Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

din curiozitate

teddy_ghe

Recommended Posts

cand deschid usa sau porbagaju la masina se aude un bazait la motor pe partea stanga vre-un minut si jumatate ; care e manavra?????

la stropgelu de pe capota merg niste fire ces cu ele acolo?

cand pun contactu i-mi apare semnu rosu cu masina pe displ mic dintre vit si turometru si dupa cateva sec se stinge ; e normal asa ceva?

Edited by teddy_ghe

daca nu umbli la masina ~5 minute, intra intr-un fel de standby, iar cand deschizi o portiera, portbagaj sau apesi un buton pe cheie, o "trezesti", iar faza cu masina rosie care iti apare cateva secunde pe displayul dintre vitezometru si turometru iti zice ca ai ceva de schimbat la masina (placute frana, ulei, filtre). Ca sa vezi ce ai de schimbat, in iDrive apesi pe rotita in jos si selectezi apoi Service, dupa care apesi din nou in jos, si vezi acolo ce e cu triunghi rosu trebuie sa schimbi, ce e cu triunghi galben urmeaza in scurt timp sa schimbi, si ce e cu verde e ok.

L.E.: firele de la "stropgel" sunt pentru incalzirea stropitorilor iarna, si se activeaza singure cand temperatura de afara scade sub 0 grade parca :)

Edited by MaxXuTz

MaxXuTz said:
daca nu umbli la masina ~5 minute, intra intr-un fel de standby, iar cand deschizi o portiera, portbagaj sau apesi un buton pe cheie, o "trezesti", iar faza cu masina rosie care iti apare cateva secunde pe displayul dintre vitezometru si turometru iti zice ca ai ceva de schimbat la masina (placute frana, ulei, filtre). Ca sa vezi ce ai de schimbat, in iDrive apesi pe rotita in jos si selectezi apoi Service, dupa care apesi din nou in jos, si vezi acolo ce e cu triunghi rosu trebuie sa schimbi, ce e cu triunghi galben urmeaza in scurt timp sa schimbi, si ce e cu verde e ok.

L.E.: firele de la "stropgel" sunt pentru incalzirea stropitorilor iarna, si se activeaza singure cand temperatura de afara scade sub 0 grade parca :)

o trezesti de acord dar ce se intampla defapt de unde vine acel bazait??

masina rosie se aprinde ,iar la service toate sunt pe verde ok ,no fault :)

iar incalzirea stropitorilor cred ca nu functioneaza ca mi-a inghetat zilele aste ,si cand am fost la spalatorie si au pus apa calda imediat s-au dezghetat :)

• 3 years later...

Tot din ciclul "curiozitati E60"...

A mai observat cineva ca daca masina e scoasa din viteza, telecomanda in buzunar, frana de mana lasata si o misti 2-3 metri, se deblocheaza volanul si se pune contactul pe pozitia accesorii?

Eu banuiesc ca e un fel de siguranta pentru cazurile in care ar sari telecomanda din slot in timpul mersului.