Jump to content

mare nevoie de ajutor!

DTM

Recommended Posts

am si eu o problema cu inchiderea centrala:incui usa cu cheia in prima pozitie ''locked'' de la sofer sau din dreapta fata(aceleasi simptome)-->>se inchid toate dar dupa 1 secunda mi se deschid usile din spate numai cele din fata raman blocate,nu inteleg de ce?????

e inervant.e un mod mai spescial de inchidere la bmw ca la celelate masini?????

sau e stricata la mine inchiderea?

daca dau pana in dreapta capat se inchid toate___>dar tot dupa o secunda mi se dechid in aceeasi ordine=adica doar spatele;sar putin si betzigasele de pe fata dar nu suficient incat sa se deschida!pana la urma ma joc cu cheia (incui,descui)si reusesc sa deschid usa la care m-am jucat cu cheia,dar cealalata usa ramane incuita,cu spatele nu am probleme,merge bine.

am verificat modulul de inchidere centralizata si avea 2 socluri de mufe:unul cu 3 pini(unde cred eu ca e alimentarea)-aici nu este conectat nimic,si mai am un soclu cu vreo 5 pini unde este conectata o mufa-care am curatat-o;

Am alarma montata pe masina,dar nu stiu cum a montat-o ala de la care am luat-o.Nu am nici o carte sau un manual al alarmei daca o fi din alarma...

Ce sfaturi imi dati?

Rog ajutor mare...

post-1189-1139870998_thumb.jpg

Probabil este un  electromagnet defect.

Ce masina ai?E34.

Edit

Este seria 5 :) ,dar ce model?

68972[/snapback]

da este un e34 520i M20 din 90,

fetzele de usi de pe fata au fost schimbate ca normal aveam geamuri electrice si vad ca acu cand am luat masina i-a pus manivele,in plus culoare de pe fetzele de usi din fata nu coincide cu culoarea de pe spate.

sa fie oare aia de vina,sa agate pe undeva?????

ce pot face daca este un electromagnet defect?se gasesc de cumparat?

:blink:

mai o chestie:''betzigasele de pe fata'' nu se misca cand le trag in sus constant,ci au un ''hop'',il pot simti...

probabil ala cand a schimat fetzele de usi nu a pus ceva cap-la-cap....

oare sa fie din alarma????

am si eu o problema cu inchiderea centrala:incui usa cu cheia in prima pozitie ''locked'' de la sofer sau din dreapta fata(aceleasi simptome)-->>se inchid toate dar dupa 1 secunda mi se deschid usile din spate numai cele din fata raman blocate,nu inteleg de ce?????

e inervant.e un mod mai spescial de inchidere la bmw ca la celelate masini?????

sau e stricata la mine inchiderea?

daca dau pana in dreapta capat se inchid toate___>dar tot dupa o secunda mi se dechid in aceeasi ordine=adica doar spatele;sar putin si betzigasele de pe fata dar nu suficient incat sa se deschida!pana la urma ma joc cu cheia (incui,descui)si reusesc sa deschid usa la care m-am jucat cu cheia,dar cealalata usa ramane incuita,cu spatele nu am probleme,merge bine.

am verificat modulul de inchidere centralizata si avea 2 socluri de mufe:unul cu 3 pini(unde cred eu ca e alimentarea)-aici nu este conectat nimic,si mai am un soclu cu vreo 5 pini unde este conectata o mufa-care am curatat-o;

Am alarma montata pe masina,dar nu stiu cum a montat-o ala de la care am luat-o.Nu am nici o carte sau un manual al alarmei daca o fi din alarma...

Ce sfaturi imi dati?

Rog ajutor mare...

68963[/snapback]

Ca sa vezi daca e alarma de vina, cauta siguranta alarmei sau mai bine, scoate alarma din soclul ei(mufa in care e prinsa, astfel incat firele care duc/vin la/de la alarma sa ramana in aer)..si vezi daca-ti mai face probleme...stiu si eu ce e mare belea sa conectezi o alarma oarecare la inchiderea originala a masinii... :blink:

Ca sa vezi daca e alarma de vina, cauta siguranta alarmei sau mai bine, scoate alarma din soclul ei(mufa in care e prinsa, astfel incat firele care duc/vin la/de la alarma sa ramana in aer)..si vezi daca-ti mai face probleme...stiu si eu ce e mare belea sa conectezi o alarma oarecare la inchiderea originala a masinii... :blink:

69041[/snapback]

mersi mult domle!!:)

am sa incerc sa scot mai intai siguaranta ca aia e cel mai la indemana,si daca tot asa se misca se poate sa fie din mecanismul inchiderii....ma gandesc...

in cazul in care deskid fetzele de usi sa ''ung''cu ulei sa mearga mai bine?

asa...pai si de ce cand incui usile cu cheia in ''pozitia 3(single lock sau double lock,sau synchronise)'' se deschid dupa 1 secunda,asta nu inteleg...dar culmea ca se deschid numai cele din spate cele din fata raman inchise...

oooooooo,naspa am intrebat pe un preten mecanic si mi-a zis ca are lant...NU MA MAI DUC LA EL...

atunci tre sa o schimb,ca nu stiu cat a facut exu' cu ea..

si tachetii sunt hidraulici la M20 520i,sau sunt mecanici?????

sunt obsedat stiu dar parca aud putin ca tzacane :blink:

oooooooo,naspa am intrebat pe un preten mecanic si mi-a zis ca are lant...NU MA MAI DUC LA EL...

atunci tre sa o schimb,ca nu stiu cat a facut exu' cu ea..

si tachetii sunt hidraulici la M20 520i,sau sunt mecanici?????

sunt obsedat stiu dar parca aud putin ca tzacane :blink:

69628[/snapback]

Mecanici.