Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

de unde se poate prinde masina pt indreptat caroseria

Recommended Posts

salut !

Poate cineva sa imi spuna care este solutia optima pt a fixa caroseria pe calul de tras?

Utilajul pe care sta masina mea acum este generatie noua, iar asta este cu siguranta un lucru bun... insa.. problema este ca acel cal de tras iti prinde masina cu ceva care arata ca o menghina si se fixeaza in zona pragurilor, iar masina nu are acea portiune de care se poate prinde - este totul neted.

Daca din experienta stiti sa imi spuneti cum pot proceda va rog sa mi spuneti si mie pt ca atat eu cat si mecanicii *ne-am cam prins urechile si ma gandesc ca ne chinuim sa adaptam ceva cand exista o solutie mult mai simpla.

Daca ajuta la ceva : - masina mea a fost lovita in fata.

Multumesc !

masina este e39 520 I an 1996

Pune o poza cu masina lovita... sunt curios cat este de lovita de iti trebuie trasa :) si daca merita sa o repari... cred ca e destul de mult la costuri :) ... la recarosare te-ai gandit??

Bafta oricum !!

Topic de la *mica publicitate

Salut !

Sunt posesorul unui e39 care din pacate a suferit un accident prostesc.

Ma intereseaza urmatoarele piese:

- capota

- aripa dreapta fata(sau amandoua)

- faruri

- radiatoate apa +clima

- bara fata

- armatura

--- practic cam tot ce este de la motor in fata inclusiv toate *plasticele(motorul nu a fost afectat)

Va multumesc pt ajutor !

Astept ofertele voastre.

Calin - 0720 41 22 22; 0766104212

post-22606-1231414802_thumb.jpg

post-22606-1231414836_thumb.jpg

post-22606-1231414865_thumb.jpg

Daca "mecanicii" aia ai tai nu au habar de unde se trage masina, incearca la un tinichigiu. Ala va stii ce sa faca. Doar sa aiba scule de tras si schema masinii. Pe schema apar punctele de tragere si distantele intre diferite elemente, pt a se verifica ca masina e dreapta. Schema se ia de la producator si in general atelierele de tinichigerie cu scule de tras au acces la acea baza de date.

Am rezolvat . Am gasit cal de tras cu calculator, program si om sa-l *manuiasca..

Multumesc tuturor !

spune si unde ..asa topicul tau e util si pt altii :) Nu ar fi rau sa faci poze din timpul tragerii ...eu chiar nu am vazut vreodata asa ceva !

Nu ar fi rau sa faci poze din timpul tragerii ...eu chiar nu am vazut vreodata asa ceva !

De vazut ca vazut, dar sa auzi cum suna fieraraiele cand revin la loc

Nu o sa auzi nimic, ca nu o tragi in 5 minute, se trage in timp, dureaza zile pt un rezultat bun.

Nu ar fi rau sa faci poze din timpul tragerii ...eu chiar nu am vazut vreodata asa ceva !

De vazut ca vazut, dar sa auzi cum suna fieraraiele cand revin la loc

Nu o sa auzi nimic, ca nu o tragi in 5 minute, se trage in timp, dureaza zile pt un rezultat bun.

daca-i lovita (dusa mult) in interior trebuie sa o traga din prima pana aproape de original. Dupa aia incep masuratorile, lung, diagonal si abia atunci se fac extensii (daca e necesar).

Cu scule rudimentare dureaza cateva zile, cu astea noi (cu sistem de masurare si calculator propriu) o masina se indreapta in maxim 3-4 ore.

mie la chrysler aia de la casa auto decat sa se apuce sa o indrepte mi-au dat avarie totala pe casco ca au zis ca mai bine sa ma duc sa-mi cumpar alta decat sa o mai folosesc p`aia indreptata :)

asa ca indreapta masina si marit-o :)...sau ma rog, insoar-o

Edited by micky

mie la chrysler aia de la casa auto decat sa se apuce sa o indrepte mi-au dat avarie totala pe casco ca au zis ca mai bine sa ma duc sa-mi cumpar alta decat sa o mai folosesc p`aia indreptata :)

asa ca indreapta masina si marit-o :)...sau ma rog, insoar-o

Salut !

Vrei sa stii parerea mea....

Eu am avut cateva masini, iar asta este cea mai ieftina si iti marturisesc ca nu vreau alta.

Este masina in care ma simt *eu si am rabdare sa o fac asa cum trebuie.

Multumesc pentru sfat dar crede-ma ca se va repara :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.