Jump to content

Xenon pe e36 ..a pus cineva?

Guest mar33

Recommended Posts

Eu ma refeream la altceva....

Am niste faruri pe care le-am demontat sa le curat si am dat jos sticlele alea rotunde dinauntru.

Alea erau fixate cu silicon, pe care eu l-am indepartat.

Acum nu stiu ce silicon sa pun acolo ca sa le prind inapoi....din cauza temperaturii degajate de bec, banuiesc ca nu orice silicon e bun.....

@Cristi MD: recomanda ceva.

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ia silicon transparent, orice silicon este bun(chiar si pe temperaturile astea, sau cele de la vara, n-o sa ai probleme).

ce am scris eu mai sus era legat de problema aburirii farurilor la unele persoane, si greseala pe care o fac este sa incerce sa sigileze cat mai bine farul ...

Edited by Ovidiu Augustin

M-am uitat azi la un magazin ...nu prea scrie nimic de temperatura maxima la care rezista.

Doar la cateva.

O sa incerc mai pe seara la Praktiker.

Eu am ceva de la Bison acasa, un tub mic, dar nu scrie nimic de temperatura la care rezista.....

BTW....cam ce temperatura e in interiorul farului? :)

M-am uitat azi la un magazin ...nu prea scrie nimic de temperatura maxima la care rezista.

Doar la cateva.

Eu am ceva de la Bison acasa, un tub mic, dar nu scrie nimic de temperatura la care rezista.....

daca ai faruri cu lupa nu te mai stresa sa pui sticla la loc nu o mai pune de loc

cel putin eu cand voi monta angel-ul nu am sa le pun la loc

Doar la cateva.

daca ai faruri cu lupa nu te mai stresa sa pui sticla la loc nu o mai pune de loc

cel putin eu cand voi monta angel-ul nu am sa le pun la loc

Cum adica nu o sa mai pui sticlele la loc???? :lol:

Salut. Ca sa nu mai deschid un topic nou intreb aici. Pentru ca se stie ca E34 are o probleme de vizibilitate a pus cineva pe E34 xenon? Care este rezultatul? Multumesc.

pot sa iti spun ca farurile de e34 sunt tot pe acolo cu alea de e30. eu am pus xenon pe farurile de e30 si se vede mult mai bine :) se merita 100%.

Farurile de pe masina mea sunt cu lupa si au si spalator, de aceea ma gandeam la xenon. Nu as vrea sa pun faruri aftermarket, deoarece pentru mine, arata inestetic la E34.

eu am avut hella originale pe care am pus xenon, dupa aia i-am pus faruri after market (depo parca) si am pus xenonul pe ele. pot sa spun ca se vede mult mai bine pe farurile after market. acum, depinde de gusturi ... si ce fel de faruri after market gasesti. stergatoarele de pe faruri nu influenteaza cu nimic instalatia de xenon.

In unele tari, dupa spusele unor colegi de forum, este interzisa folosirea instalatiei de xenon fara lupa si spalator de faruri (jet de apa). Farurile originale arata cel mai bine pe masina . Parerea mea.

in Londra a reusit sa treaca legal MOT-ul fordul fratelui meu cu instalatie de xenon montata pe faruri fara lupa ...

In unele tari, dupa spusele unor colegi de forum, este interzisa folosirea instalatiei de xenon fara lupa si spalator de faruri (jet de apa). Farurile originale arata cel mai bine pe masina . Parerea mea.

in Londra a reusit sa treaca legal MOT-ul fordul fratelui meu cu instalatie de xenon montata pe faruri fara lupa ...

O sa trec asta in carticica cu legende urbane. :)

O sa trec asta in carticica cu legende urbane. :)

nu inteleg ...???

A trecut probabil acolo cum am trecut si eu RAR-ul aici in Bucuresti si omologarea respectivelor autoturisme (nu unu nici doua, ci cam 8-9), toate cu far fara lupa si cu xenon!

P.S. Chiar saptamana trecuta am inmatriculat un atv Polaris aproape nou dupa ce i-am pus xenon, m-am dus la RAR Voluntari pt eliberare CIV, omologare pt circulatia pe drumurile publice si itp...

Faci referire la faptul ca a trecut MOT-ul sau cu xenonul fara lupa si spalator?

e cum a spus sorin golf 3. adica a trecut I.T.P.-ul in Londra (care nu se face nici pe departe ca la noi - la cea mai mica defectiune ... pa ...pana nu o remediezi, nu treci i.t.p.-ul) cu emotii deoarece omul de la staia I.T.P. s-a "legat" de becurile albastre de pe faza scurta. insa, cand a deschis capota si a vazut ca masina are instalatie xenon (H.I.D.), a apreciat becurile ca fiind ok. de lupa si spalatoare nu a mentionat nimic.

ok roco123, nu stiam

...mi se pare ciudat :)

Intr-adevar dupa 1994 s-au pus faruri fara lupa si semnalizari pe aripi si din cate am inteles pana in 94 erau becuri H3 si pe al meu din 95 am becuri H7...ce le-o fi venit cu face-lift-ul asta?

pana la facelift-ul din 94 s-au pus h1 si lupe pe faza scurta, pe urma au renuntat la lupe si au pus h7..