Jump to content

bmw e36 320i

calinbmw2000

Recommended Posts

@vodafone ..o sa duc masina la mecanic si scot ei prezonul ,dupa cum au spus ei or sa lucreze cu burghie ....

Intre timp ''pisica''a primit alarma auto model Viper 350Plus....

Eu am primit de Mos Nicolae o cotiera , :lol: ,mult mai comod de condus acum ...

Masina a fost la ''sedinta'' foto astazi ,se pare ca-i place sa faca poze pe ploaie :) ..

Orice pareri ,pro si contra sunt binevenite :) (ok, nu prea multe contra :) )

O sa revin si cu alte poze dar se pare ca nu mai pot urca poze ...

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Aripa dreapta este pe producator ? ca parca nu prea se imbina si parca mai trebuie centrata putin capota in rest e boboc sa ai grija de ea.

Da este pe producator pt ca am cautat 2 luni una sh ,si nu am gasit decat una foarte ruginita ,si am luat pe producator ....

A iesit bine, foarte misto culoarea.

ai avut casco sau ai platit tu

Multumesc frumos ,iar de platit am platit eu ,si credema ca este destul de platit pt o clipa de neatentie .....

Si bonus o poza cu mine :)

post-22171-1260381530_thumb.jpg

post-22171-1260381701_thumb.jpg

Ce nu imi plac mie meseriasi astia ca nu sunt atenti la detaliu, daca nu iasa bine sar repede ca domne nu e originala. Am schimbat si eu grila fata si nu a pus-o la linie, trebuie centrata. Daca ar incerca sa faca si putina arta nu numai treaba si atat ar fi un mare plus pt ei si poate ar primi si bonus.

Ce nu imi plac mie meseriasi astia ca nu sunt atenti la detaliu, daca nu iasa bine sar repede ca domne nu e originala. Am schimbat si eu grila fata si nu a pus-o la linie, trebuie centrata. Daca ar incerca sa faca si putina arta nu numai treaba si atat ar fi un mare plus pt ei si poate ar primi si bonus.

Adevar graiesti ,majoritatea sunt praf ,crezi ca eu nu am observat ca nu este aliniata cum trebuie aripa ,i-am atras atentia si el ma asigurat ca la final va fi ok si uite finalul ,tot nu este ok ..Acuma tot ce pot sa fac este sa astept sa se usuce bine vopseaua si sa merg la un tinichigiu bun (mai greu de gasit ),si poate scoate el aripa la linie ...

Felicitari ca ai reparat-o

cat despre aripa se poate aduce aproape la linie, dar trebuie un meserias bun chiar foarte bun, niciodata nu va sta ca si originalul

asta e , de aici si pretul mult mai mic

o intrebare? bara M e noua? originala? sau ai luat-o SH? cat ai dat pe ea?

Doar putin daca indrepta coltul spre exterior era ok.

Una peste alta masina a iesit bine.

Multumesc frumos ,tu ce ai mai rezolvat cu suspensia sport cum am mai spus dupa parerea mea se merita 90%,10 la suta nu se merita datorita gropilor ,dar daca ai putina grija pe unde mergi cu masina este ok...

@Viper05 ..Multumesc pt urari de bine ,cat despre bara de M este data jos de pe o masina adusa din Anglia ,habar nu am daca este originala dar este in stare impecabila ,pret 130e ...

Salut Caline,apreciez faptul ca ai investit demult,vb. serios si munca multa,dar daca fac o comparatie ce se discuta intre cei cu masinile vechi si cei cu cele noi e diferenta mare,eu nu am auzit si eu pe un tip cu un e36 ca-i merge clima,ca motorul ok,ca e cald si bine in ea,ca ai un anumit confort,cum are cineva motor in 6 pistoane pe o asfel de masina nu mai conteaza nimik, decat sunetul si ca pleaca cu scartait...,si eu am sunet la ea dar nu ma incalzeste cu nimic cand masina nu-ti da o stare de relaxare,sa te misti cu ea confortabil,frumos,nu vreau s-o spun in nume de rau,dar unii cu asfel de masini ar prefera sa stea in frig,sa-i zdruncine,doar ca le da o senzatie din asta asa....,adica cand iei o masina veche scopul e sa o aduci intr-o stare cat mai buna sa te simti si tu bine in ea,sa ai niste conditii de confort in ea,nu stiu sincer eu prefer sa merg cu alte marci mai ales cand e timpul nasol,mai bine previn,decat sa intervin,te salut si nu te supara pe mine ca mi-am spus parerea,daca pt. tine e o masina care iti place atunci e ok.

