Jump to content

Avantajele si dezavanajele tractiunilor fata/spate

Adrian Popa

Recommended Posts

tigerash cei 17 mii de km in conditiile in care vre-o 9000 i-am facut numai in 2 zile cat m-am plimbat cu doua prietene prin toata Romania Bucuresti-Constanta-Piatra Neamt-Bucuresti iar-Slatina (Exceptand Caracal-Slatina unde a condus altcineva la dus si la intoarcere eu)-Brasov-Sinaia-Targu-Jiu-Bucuresti si o-data Rosiori de Vede-Bucuresti si o-data Bucuresti-Cernavoda si inapoi si astia au fost 10000 de km in oras si in oras pana sa dea zapada saptamana asta am mers in fiecare seara cu masina in oras!!!

Conform limbii romane de acolo se intelege ca ai facut 17.000 din care vreo 9000 i-ai facut NUMAI in 2 zile cat te-ai plimbat cu fetele :)... adevaru e ca si minciuna-i vorba

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Bai nene, ce dracu mai insistati cu copilul asta, ignorati-l, nu vedeti cate minciuni si prostii spune. Adica trebuie demonstrat stiintific ca nu poti face 9 mii de km in 2 zile intr-un Matiz?

Nu ii da careva ban o data?

haide ma, jumatate din cei de-aici putem face cei 9000 km in 2 zile, mergand DOAR cu spatele pe strazi laterale prin bucuresti...eu cred ca ai facut mai mult, dar nu iti indica bine kilometrajul.

P.S - cealalta jumatate de aici de pe forum face cei 9000 km in 2 zile mergand sideways.

P.S 2 - sa ridice glasul cine nu face parte din cele 2 jumatati, si o incepem pe-a treia, gasim noi o explicatie...

...187 km/h viteza medie timp de 48h....17000 km in 3 luni....2550 RON bani dati pe benzina, la un consum de 5% (de Matiz) la media de 187 km/h - desi cred ca are mai mic consumul la viteza asta de croaziera, daca nu folosesti pilotul automat si o mentii tu constanta din pedala.

@WLF - daca aduni kilometri parcursi de fiecare roata in parte, cred ca reusesti sa faci 9000 in 2 zile de omor la Matiz.

Copii facuti din laba trista 8-| :-j

Cum aia 9000 km in 2 zile ai tai au fost, de fapt, vre-o cateva sute, rezulta, conform algoritmului, ca, cel mai probabil, alea 2 prietene ale tale din poveste sunt in realitate una bucata mana proprie. Probabil stanga, ca parca nu ai automata (si ca sa fie "trista" :) ) ...

Deci, ceea zici tu aici are o doza de adevar. Numai ca e un pic viceversa... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.