Jump to content

bmw e36 320i

calinbmw2000

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Se plang de masini,da?nu stiam...,ce chestie si eu am auzit ca aia la uzina nu mai fac fata din cauza comenzilor,ce chestie,poate reusesc sa dau peste unu care vrea o masina din aceia....de la uzina,sa-i spun eu ca-i dau pe a mea,vanos,150 cp,interior sport,suspensie sport,sunet la motor,ce sa-i mai spun,servo,cotiera.....mai zi tu Valentine ca am un lapsus acum,sau daca gasesc un schimb cu cineva care are acea...marca,hai ca poate o sa fiu si eu fericit cum e si Calin:)salut.

@Bogdy, te-am inteles pana acum, dar deja intreci orice masura, poluezi toate topic-urile ce au legatura cu e36, nu lasi oamenii sa se bucure de masinile lor, apari tu cu aceeasi placa a ta. Sa-ti fie rusine, ai devenit penibil.

Scuze de off-topic, dar chiar ar trebui oprit sa nu mai scrie aceleasi rahaturi peste tot !!!

+1!!!!!

+2

on: misto masina ff frumoasa .....si fara alte incidente pe viitor

Bafta !

Se plang de masini,da?nu stiam...,ce chestie si eu am auzit ca aia la uzina nu mai fac fata din cauza comenzilor,ce chestie,poate reusesc sa dau peste unu care vrea o masina din aceia....de la uzina,sa-i spun eu ca-i dau pe a mea,vanos,150 cp,interior sport,suspensie sport,sunet la motor,ce sa-i mai spun,servo,cotiera.....mai zi tu Valentine ca am un lapsus acum,sau daca gasesc un schimb cu cineva care are acea...marca,hai ca poate o sa fiu si eu fericit cum e si Calin:)salut.

@Bogdy, te-am inteles pana acum, dar deja intreci orice masura, poluezi toate topic-urile ce au legatura cu e36, nu lasi oamenii sa se bucure de masinile lor, apari tu cu aceeasi placa a ta. Sa-ti fie rusine, ai devenit penibil.

Scuze de off-topic, dar chiar ar trebui oprit sa nu mai scrie aceleasi rahaturi peste tot !!!

+1!!!!!

+2

on: misto masina ff frumoasa .....si fara alte incidente pe viitor

Bafta !

Multumesc ...si tie iti doresc sa conduci masina ta fara incidente ... :)

• 1 month later...

Un cadou primit de ziua indragostitilor :) ..Eram la munca ,dar un prieten a auzit alarma a mers la masina si a luat numarul de telefon al celui care a spart oglinda si nr de inmatriculare al masini ..Am incercat sa sun toata ziua dar are tel inchis :lol: (probabil nr fals) Acuma nici nu stiu daca mai are rost sa merg la politie ,credeti ca o sa-mi spuna adresa respectivului pe baza nr de inmatriculare a masini?...

Pagube vizible oglinda sparta (geamul) putin zgariata carcasa unde a primit lovitura si o crapatura (1cm) la baza oglinzi ...

Unde am avut masina parcata sunt niste gropi ramase de la ceva lucrari,probabil a vrut sa ocoleasca gropile si nu a mai fost atent la oglinda...

Revin cu poze ...

Stie cineva daca pot sa gasesc undeva de cumparat,numai oglinda ...

Edited by calinbmw2000

• 2 weeks later...

Poate culoarea e de vina dar parca da mai bine cu pragurile alea decat cu cele de M.300 E cu tot cu semnalizari stopuri etc ?

S-o stapanesti sanatos.

Si eu abia astept sa dau golful sa-mi iau pisi s-o tunez :)

Edited by rebelkid

Ok la stopuri mai pui 50e..

Oricum mai am ceva de munca la ea ,vara asta o bag din nou in service ,vreau sa-i schimb aripile fata pt ca cea de pe partea dreapta este pe producator cumparata ,iar cea de pe stanga este putin kituita...plus ca din cauza aripi care nu este originala nu se aliniaza capota si masca perfect...

O sa cumpar altele originale le vopsesc si le pun sus ...

P.s..bafta la achizitionat ''pisica''.. :)

Edited by calinbmw2000

S-a crapat kitul sau de ce vrei sa le schimbi ? Arata asa stramba cu cea pe producator ? La un seria 5 un amic a pus pe producator si arata mai bine ca cealalta originala.Mai bine bagi banii in altceva daca nu`i ceva inestetic decat o pasarica de-a ta :)

S-a crapat kitul sau de ce vrei sa le schimbi ? Arata asa stramba cu cea pe producator ? La un seria 5 un amic a pus pe producator si arata mai bine ca cealalta originala.Mai bine bagi banii in altceva daca nu`i ceva inestetic decat o pasarica de-a ta :)

Nu pot sa dorm noaptea ,am facut testul cu banul intre aripa si usa si mi-a dat cu plus :twoup: ..Ma streseaza, si sigur este de la aripa..Tot timpul cand ma uit la masina acolo imi fug ochi... :) ..Iar aripa cealalta are cam 10cm kit pe ea ,dar o schimb si pe aia ...

