Jump to content

E39 - M Paket - foarte ochios

Oliver

Recommended Posts

Din pacate motorul este de 2000 ,dar e bun pentru ca sunt student , in rest masina arata bine la exterior si la interior , dar imi lipseste nespus de mult un display , caut de ceva vreme navigatie+tv originala , dar nu gasesc la un pretz mai rezonabil , sistemul audio e sotck si as vrea sa va cer ajutorul ,cam ce as putea schimba sa il imbunatatzesc cat de cat cu 15 milioane .

post-12386-1230690592_thumb.jpg

post-12386-1230690633_thumb.jpg

post-12386-1230690680_thumb.jpg

post-12386-1230690695_thumb.jpg

post-12386-1230690710_thumb.jpg

super frumoasa masina. s-o stapanesti sanatos.

la sistemul audio, eu as incepe cu un subwoofer amplificat, montat undeva in interiorul masinii nu in portbagaj. apoi reglate boxele masinii doar pe medii si inalte ca sa nu distorsioneze. cred ca o sa fii foarte multumit de rezultat. daca iti raman ceva bani ai putea incepe sa schimbi si difuzoarele stock. nu te arunca la ceva foarte scump si cu putere foarte mare daca nu intentionezi sa montezi si amplificator separat pentru ele. mergi pe o firma de renume si citeste ceva review-uri pe net :)

n-ai specificat, e diesel sau benzina? baga si niste poze cu interiorul.

Multumesc pentru aprecieri, dar nu este decat meritul celor de la BMW .

Nu am poze neprelucrate , intradevar masina are un plus foarte mare din cauza pozelor, dar nu difera atat de mult in realitate :)

Pana cand am sa am timp sa fac 2-3 poze cu interiorul si neprelucrate cu exteriorul mai pun 2-3 tot modificate .

PS: motor din pacate 2.0D 136 , caroseria este prea mare pentru un motor atat de mic,dar nu sunt nemultzumit , dupa ce am schimbat filtrele si uleiul am facut un passat '02 1.8 T ,iar un Lancer X mo luat cu o lungime de capota , cat de curand am sa schimb cate ceva la sistemul audio , iar apoi poate un cip tuning,dar nu cred ca o avantajeaza atat de mult avand in vedere ca e Disel sau o avantajeaza dar nu ii face prea bine . :)

super frumoasa masina. s-o stapanesti sanatos.

la sistemul audio, eu as incepe cu un subwoofer amplificat, montat undeva in interiorul masinii nu in portbagaj. apoi reglate boxele masinii doar pe medii si inalte ca sa nu distorsioneze. cred ca o sa fii foarte multumit de rezultat. daca iti raman ceva bani ai putea incepe sa schimbi si difuzoarele stock. nu te arunca la ceva foarte scump si cu putere foarte mare daca nu intentionezi sa montezi si amplificator separat pentru ele. mergi pe o firma de renume si citeste ceva review-uri pe net :)

n-ai specificat, e diesel sau benzina? baga si niste poze cu interiorul.

Oare cu putine modificari se poate monta in spatele cotierei de pe bancheta spate ?

post-12386-1231097245_thumb.jpg

post-12386-1231097263_thumb.jpg

post-12386-1231097290_thumb.jpg

post-12386-1231097320_thumb.jpg

post-12386-1231097387_thumb.jpg

post-12386-1231097401_thumb.jpg

post-12386-1231097448_thumb.jpg

PS: motor din pacate 2.0D 136 , caroseria este prea mare pentru un motor atat de mic,dar nu sunt nemultzumit , dupa ce am schimbat filtrele si uleiul am facut un passat '02 1.8 T ,iar un Lancer X mo luat cu o lungime de capota

Probabil o fi fost slab soferu de pe Passat, un 1.8T iti spun eu ca spulbera un M47 indiferent pe ce caroserie s-ar afla.

PS: motor din pacate 2.0D 136 , caroseria este prea mare pentru un motor atat de mic,dar nu sunt nemultzumit , dupa ce am schimbat filtrele si uleiul am facut un passat '02 1.8 T ,iar un Lancer X mo luat cu o lungime de capota

Probabil o fi fost slab soferu de pe Passat, un 1.8T iti spun eu ca spulbera un M47 indiferent pe ce caroserie s-ar afla.

Absolut asta , dar imi place sa ma laud cu acest lucru , avea permis de 2 saptamani si ne-am dat de mai multe ori , dar cu sigurantza o fost vina soferului .

Clar un Passat de 1.8 spulbera un 2.0d. Dar lasand la o parte asta, masina ta este absolut bestiala!!! Spune-mi si mie te rog ce efecte folosesti in Photoshop sa iasa asa pozele.

Este un baiat care cu asta se ocupa si ne face pozele , cand am sa il vad pe mess am sa cer detalii si am sa-ti trimit un PM, bafta !

• 2 weeks later...
Clar un Passat de 1.8 spulbera un 2.0d. Dar lasand la o parte asta, masina ta este absolut bestiala!!! Spune-mi si mie te rog ce efecte folosesti in Photoshop sa iasa asa pozele.

Baiatul mi-a spus ca umbla doar la contrast , nu a folosit niciodata efecte :) deci este un argument pentru a dovedi ca masina e chiar frumoasa si in realitate nu doar in poze :)

Din pacat s-a ars xenonul din stanga , chiar nu stiu cum sa caut pe net sa gasesc un pretz si de unde sa dau comanda , as vrea sa le cumpar pe amandoua ca sa fie aceeasi intensitate , va solicit ajutorul !