Jump to content

Accident grav la Predeal!

kosfunny

Recommended Posts

Toata dimineata Realitatea tv a prezentat un accident tragic de la Predeal!

Un X5 (banuiesc, pt ca era greu de recunoscut, fiind filmat mai de la distanta) a sarit de pe un pod si a cazut pe calea ferata! Se pare ca rula cu viteza excesiva iar drumul era ingetat!Din pacate, doua tinere aflate in masina au decedat! Soferul se pare ca are in jur de 21 de ani si a fugit de la locul accidentului.

Din nou, se pare ca teribilismul si lipsa de experienta in conducerea unor masini cu multi cai putere face victime!

Sper sa fie prins individul si sa nu mai conduca decat valize prin puscarie!

Dumnezeu sa le ierte pe fetele care au cazut victime inconstientei acestui teribilist!

Edited by kosfunny

Din nou, se pare ca teribilismul si lipsa de experienta in conducerea unor masini cu multi cai putere face victime!
"se pare" dupa ce anume? Una-doua cum e un accident apare placa asta cu "teribilismul". Pot fi zeci de alte cauze, nu neaparat teribilismul si lipsa de experienta.

rip

"se pare" dupa ce anume? Una-doua cum e un accident apare placa asta cu "teribilismul". Pot fi zeci de alte cauze, nu neaparat teribilismul si lipsa de experienta.

rip

Te simti cumva cu vreo musca pe caciula?

Si uite ca e posibil sa fi avut dreptate! Martorii spun ca animalul era sub influenta alcoolului!

rip

cred ca ai o problema de perceptie...sau un defect profesional suspicios de defect.

nu stiu cum de iti permiti sa insinuezi mai mult decat iti permite bunul simt...

rip

Si uite ca e posibil sa fi avut dreptate! Martorii spun ca animalul era sub influenta alcoolului!

Imi place logica ta.

Si mai mult, daca animalul era baut, de ce sa fie si teribilist.

Una-doua cum e un accident apare placa asta cu "teribilismul".

Ne cerem scuze , vom schimba cu " prea vasta experienta pe care o avea " .... :)

Nu e rau sa-ti ceri scuze, dar mai bine ar fi sa nu ai ochelari de cal.

cred ca ai o problema de perceptie...sau un defect profesional suspicios de defect.

nu stiu cum de iti permiti sa insinuezi mai mult decat iti permite bunul simt...

Se pare ca altcineva are probleme cu interpretarea frazelor!

Eu am urmarit mai toate interventiile TV de la locul accidentului si in urma informatiilor am spus "SE PARE". Cunosti sinonimele acestui verb?

Iar fraza cu musca pe caciula iar ai analizat-o subiectiv! Consulta dexul pt a afla intelesul adverbului "cumva"!

Dumneata , din cate am observat pana acum, ai o problema cu bagatul aiurea in seama , ca musca in lapte, probabil de dragul numarului mare de postari! Asta e parerea mea!

In urma interventiei tale si a colegului care a inceput disputa inclin sa cred ca faceti amandoi parte din aceeasi categorie de soferi cu cea a autorului accidentului, altfel nu imi explic iesirile voastre! Si ma repet am spus "inclin sa cred" nu "sunt sigur"!

Ca sa nu mai spun ca nu cunosti nici sensul verbului "a insinua". Daca spuneam " te stiu cu musca pe caciula!" era o insinuare! Am pus o simpla intrebare:" Te simti cumva cu vreo musca pe caciula? " propozitie care nu are legatura cu vreo insinuare.

Edited by kosfunny

In urma interventiei tale si a colegului care a inceput disputa inclin sa cred ca faceti amandoi parte din aceeasi categorie de soferi cu cea a autorului accidentului, altfel nu imi explic iesirile voastre! Si ma repet am spus "inclin sa cred" nu "sunt sigur"!
Nu sunt 100% sigur, dar banuiesc ca ai un IQ scazut.

Iar fraza cu musca pe caciula iar ai analizat-o subiectiv! Consulta dexul pt a afla intelesul adverbului "cumva"!

o sa-l consult, multumesc.

Dumneata , din cate am observat pana acum, ai o problema cu bagatul aiurea in seama , ca musca in lapte, probabil de dragul numarului mare de postari! Asta e parerea mea!

parerile de obicei, se tin pentru urechile tale. acum ca te-ai scapat public, comparatia cu laptele nu ma face sa cred ca ai trecut prea mult pe la scoala.

Daca spuneam " te stiu cu musca pe caciula!" era o insinuare! Am pus o simpla intrebare:" Te simti cumva cu vreo musca pe caciula? " propozitie care nu are legatura cu vreo insinuare.

n-aveai cum sa spui ca ma stii, pentru ca stii bine ce stii si ce nu. asa ca scuza e penibila. te legi de dex pentru a-ti justifica sintaxa frazei.

p.s. ca sa ma mai bag inca o data in seama si sa mai fac un post: urmatoarea insinuare si incercare de flame, se sanctioneaza :)

E banuiala ta si o respect!

Sincer ma bucura faptul ca remarca nu a venit din partea cuiva pe care sa il banuiesc eu ca are un IQ ridicat! :)

Sper ca nu am fost prea subtil pt tine!

Din respect pt cele doua victime hai sa nu facem ring pe acest topic!

O alta informatie spune ca ar fi fost 8 persoane in masina!

E banuiala ta si o respect!

Sincer ma bucura faptul ca remarca nu a venit din partea cuiva pe care sa il banuiesc eu ca are un IQ ridicat! :)

Sper ca nu am fost prea subtil pt tine!

Succes:

p.s. ca sa ma mai bag inca o data in seama si sa mai fac un post: urmatoarea insinuare si incercare de flame, se sanctioneaza :)

Guest poleposition

Mama ce-i si pe topicul asta, m-am culcat pe scandal la topicul cu "ceasuri" de ieri si m-am trezit pe asta :)

Abia la ultimul post al lui Verssatu m-am prins despre ce e vorba.

am vazut si eu la stiri.....foarte urat. din pacate astfel de accidente au loc tot mai des. dupa parerea mea vina e a parintilor pentru ca le dau pe mana copiilor neexperimentati in ale sofatului masini puternice....... fetele alea care se urca in masina cu asftel de persoane sunt la fel de incosntiente ca si soferul. figurile se platesc, pacat de ei ca sunt/erau tineri

si le mai iau ei si singuri, nu trebuie sa le ia parintii neaparat. un prost ala cu X5ul.

stiu, dar mai conteaza si educatia.............

Ce sa mai zicem de educatie...!

Un alt accident azi: Un Mercedes in timp ce depasea pe linia de tramvai a omorat un om pe trecerea de pietoni.Masina era a fiului lui Rosca Stanescu.Accidentul si l-a asumat o femeie dar se pare din spusele martorilor ca odrasla a fost la volan.

Oare marele ziarist nu a fost in stare sa-i cultive fiului simtul responsabilitatii si spiritul dreptatii! Eu cred ca da, dar nu a avut de cine sa se prinda!

Oare marele ziarist nu a fost in stare sa-i cultive fiului simtul responsabilitatii si spiritul dreptatii! Eu cred ca da, dar nu a avut de cine sa se prinda!

Ce tari sunt comentariile astea :) Ar fi bine sa prezinti doar stirea si sa nu comentezi nimic daca habar n-ai. Rosca Stanescu nu e deloc un exemplu de moralitate.

Si ca sa-ti raspund si la un post anterior, poti sa fii linistit, nu ai cum sa fii "prea subtil" pentru nimeni.