Jump to content

imi scade apa in radiator!

im_so_hy

Recommended Posts

mi sa intamplat de 2 ori intr-o luna sa aprinda martorul in bord cu apa de la radiator :) iar cand deschideam capacul turnam cate un litru de antigel...sa imi fie spart oare radiatorul,se vede chear sub centrul masini ca a curs ceva dar cred ca e de la clima,in fata nu se vede sa fi curs ceva....ast raspunsuri..... :)

Eu am patit acelasi lucru cu E 46 318i,era o fisura mica in rezervorul de antigel,abia se vedea cand a fost data jos dar pierdeam 1 litru la 2 zile si normal,se aprindea si becul in bord.Rezervorul a costat parca vreo 2 mil.Asta in cazul in care nu ai si alte fisuri,la radiator,furtune...

nu mai deschid alt topic: eu pierd apa pe la cotul ala de plastic unde este termostatul (sus).mai exact este o mufa acolo care intra in cotul de plastic .am inteles ca este un o-ring acolo.stie cineva daca se poate cumpara separat o-ringul ala sau trebuie sa cumpar cotul cu tot cu termostat?si daca da daca poate sa-mi spuna cineva cum sa cer la magazin o-ringul respectiv.

mersi

nu mai deschid alt topic: eu pierd apa pe la cotul ala de plastic unde este termostatul (sus).mai exact este o mufa acolo care intra in cotul de plastic .am inteles ca este un o-ring acolo.stie cineva daca se poate cumpara separat o-ringul ala sau trebuie sa cumpar cotul cu tot cu termostat?si daca da daca poate sa-mi spuna cineva cum sa cer la magazin o-ringul respectiv.

mersi

vezi pe-aici ... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=17&fg=05

mersi

vezi pe-aici ... http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=17&fg=05

este o-ringul din poza asta nu ala de pe blocul motor

dar este o-ringul de la intrarea aia in forma de cerc de pe piesa 5

post-10109-1231782459_thumb.png

in cazul asta, e usor... pe realoem.com gasesti sub fiecare grafica o explicatie a reperelor marcate cu cifre.

langa ele vei gasi si codul de piesa (Part No.)... pe-ala trebuie sa il soliciti la magazine

06 AXIAL GASKET 1 Part.No 11531437149 ...

In Romania ar trebui sa coste aprox. 3 euro!

in cazul asta, e usor... pe realoem.com gasesti sub fiecare grafica o explicatie a reperelor marcate cu cifre.

langa ele vei gasi si codul de piesa (Part No.)... pe-ala trebuie sa il soliciti la magazine

06 AXIAL GASKET 1 Part.No 11531437149 ...

In Romania ar trebui sa coste aprox. 3 euro!

uita-te atent la poza pe care am pus-o si o sa vezi ca este alt o-ring.

in gaura aia rotunda intra o mufa cu fire.nu este piesa 6.

mersi

o sa ma duc cu ea maine la o revizie nu vreau sa umblu eu la ea...poate ca stiu aia mai bine...

nu cumva ai pompa de apa gripata si curge pe acolo?eu am schimbat-o,190ron!

s-ar putea sa gasesti,merita o intrebare la un magazin de piese auto,zic asta pt.ca si eu am schimbat termostatul si aveam posibilitatea sa cumpar doar garnitura

• 4 months later...
mi sa intamplat de 2 ori intr-o luna sa aprinda martorul in bord cu apa de la radiator <_< iar cand deschideam capacul turnam cate un litru de antigel...sa imi fie spart oare radiatorul,se vede chear sub centrul masini ca a curs ceva dar cred ca e de la clima,in fata nu se vede sa fi curs ceva....ast raspunsuri..... :)

eu copletez 1L odata la 3 saptamani , am fost la mecani(am fost la mai multi ca nu aveam incredere in 1) si mi-a spus ca totul e ok ,ca nu pier apa ,dar eu tot competez odata la 3sap.Stiu ca ceva nu e inregula daca afli ce are te rog sa postezi.

Aceeasi problema am avut-o eu acum cateva zile.Temperatura nu trecea de jumatate,dar m`am trezit cu becul nivelului de lichid din radiator aprins.Pierdeam antigelul.M-am dus la service si mi-au inlocuit vasul de expansiune.Pretul...250 lei original.Manopera...mai bine o faceti singuri,sa nu dati ca mine inca 120 lei <_<

vasul puteai sa-l iei SH

Am avut si eu problema cu nivelul antigelului. Cineva de aici de pe forum mi-a sugerat sa ridic capota, sa bag mana pe langa motor, prin partea stanga pana in capat. Acolo, pe latura motorului dinspre bordul masinii este o teava (un cot) care intra in chiulasa. Vezi daca nu cumva e umed acolo, sau daca sunt depuneri albicioase. Pipaie cu degetele, ca nu ai acces sa privesti.