Nu pot sa dorm noaptea ,am facut testul cu banul intre aripa si usa si mi-a dat cu plus :twoup: ..Ma streseaza, si sigur este de la aripa..Tot timpul cand ma uit la masina acolo imi fug ochi... :) ..Iar aripa cealalta are cam 10cm kit pe ea ,dar o schimb si pe aia ...

Eu te inteleg. Si eu sunt foarte disperat la orice inegalitate sau orice zgarietura vad pe ea. Bine, eu cred ca am mai multe de retusat dar cu timpu...

Ti`am citit povestea, nasol cu accidentul dar vad ca ai refacuto si arata superb. Imi place foarte mult masina ta. Este printre pisicile de pe forum pe care le apreciez.

Bafta in continuare!

Si eu daca as avea bani i`as monta OBC, i`as pune jante etc. Acum prefer sa imi pun la punct partea mecanica pentru ca mi se pare mai importanta si apoi aspectul, cu toate ca sunt un maniac al aspectului atat interior cat si exterior dar daca nu mi le permit pe toate odata astept.

Eu te inteleg. Si eu sunt foarte disperat la orice inegalitate sau orice zgarietura vad pe ea. Bine, eu cred ca am mai multe de retusat dar cu timpu...

Ti`am citit povestea, nasol cu accidentul dar vad ca ai refacuto si arata superb. Imi place foarte mult masina ta. Este printre pisicile de pe forum pe care le apreciez.

Bafta in continuare!

Multumesc ..

Sti vb aia ''toate la timpul lor''...

Si eu daca as avea bani i`as monta OBC, i`as pune jante etc. Acum prefer sa imi pun la punct partea mecanica pentru ca mi se pare mai importanta si apoi aspectul, cu toate ca sunt un maniac al aspectului atat interior cat si exterior dar daca nu mi le permit pe toate odata astept.

Din start este mult mai importanta starea tehnica a unei masini ,si dupa acea se poate inbunatati si astpectul ...Degeaba ai o masina care de afara se vede bibelou iar cand o conduci nu iti ofera nici o senzatie placuta..

Eu sincer dupa ce am vazut-o pe a lui stock si acum tunata mi-am schimbat criteriile de cautare.Iau una mai ieftina si o personalizez eu.Pana acum cautam sa fie personalizata si scutesc si o gramada de bani.

Chiar e frumoasa.

Depinde la ce te referi masina ieftina :) ca sa nu bagi bani pregatiti pt personalizare ,in motor si rugina...

Corect. App, angelul ti l-ai montat tu presupun. Cat te-a costat si de unde l-ai cumparat?

Eu l-am montat, l-am cumparat in urma cu aprox 2 ani de zile cu 150lei ,a fost prima modificare estetica facuta la masina ...

Asta cu aripa pot sa o inteleg.

Aripa mea dreapta a avut putina fibra si rugina.

Nu suportam sa o stiu ruginita, asa ca am schimbat aripa cu totul, desi avia se observa.

Am gasit cu greu una originala second, fara rugina 100 si ceva de ron! Una noua e vreo 800 ron.

Alea pe producator sunt niste loterii, iti trebuie noroc sa gasesti una care sa se potriveasca.

Super masina!

Tu ti-ai montat angel ochii?

Asta cu aripa pot sa o inteleg.

Aripa mea dreapta a avut putina fibra si rugina.

Nu suportam sa o stiu ruginita, asa ca am schimbat aripa cu totul, desi avia se observa.

Am gasit cu greu una originala second, fara rugina 100 si ceva de ron! Una noua e vreo 800 ron.

Alea pe producator sunt niste loterii, iti trebuie noroc sa gasesti una care sa se potriveasca.

Super masina!

Tu ti-ai montat angel ochii?

Da eu i-am montat ochii :) ..Nu este nu stiu ce inginerie ,este chiar funny sa sti ca te-ai murdarit pe maini cu poxipol pt masina ta .. :twoup:

P.S..Am renuntat la ,plasticurile acelea cu striatiuni din interiorul farului ,care oricum erau galbene de vechime ..Se vede mult mai curat si clar farul fara ele ..Dupa ce le dai jos trebuie reglat farul din nou..

Si o poza cu km pe care i-a implinit masina in urma cu cateva zile ..O mai fi inplinit odata acelas nr de km ,habar nu am :) si nici nu voi afla .Important este ca masina se comporta de parca ar fi reali.. :(

post-22171-1267976990_thumb.jpg

Edited by calinbmw2000

Da eu i-am montat ochii :) ..Nu este nu stiu ce inginerie ,este chiar funny sa sti ca te-ai murdarit pe maini cu poxipol pt masina ta .. :)

P.S..Am renuntat la ,plasticurile acelea cu striatiuni din interiorul farului ,care oricum erau galbene de vechime ..Se vede mult mai curat si clar farul fara ele ..Dupa ce le dai jos trebuie reglat farul din nou..

Poti sa pui o poza doar cu farul?

Vreau sa vad de aproape cum arata acum.