Jump to content

Help Tinichigerie-Vopsitorie!

pmanole

Recommended Posts

in ce oras?

in bucuresti

filaret nu trateaza bine tabla iar bavaria nu trateaza bine clientii . De augsburg nu stiu ce sa zic ...

La ce te referi cand zici ca cei de la filaret nu trateaza bine tabla?....eu am de inlocuit capota bara si de vopsit....de indreptat nu am nimic.

O sa ma hotarasc la unu din astea trei serviceuri FILARET, AUTOMOBILE BAVARIA sau AUGSBURG. Poate ma mai ajuta cineva pe care sa il aleg.... care dintre ele lucreaza mai bine si isi respecta clientii? :)

Am si eu casco la Bcr dar pe listele de service-uri cu care au decontare directa nu am vazut Bavaria Bucuresti, era doar in Brasov.

Esti sigur ca este?

Eu vineri ma duc la Filaret pt. reconstatare, am spart scutul de plastic de la motor si sa-mi dea comanda de piesa.

Recomand Activ Auto - Soseaua Electronicii , Bucuresti (zona Obor).

Mi-am revopsit masina aproape integral acolo si am fost foarte multumit. Lucreaza frumos, te programeaza, te sfatuiesc, oameni de incredere. Si in plus au si un cuptor nou si foarte performant, si utilizeaza vopsea pe baza de apa.

Au si decontare directa cu multe companii de asigurari. Trebuie contactati si intrebat cu cine au. Din cate stiu eu - Asiban si Generali sigur.

Persoana de contact - Cosmin Cretu - 0722605050

Edited by DanMTK

O sa ma hotarasc la unu din astea trei serviceuri FILARET, AUTOMOBILE BAVARIA sau AUGSBURG. Poate ma mai ajuta cineva pe care sa il aleg.... care dintre ele lucreaza mai bine si isi respecta clientii? :)

la Filaret nu prea ies culorile :) ...dar poti incerca ..in cel mai rau caz vor revopsi dar numai la insistentele tale ...Se merge pe ideea daca observi te rezolva ..daca nu ...aia e ..la revedere !

FILARET - m-au sfatuit chiar ei sa nu vopsesc la ei

BAVARIA - nici nu stiu de unde sa incep... vrei sa astepti 3 luni la programare? si apoi in loc de 3 zile cat e pe programare sa dureze MINIM 2 saptamani? eu atat am asteptat in vara trecuta pentru niste zgarieturi nenorocite. si nu mi-au scos culoarea, lacul era crapat, pe dedesubt suruburi lipsa, aparatori noroi senzori abs spate lipsa, etc. mi-au refacut lucrarea doar dupa reclamatie oficiala scrisa. as mai putea dezvolta usor aici, ca mai am de spus, dar n-o s-o fac

AUGSBURG - am vopsit odata la Colentina - stiam pe cineva acolo ce-i drept - a iesit perfect

si daca DanMTK n-a facut doar reclama - as incerca si eu la ei, daca oi mai avea nevoie vreodata...

si daca DanMTK n-a facut doar reclama - as incerca si eu la ei, daca oi mai avea nevoie vreodata...

Eu v-am spus ca ii recomand pt ca mi-am vopsit masina la ei aproape integral, si fac treaba buna. A mea este si neagra, si este foarte pretentioasa.

As spune ca este mai mult o recomandare a unui client multumit decat o reclama...

320CdM - Daca ai nevoie vreodata (si sper sa nu ai :) ) , te poti duce sa incerci... oricum, service -urile care fac treaba buna pe partea de tinichigerie / vopsitorie sunt pe cale de disparitie.

Edited by DanMTK

• 3 years later...

Readuc topic-ul putin sus. Vineri am avut un accident usor. Un agent de vanzari grabit s-a bagat peste mine pe banda, la tupeu asa (venind de pe linia de tramvai), dar a avut ghinion: si eu am avut tupeu tot ca el asa ca l-am lovit. Avarii: bara fata zgariata putin si aripa stanga zgariata putin mai adanc. Nimic indoit. Dupa ce am sters cu carpa, pe bara abia se observa zgarietura insa pe aripa e mai profunda asa ca vreau sa o vopsesc.

Si-a mai vopsit cineva recent masina? Puteti sa-mi recomandati un service ok pe partea de vopsitorie? Am citit toate posturile dar sunt destul de vechi si ma interesau experiente mai recente.

Multumesc frumos.