.S. si eu merg 90% legal in oras (max.60 km/h)

Eu schimb indiferent de treapta cat de sus pot, acum iti dai seama cand permite traficul permite cand nu nu

Macar explicati si voi despre ce vbiti ca nu inteleg nimik....asa de dragul celorlalti cititori :)

daca iti vor explica despre ce se vorbeste... vor lua ban ptr. offtopic sau se va inchide topicul...

mai bine citeste de la inceput tot topicul :)

Pai l-am citit da tot degeaba...in fine...

Eu merg normal in oras... max 65...ca la cat de experimentati sunt ''baietii cu cipilic'' in veiozat si ascuns prin tufisuri si dupa pomi and shit nu vreau sa ma trezesc cu adaos comercial la primarie... bine cu mici mari exceptii ...zonele pe care le stiu ca nu prea i-am vazut...cand ii dau 80

In rest afara de la 70 in sus... depinde de trafic...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.