Jump to content

Avantaje,dezavantaje filtru sport

Fuhrer

Recommended Posts

Imi poate spune si mie cineva care sunt avantajele si dezavantajele achizitionari unui filtru sport pentru un BMW 318i?

dezavantaje :

1. suntet mai pronuntat de galagie

2. consum crescut

3. uzura mai mare a debitmetrului de aer

4. mizerie mai multa in admisie din cauza slabei filtrari

avantaje :

poate creste cuplul la turatii de peste 5000rpm

p.s.daca tot de hotarasti sa iti pui unul ,ia-ti k&n ,cel ce arata ca cel original si intra in carcasa originala a masinii,cel putin este garantat 1 mil de km ,il cureti la 10-12mii

sa nu pui "chiciuri " din Vitan

Edited by POIUYT

sunt multi care ar trece nr. 1 la avantaje.

de acord cu tine :)

insa eu il consider dezavantaj sau poloare fonica...daca s-ar putea ca orice masina de familie sau de strada sa nu faca nici un zgomot as fi cel mai fericit...exista si exceptii,un ferrari e cu totul altceva, M5 ,M6....

filtre sport, esapamente sport, blow-off-uri (sau cum naiba le zice) si suspensii sport sunt extra-uri pe care le-as pune numai pe o masina facuta strict pentru plimbari scurte. sa-mi pun pe masina de zi cu zi ar insemna sa-mi distrug in 2 luni si nervi si spate si urechi. si nici pana-n germania nu m-as duce cu asa ceva pe masina.

sunt multi care ar trece nr. 1 la avantaje.

de acord cu tine :)

insa eu il consider dezavantaj sau poloare fonica...daca s-ar putea ca orice masina de familie sau de strada sa nu faca nici un zgomot as fi cel mai fericit...exista si exceptii,un ferrari e cu totul altceva, M5 ,M6....

dupa 500km facuti nu cred ca e prea relaxant zgomotul facut :)

masina mea este sport din fabrica adica amortizoare,arcuri,scaune dar nu mi-ar mai trebui acum amortizoare normale :)

la mine cel putin, s-a simtit o crestere in consum; 0.5 litri la 100 km...maxim 1 litru in plus?(majoritatea facuti in oras, e drept), dar in aceleasi conditii de trafic, in aceleasi conditii de mers...si mentionez ca am pus filtru sport la vreo 3000 km dupa ce am facut revizia...

• 9 months later...
Consuma mai mult?

nici eu nu inteleg cum... ca motorul doar e aspirat, el trage aer cat ii trebuie iar debitmetrul il masoara... sau trage aer mai mult cu filtrul sport? si daca ar trage, amestecul va fi acelasi...

poate nu e filtru de calitate, doar zgomot

pai poate sa fie ce filtru o vrea...daca e s-o luam dupa cat de usor trece aerul prin filtru, ar insemna ca daca vrem sa ne dam putin in spectacol, dam jos filtrul de tot si punem doar un ciorap de dama acolo, numa' cat sa nu intre crocodili... ar trebui sa creasca puterea imens! :)