Jump to content

Care ai sarit cu pisica in Dambovita?

ziemenz

Recommended Posts

Azi noapte pe la 2:45AM (30.12.2008) lume multa ca la urs in fata Tribunalului Bucuresti, la 2 pasi de Unirii. Politie, televiziune ... garduri, stalpisori rupti.

O pisica argintie innota zbarlita in Dambovita, vorba aia, bine ca-i pisica si a cazut in picioare. Se mai vedea doar luneta si putin din portbagaj. Care ai mai comis-o si de data asta?

Edited by ziemenz

Azi noapte pe la 2:45AM (30.12.2008) lume multa ca la urs in fata Tribunalului Bucuresti, la 2 pasi de Unirii. Politie, televiziune ... garduri, stalpisori rupti.

O pisica argintie innota zbarlita in Dambovita, vorba aia, bine ca-i pisica si a cazut in picioare. Se mai vedea doar luneta si putin din portbagaj. Care ai mai comis-o si de data asta?

Pai daca tocmai a facut o baie, nu cred ca a avut timp sa ajunga acasa, sa se logheze pe forum si sa ne raporteze situatia. :)

Guest poleposition

asta e un fel de "back to the future" :)

acum e luni si e 29 decembrie, abia maine o sa intre ala cu masina in Dambovita... ia ca ma postez acolo la 2:45 poate fac stirea de marti la Pro TV. :)

sunt multi posesori de bmw care nu sunt pe forum :) nu toti stiu ce-i ala forum :)

probabil nici macar nu ii intereseaza de forumuri

unii au masini sa se foloseasca de ele, nu neaparat din dorinta de a posta pe forumuri

daca sunt 10% dintre posesorii de masini care posteaza pe forumuri...

B.M.W. nu cred ca toti coloratii care si-au luat pisicuta in ultima vreme stau pe forum

initiatorul topicului, scria ca se mai vede doar o parte din masina, nu scria nimic de sofer, de unde ai dedus ca era "colorat" ? vorbesti in cunostinta de cauza sau asa iti place tie sa jignesti orice posesor de pisicuta, doar pentru ca a facut un accident...?

Guest poleposition

pai daca era bezna si tocmai pt ca soferul nu se vedea, logica dicteaza ca acesta se camufla perfect in intuneric... de unde si ipoteza ca era "intunericit" "tuciuriu" "romarist" cum vrei tu :)

nu mai pot eu de sentimentele minoritatii rrrrome :) haules maules.

buna logica ta

nu are legatura cu nici un sentiment, nu fac parte din acea categorie pe care ai mentionat-o, tocmai de aceea, nu mi se pare corect sa cataloghezi ca fiind rrom un posesor de pisicuta, doar pentru ca a avut un accident

P.S. tu nu ai avut niciodata un accident?

Edited by dydysoft

sunt multi posesori de bmw care nu sunt pe forum :) nu toti stiu ce-i ala forum :)

probabil nici macar nu ii intereseaza de forumuri

unii au masini sa se foloseasca de ele, nu neaparat din dorinta de a posta pe forumuri

daca sunt 10% dintre posesorii de masini care posteaza pe forumuri...

B.M.W. nu cred ca toti coloratii care si-au luat pisicuta in ultima vreme stau pe forum

initiatorul topicului, scria ca se mai vede doar o parte din masina, nu scria nimic de sofer, de unde ai dedus ca era "colorat" ? vorbesti in cunostinta de cauza sau asa iti place tie sa jignesti orice posesor de pisicuta, doar pentru ca a facut un accident...?

de unde ai dedus ... sau unde am zis eu ceva de "colorat" , romm sau jigniri catre posesori de pisicute ?

mai stiu pe cineva care tot asa a inteles gresit ce am zis ... :)

Guest poleposition
macar citeste atent, era vorba de userul B.M.W.

pa da si tu quote ca lumea ca sa se inteleaga pe cine citezi.:)

daca se mai continua asa presimt ca ne inchide verssatu si nu mai apucam sa aflam cine este gibonul (ce imi place cum suna :)) care a cazut in dambovita cu pisica :)

da ... nu am remarcat ca numele bmw era asociat unui user mai sus , pusesei quote pe mine si am crezut ca vb de mine ... ok ! np cheers:P

ideea este ca ne suparam cand vedem in presa, accidente cu "bolizi", "cp multi", asociate cu bmw-urile, dar tot noi suntem aceia care catalogam oamenii in functie de tipul bmw-ului condus. acest aspect m-a deranjat, nu natia soferului respectivei "pisicute".

P.S. polelosition, mea culpa, la quote ala :)

Edited by dydysoft

pe fiecare deranjeaza cate ceva ... mai mult de atat eu n-am spus nimic referitor la aspectele semnalate de tine ...

acum ce sa zic ... hai sa fiu si eu suparat pe parazitii ca au intr-o melodie ... sta in seria 5, plescaie guma mentol , bla bla bla ... :) grow up !

cata plictiseala .... :)

n-ai vazut azi noapte :) am stat pana la 5 pe forum ca are copilul colici :)

cu baby drink nu aveam probleme ...dormea dus !

foarte bun babydrink-ul, tot din asta dadeam si noi la bebe pt. colici

asa e , ft bun ceaiul :)