Salut Caline,apreciez faptul ca ai investit demult,vb. serios si munca multa,dar daca fac o comparatie ce se discuta intre cei cu masinile vechi si cei cu cele noi e diferenta mare,eu nu am auzit si eu pe un tip cu un e36 ca-i merge clima,ca motorul ok,ca e cald si bine in ea,ca ai un anumit confort,cum are cineva motor in 6 pistoane pe o asfel de masina nu mai conteaza nimik, decat sunetul si ca pleaca cu scartait...,si eu am sunet la ea dar nu ma incalzeste cu nimic cand masina nu-ti da o stare de relaxare,sa te misti cu ea confortabil,frumos,nu vreau s-o spun in nume de rau,dar unii cu asfel de masini ar prefera sa stea in frig,sa-i zdruncine,doar ca le da o senzatie din asta asa....,adica cand iei o masina veche scopul e sa o aduci intr-o stare cat mai buna sa te simti si tu bine in ea,sa ai niste conditii de confort in ea,nu stiu sincer eu prefer sa merg cu alte marci mai ales cand e timpul nasol,mai bine previn,decat sa intervin,te salut si nu te supara pe mine ca mi-am spus parerea,daca pt. tine e o masina care iti place atunci e ok.

ma auzi pe mine . Imi merge clima , masina este foarte comoda la drum si motorul merge foarte bine . Cred ca ar trebui sa iti ei un logan si sa te alaturi "Club Dacia" , si aia au obiceiu sa se planga de masini :) !

Edited by Valentin_LMB

Se plang de masini,da?nu stiam...,ce chestie si eu am auzit ca aia la uzina nu mai fac fata din cauza comenzilor,ce chestie,poate reusesc sa dau peste unu care vrea o masina din aceia....de la uzina,sa-i spun eu ca-i dau pe a mea,vanos,150 cp,interior sport,suspensie sport,sunet la motor,ce sa-i mai spun,servo,cotiera.....mai zi tu Valentine ca am un lapsus acum,sau daca gasesc un schimb cu cineva care are acea...marca,hai ca poate o sa fiu si eu fericit cum e si Calin:)salut.

Se plang de masini,da?nu stiam...,ce chestie si eu am auzit ca aia la uzina nu mai fac fata din cauza comenzilor,ce chestie,poate reusesc sa dau peste unu care vrea o masina din aceia....de la uzina,sa-i spun eu ca-i dau pe a mea,vanos,150 cp,interior sport,suspensie sport,sunet la motor,ce sa-i mai spun,servo,cotiera.....mai zi tu Valentine ca am un lapsus acum,sau daca gasesc un schimb cu cineva care are acea...marca,hai ca poate o sa fiu si eu fericit cum e si Calin:)salut.

sa dea Dumnezeu sa fi si tu fericit .

Si putin on-topic : Foarte bine arata masina , in special cu Bara de M :)

@MihaiC ..Nu ai vazut ce repede m-am intors ....

@roninbz ..Multumesc frumos ,si masina ta arata foarte bine ...

@Bogdyy..Nu ma supar ,dar masina mea chiar este 99%functionala si ce cald se face in ea habar nu ai :lol: ,chiar astazi am facut un drum de 250km si pot sa spun ca inafara de o portiune de vreo 20km care a fost mai peticit asfaltul ,pot sa zic ca masina sa comportat de nota 10 :)

@Valentim LMB..Multumesc ,bafta si tie cu ''pisica''...

da ia-ti fratele meu orice alta marca, numai sa nu mai poluezi forumul

si mie mi-a facut masina probleme, si atator alte persoane de pe forum.....cine draq a auzit de bmw sa nu se strice, ca eu nu. in mintea ta ce a fost de ti-ai luat masina din 93? ai auzit tu la radio ca "e" masini smechere si ti-ai luat si tu repede, si acum te plangi in orice topic.... vinde-o da-o draq de treanta. ce ai zis....ca bmw nu se strica.....suspenia sport ti-a cam placut, dar ai vrea sa si arate bine si sa nu se simta nimic la gropi....pai uite ca nu se poate. daca nu o dai la casare, si nici nu o vinzi baga bani in ea ca sa fie pe placul tau, ca nimeni de pe forum nu o sa vina sa iti dea cateva mii de euro sa fii multumit......cu toate ca sincer , daca aveam suficienti bani, iti plateam eu cat ai dat pe ea, numai ca sa ii dai foc cu inima impacata si sa termini cu plansul .

ia-ti matiz pe gaz prietene, cu aer conditionat si geamuri electrice, si cred ca vei fi cel mai fericit. si asta e un sfat sincer , fara nici un misto.

@Bogdy, te-am inteles pana acum, dar deja intreci orice masura, poluezi toate topic-urile ce au legatura cu e36, nu lasi oamenii sa se bucure de masinile lor, apari tu cu aceeasi placa a ta. Sa-ti fie rusine, ai devenit penibil.

Scuze de off-topic, dar chiar ar trebui oprit sa nu mai scrie aceleasi rahaturi peste tot !!!

Edited by MihaiC

@Bogdy, te-am inteles pana acum, dar deja intreci orice masura, poluezi toate topic-urile ce au legatura cu e36, nu lasi oamenii sa se bucure de masinile lor, apari tu cu aceeasi placa a ta. Sa-ti fie rusine, ai devenit penibil.

Scuze de off-topic, dar chiar ar trebui oprit sa nu mai scrie aceleasi rahaturi peste tot !!!

+1!!!!!

Eu inca sper :) ca poti fi adus pe drumul cel bun .....