Jump to content

bmw e36 320i

calinbmw2000

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...

Pt mai multa siguranta in trafic ,''motanul''a fost incaltat cu 4 anvelope noi GY eagle f1 asymmetric 225/45/17.Comportamentul masini (mai ales in curbe) s-a schimbat radical.....in bine. :)

Numai ce am montat anvelopele si s-a aprins aprins martorul de la placute in bord ,am verificat si intradevar cele de pe puntea fata sunt la limita .Aprox cati km mai pot sa merg cu masina ???

Si da,oglinda este sparta din nou ....De data asta doar sticla... :twoup:

post-22171-1284506704_thumb.jpg

Edited by calinbmw2000

• 1 month later...
Hai ca-mi e simpatica masina ta :) si dau subscribe. O sugestie daca se poate, hai cu pragurile!!! Da ce aveau jantele alea Style 32 de le-ai schimbat? (nu am citit tot ca sa-mi dau seama daca ai precizat) Mie alea imi plac cel mai mult la E36.

Multumesc pt aprecieri. :twoup:

Jantele style 32 sunt pe 15 si am cauciucuri de iarna pe ele .Le folosesc doar iarna.

Pragurile o sa vina si ele in perioada urmatoare .

Daca totul merge conform planurilor mele ,voi incepe din nou un set de modificari la ea.

Dar deocamdata asteptam momentul potrivit.Inca este departe de cum imi doresc eu sa fie. :twoup:

• 1 month later...

Am prins o zi mai insorita,si am schimbat cate ceva la masina.Am vrut sa previn si alte probleme cu supraincalzirea motorului dupa ce a explodat radiatorul in vara,asa ca am schimbat urmatoarele.

1.Vascocuplajul

2.Ventilatorul

3.Termostat

4.Capac termostat din aluminiu (cel vechi din plastic avea prelins pe margini lichid de racire)

5.Furtunele de la radiator la motor

6.Pompa de apa.

7.Radiatotul schimbat in urma cu 2 luni.

8.Suporti de la radiator.

Am mai schimbat.

Bujiile

Ulei motor plus filtre .

Antigelul

Uleiul servo frana..

Si cateva poze de la fata locului .

......

• 1 month later...

Eu nu stiu cum mergi cu ea prin Timisoara Caline,adica cum e masina acum si la zapezile care au fost,inseamna ca stai bine cu nervii,eu cred ca ma-si fi enervat atat de tare de mi-ar fi crescut glicemia incat sa dau in diabet:).

Suntem foarte diferiti ,eu de fiecare daca cand urc in masina ma simt foarte bine ,uit de orice problmea. :twoup:

Spatele e prea inchis pentru gustul meu,trebuia sa lasi toate 35%.Asa faceam eu,nu imi place cand e negru, imi amintesste de vremurile cu folia din piata ,cu cat mai negreu cu atit mai bun :) ,dar tie trebuie sa iti placa. :twoup: Edited by E90

Spatele e prea inchis pentru gustul meu,trebuia sa lasi toate 35%.Asa faceam eu,nu imi place cand e negru, imi amintesste de vremurile cu folia din piata ,cu cat mai negreu cu atit mai bun :) ,dar tie trebuie sa iti placa. :twoup:

Asa am vrut sa o fac initial dar m-am razgandit la fata locului.Am zis eu, daca tot pun folie macar sa o pun pe cea mai inchisa unde am voie (pe spate).

Chiar imi place cum a iesit.. :) Numai bine.

Arata bine ! Si a mea e cam tot asa de joasa acum cu rotile de iarna !

Multumesc .

Numai bine.Un an nou fericit va doresc. :twoup:

• 5 months later...