Jump to content

Ulei Metabond

nailbombmax

Recommended Posts

DRAGI PRIETENI,

SUNT UN CONSUMATOR DE METABOND

....VREAU SA VA ZIC CA JOJO INDICA ZERO BARAT ULEI,

...NE AM ACUM VA LAS PE VOI SA VA DECIDETI, CE I DREPT M AM MAI DOCUMNETAT SI EU IN TIMP SI AM INTELES CA DC TE APUCI DE ACEST TRATAMENT E BINE SA NU L MAI OPRESTI

Aberezi cu majuscule colegule...Asa este ..chestia cu tratamentul trebuie continuata, numai ca nu trebuie sa-l consumi tu...

Ce treaba are Jojo cu Metatont-ul? Asta era pe la Divertis in ultima vreme...asa stiam eu....

Edited by DanS

Adica e asa ca un drog? :twoup:

AM PATIT O PE "PILEA MEA" SI DE ATUNCI UITE CA SUNT SI EU LA AL 4 LEA TRATAMENT LA ULEI SI ADITIV PT MOTORINA FARA ORPIRE

Pai cum sa te mire ca ai patit-o deja pe PILEA TA....Nu cred ca este bine daca bagi d'asta in tine la greu....Eu cred ca la al 2 lea tratament eram deja in coma.

Acum pe bune....asta se pune la un schimb de ulei, intr-o anumita proportie. Acel schimb de ulei se face cam la 15.000 km in medie....La tine 4 tratamente inseamna 60.000 de km....Asa este?

De cand te-ai apucat daca ai strans atatia km? ...faci taxi sau ai facut schimbul la 2000 -3 000 ?....

Ba baieti......ce sa zic ......recunosc acum chiar mor si eu de ras,inteleg pt ce a fost creat acest club de pacalici..........mai exact pt niste indivizi care sigur sunt pe rosu tot timpul la combustibil si care nu au habar unde este reprezentanta marci pe care o conduc..........si care nu au o carte service a masini pe care o conduc si pt a mai afla de pe aici una alta de la cativa care mai sunt cu picioarele pe pamant si care chiar isi permit un BMW sa il aiba,lasati masinile care nu sunt pt voi si intoarcetiva la dacile voastre !!!!!!

habar nu are cu cine de fapt vb

In cazul tau a fost simplu. Ne-ai aratat din prima ca esti un individ incult, mitocan, care crede ca prin povesti de clasa a 2-a, pline de greseli, reuseste sa convinga restul userilor ca metatontul pe care probabil il vinde, merita un loc mai bun in punga de gunoi.

Nu ma simt ,vezi in dex care este conotatia pt analfabet.............eu inca scriu,doar ca ma amuza faptul ca tot timpul este un soarec frustrat care vrea sa iasa in evindenta si habar nu are cu cine de fapt vb,dar e usor pe un forum sa faci ............mare

Da, cu siguranÞã eºti un adevãrat ºmecher.

PĂŁi cu cine vorbim?

Cu un individ semi-analfabet, ai dreptate, nu eÂşti analfabet.

Hai bre, lasati prostiile. Nici analfabet "total" nu poti sa fii in tara asta. Ehh, nici analfabetii nu mai sunt ce erau candva :twoup:

Foarte bun metabont (adica e bont, nu e ascutit), cica merge pus si in mancare, ajuta la digestie dar na... daca nu ne permitem...

Cica megasel te scapa de flatulatii...

Edited by d-rive

Mai fratilor, omul si-a impartasit parerea/opinia despre acest produs (cu prea mult CAPS LOCK ce-i drept), dar decat asta a facut. Give him a break! Daca nu va luati de el, nu erau discutii zic eu. Nu tin partea nimanui, dar pentru asta sunt forumurile, nu?.... pentru discutii! El macar a incercat produsul si si-a expus punctul de vedere, spre deosebire de o groaza de pe acest topic, care cunosc produsul numai din discutiile de la bere cu baietii (am dedus asta, deoarece nu prea am citit "am folosit, e prost" ci "doar e prost... stiu eu ca am auzit/googalit").

Hai sa nu o luam de la inceput. Daca te duce un pic capul, nu trebuie sa-ti tragi un glont in cap sa-ti dai seama ca nu-ti face bine.

La fel si cu metatontul ala. Nu trebuie sa-ti strici masina sau sa arunci banii pe fereastra ca sa vezi ca e doar o posirca. Este suficient sa-i citesti aberatiile de pe prospect, sa vezi ce au zis altii despre el si sa vezi cate sanctiuni a primit fabricantul pentru reclama mincinoasa.

Ar trebui sa dea de gandit ca fabricantul isi ascunde identitatea si nu sufla o vorba despre unde si cum poate fi gasit. E mai safe asa pentru el, e mai dificil sa fie sanctionat pentru reclama mincinoasa.

PS: Sper ca nu ai de gand sa duci mai departe aiurelile lui bv-12-apl!

Stiu ce zici Paul, nu am de gand sa folosesc produsul, poate nu-i bun, dar nici atitudinea multora de "fizicieni", nu-i potrivita. Ai scris chiar tu cu 2 pagini in urma cuiva "Cum ai gasit tu repede niste topicuri uitate de cativa ani, si cum ai inceput tu sa ne arati noua cum sta treaba ... " adica noua cui?!

Noua, celor pe care respectivul ii credea potential clienti, asa ca s-a apucat sa le spuna povesti de gradinita, cu jojo si alte prostii, cum ca metatontul face si drege ...

Sper sa nu fii si tu inca unul care vinde megabont si incearca sa reia discutiile despre binefacerile sale, asa cum a incercat cel de mai sus!

Ma ocup cu muzica, nu cu vanzarea de astfel de produse. Nu am scris nimic pro sau contra despre produs, am zis doar ca atitudinea multora, felul in care se abordeaza problema, lasa de dorit. Si daca scriam ceva, este vreo problema?! Deranjez vreun semi-zeu pe aici?! Sunt pe "tarlaua" cuiva si trebuie sa cer voie sa discut un subiect, sau cum.... ca nu inteleg atitudinea.