Jump to content

Cumpar interior piele BMW E46 berlina

Recommended Posts

Mai mult ca o intrebare... as fi interesat de schimbarea interiorului masinii mele cu un interior din piele. Astept asadar oferte, sau pot da la schimb interiorul meu + o diferenta de bani.

Ce caut:

Interior piele neagra, visinie, sau partial alcantara (piele intoarsa):

- scaune sport Recaro, cu incalzire

- fete de usi pentru berlina 4 usi, 4 geamuri electrice, linie audio Hi-Fi (Harman/Kardon) - 3 difuzoare per usa fata, 1 tweeter per usa spate

- eventual si un plafon negru (gri inchis) + stalpi laterali, pentru berlina, varianta cu trapa

Ce pot oferi:

Interior textil Jaquart Anthracit:

- scaune sport Recaro, reglaj lombar

- fete de usi pentru berlina 4 usi, 4 geamuri electrice, linie audio Hi-Fi (Harman/Kardon) - 3 difuzoare per usa fata, 1 tweeter per usa spate

- eventual plafonul meu alb (gri deschis) + stalpi laterali, pentru berlina, varianta cu trapa

Daca este cineva interesat de interiorul meu, voi pune fotografii in posturile urmatoare.

Pana atunci astept oferte, daca exista.

Tel.: 0721 400 528, 0765 419 528.

salut,am eu macarale elecrice spate, butoane,instalatie electrica din usi,butoanele dupa usile spate si butoanele din jurul schimbatorului

Pai asta am si eu. De aceea spuneam ca m-ar interesa ca interiorul de piele sa aiba aceleasi caracteristici. Adica sa nu aiba gauri pentru manivele in fetele de usi din spate... Cred ca s-a inteles putin gresit.

salut,am eu macarale elecrice spate, butoane,instalatie electrica din usi,butoanele dupa usile spate si butoanele din jurul schimbatorului

Pai asta am si eu. De aceea spuneam ca m-ar interesa ca interiorul de piele sa aiba aceleasi caracteristici. Adica sa nu aiba gauri pentru manivele in fetele de usi din spate... Cred ca s-a inteles putin gresit.

este umpic interpretabil anuntul tau..... :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.