Jump to content

E36 325i coupe individual

No-X-Cape

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nu gasisem nici o poza cu ele aprinse ...si stateam in dubii ! oricum astea sunt genurile de faruri pe care le vreau !

P.S alex - da astea sunt farurile pe care le vreau...fff frumoase si clasice !

Edited by No-X-Cape

florin nu merge crede-ma m-am interesat, sti tu ceva dar nu bine, sunt un fel de angel-uri tipul asta care se pot monta dar sunt mediocre lumineaza dispersat si nu au intensitate plus ca se ard fff repede! binenteles ca nu o sa cumpar ceva chinezarii ieftine, nu ma grabesc cu ele am sa caut ceva de calitate apropiata OEM !

felicitari, foarte faina masina :)

intr-adevar, o bara fata M, oglinzi si faruri putin mai fresh ar fi cam tot ce ii mai trebuie pe exterior.

un E36 care poate fi prezentat oricand intr-o galerie BMW. bravo !

Edited by cat

Foarte frumoasĂŁ maÂşina!

S-o stãpâneºti sãnãtos!

Dane , poate asta e si ideea, de a arata bine si in 2009 chiar daca masina e din anii '90, ( parerea mea: sa o lasa asa cum e.)

Sa nu faca din E36 ceea ce nu e.

Acele faruri par OEM, nu stricĂŁ deloc imaginea maÂşinii.

cat - multumesc de aprecieri ma bucur ca-ti place masina !

florin - nu ma omoara atat de mult ideea sa fie pachet complet de M ( ce ar insemna pachet complet M ...e si eleron si ceasuri de bord si schimbator M si scaune M si sunt multe daca o luam asa) ...singurle lucruri care le vreau de la M este bara fata completa si oglinzile, restul e ok asa cum e

ciupanezu - te aprob si eu la remarca ta ...sunt cireasa de pe tort mai ales si cu o instalatie XENON adecvata :)

maine sper sa va pregatesc o mica surpriza :) :)

stiu florin ...dar daca e sa o iei cu accesoriile de M ...lista ar fi aproape interminabila (nu m-am referit doar la pachetul exterior M)

P.S vezi ca eleronul face parte din pachetul M ..ca nu au marea parte acel eleron e partea a 2, multe au fost lovite schimbate portbagajele dar pachetul contine si eleronul !

Edited by No-X-Cape

@florin83 - sincer l-as pune dar din cate stiu nu se poate rescrie softul OBC-ului m-am uitat in programul OEM la E36 si vin 5 sau 6 obc-uri fiecare pe o anumita limba presetata, n-am auzit pe nimeni care sa fi facut asta ...daca sti ceva concret anunta-ma si pe mine

@dragosxtt - multumesc pentru aprecieri nu pot sa o las neingrijita :)

@sorin enache - da culoarea si interiorul recaro fac deliciul ( sti cum e vorba aia si harnica si frumoasa si desteapta si devreme acasa, deh ar fi fost un avantaj sa aibe si ASC-ul dar mai mult ma incanta alte optiuni pe care le include masina )

Edited by No-X-Cape

@florin - Press the 1000 and 10 keys simultaneously. You should see Test-Nr.----: appear in the display. ---- 10 si apoi ne jucam am prins ideea mc ! am sa incerc sa vad ce iese !

@cata meu blue - mc, pana acum n-am gasit nici un idiot care sa-mi faca probleme prea mari (decat o oglinda sparta pe stanga) si tu ai un E39 frumos !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.