Jump to content

[Cumpar] grila bmw 320d

Recommended Posts

salut baieti sa vedeti ce am patit,veneam sambata pe autostrada de la bucuresti spre constanta si am lovit o cioara.asta nu a fost tot a ramas cioara infipta in grila mea de ziceai k e un accesoriu :)) partea cea buna e k plasticul ala nu prea a patit nimic in schimb partea cea mai naspa e ca am pierdut rama grilei aia din inox sau din ce este :)( si am cautat de am inebunit si nu am gasit pe la dezmembrari,iar la bavaria mi-au zis k e in jur de 170 ron cu tot cu plastic k altfel nu se poate si mi se pare cam mult pt chestia aia.dak ma puteti ajuta ....dak cunoasteti pe cineva care are va rog sa ma contactati.....mss anticipat , id-ul meu de mess este off_roads

salut baieti sa vedeti ce am patit,veneam sambata pe autostrada de la bucuresti spre constanta si am lovit o cioara.asta nu a fost tot a ramas cioara infipta in grila mea de ziceai k e un accesoriu :)) partea cea buna e k plasticul ala nu prea a patit nimic in schimb partea cea mai naspa e ca am pierdut rama grilei aia din inox sau din ce este :)( si am cautat de am inebunit si nu am gasit pe la dezmembrari,iar la bavaria mi-au zis k e in jur de 170 ron cu tot cu plastic k altfel nu se poate si mi se pare cam mult pt chestia aia.dak ma puteti ajuta ....dak cunoasteti pe cineva care are va rog sa ma contactati.....mss anticipat , id-ul meu de mess este off_roads

Grila din stanga pentru facelift o am eu ... daca ai facelift ! spune-ne ce an e masina.

later edit : am gasit acum un post al baiatului in care scrie "salut tocmai mi-am luat un bmw 320d din `99"

deci masina este fara facelift ! sorry dar nu ai noroc . bafta multa oricum poate are altcineva pe aici pe forum .

Edited by NSL_Doru

salut baieti .nu cred k e facelift pentru ca are semnalizarile orientate in jos,e din sept 1999 masina.am gasit la un baiat sa cumpar cu 65ron noua dar nu e originala e aftermarket,diferenta dintre cea originala dupa parerea mea e k rama originala e din crom si ce-a pe care am cumparato eu e dintr-un plastic care imita cromul cel putin asa mi se pare mie.oricum nu sare in ochi treaba asta.

vreau sa va mai intreb ceva,se aude un zgomot cand iau gropi la roata din fatza si cea din spate ambele de pe dreapta si cineva mi-a spus k s-ar putea sa fie pivotul de vina si k ar trebui schimbat.m-am interesat la baiatul de la care am cumparat grila si mi-a gasit cu 70ron buc de la firma SWAG,vroiam sa va intreb dak e buna de ceva.......yo vroiam sa-i pun original dar baiatu asta zicea k "e f scump si probabil e facut tot de swag sau febi" ceva de genu mi-a spus.el a zis k are de la swag.astept niste pareri de la cei mai cunoscatori, mss

si o ultima problema pe care o mai am e k de vreo 2 sapt mi s-a aprins becul de la aibag in bord si nu se mai stinge.unde tre sa ma duc cu masina(constanta) ca sa rezolv si problema asta.imi recomandati un service ceva?

Mare expert baiatul ala al tau. La BMW se schimba tot bratul, sunt 2 pivoti pe el si costa in jur de 400 ron. Daca ai bataie si pe fata si pe spate cand treci prin gropi mai mult ca sigur sunt amortizoarele.

Becul de la airbag ti s-a aprins din cauza plasei de sub scaunul pasagerului. Ori un contact imperfect ori plasa e dusa si trebuie schimbata.

Mare expert baiatul ala al tau. La BMW se schimba tot bratul, sunt 2 pivoti pe el si costa in jur de 400 ron. Daca ai bataie si pe fata si pe spate cand treci prin gropi mai mult ca sigur sunt amortizoarele.

Becul de la airbag ti s-a aprins din cauza plasei de sub scaunul pasagerului. Ori un contact imperfect ori plasa e dusa si trebuie schimbata.

mss pt sfat

mss pt sfat

grila 15 euro originala bmw second hand.0723346004

• 2 years later...