Jump to content

intrebare la inlocuirea acumulatorului

Recommended Posts

A auzit cineva de existenta unei reguli la inlocuirea acumulatorului? Adica desfaci intai + apoi -, iar la cea noua incepi cu - si apoi cu + ??? Eu unul nu numai ca ieri la cumpararea unui acumulator nou, am fost indrumat la atelierul firmei iar persoanele de acolo nu l-au schimbat fiindca nu erau siguri...Pe mine nu m-au lasat fiindca asa le cerea procedura... :) Edited by DanS

:) Corect ..asa stiam si eu numai ca nu mi-o dadeau din magazin fara montaj, iar electricienii de acolo erau in dubiu cum se face...asa ca nu am luat-o fiindca nici mie nu mi-au dat voie si nici sa o iau fara montaj nu am putut...Nici o problema, astazi merg la alt vanzator si iau de acolo fiindca asta acorda garantia pe baza de masuratiri numai, indiferent cine o monteaza...

Multumesc,

A auzit cineva de existenta unei reguli la inlocuirea acumulatorului? Adica desfaci intai + apoi -, iar la cea noua incepi cu - si apoi cu + ??? Eu unul nu numai ca ieri la cumpararea unui acumulator nou, am fost indrumat la atelierul firmei iar persoanele de acolo nu l-au schimbat fiindca nu erau siguri...Pe mine nu m-au lasat fiindca asa le cerea procedura... :)

Toata aceasta "regula" se face datorita faptului ca atunci cand demontezi intai+ excluzi posibilitatea provocarii unui scurt circuit. Acelasi lucru si la montare,se monteaza ultimul ca nu cumva sa atingi cu- caroseria(+ fiind montat) si sa produci pagube,chiar incendierea masinii. Atata tot,asta este parerea mea.

Esti sigur??? :)

daca montezi + intai si atingi cu- caroseria ce se intampla?? ia foc? :) ...Din cate se pare, - este masa si este lagata cu caroseria....daca atingi masa la caroserie nu ia foc...ia mai gandeste-te...raspunsul tau este chiar pe invers ceva la modul "nu incercati acasa"

Si acum ca sa clarificam:

Demontare: - si apoi+

Montare: + si apoi -

E bine sa inveti chestia asta fiindca este foarte important (raspunsul tau se contrazice cu regula ...) Eu am deschis topicul nu pentru mine dar m-am confruntat cu o problema indirect legata de chestia asta (citeste mai sus) si m-am gandit ca poate sunt eu nebun si nu intelegeam care era dilema acelor comercianti de acumulatori.

Daca schimbi - cu + in raspunsul tau e aproape ok. Putea fi un raspuns scurt dar am lungit-o fiindca e important si merita retinut.