Jump to content

E36 325i coupe individual

No-X-Cape

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mda, am fost azi la politie, 240RON amenda platibil 120RON in 48 ore, m-am interesat si de piese, capota e compromisa trebuie alta se poate face si asta dar trebuie pus chit pe ea si nu vreau <_<

apel pentru cine stie/are, am nevoie de :

1.capota E36 coupe OEM ( in stare perfecta ) nu ma intereseaza culoarea

2.grila fata cu tot cu "nari" de E36 coupe facelift, nu ma intereseaza culoarea

3.sticle faruri OEM in stare perfecta

4.bandou bara fata dreapta (cel de pe coltul barii)

Cine are sau stie pe cineva care vinde asa ceva il rog sa-mi lase orice modalitate de contact aici pe thread

Multumesc

Mda, am fost azi la politie, 240RON amenda platibil 120RON in 48 ore, m-am interesat si de piese, capota e compromisa trebuie alta se poate face si asta dar trebuie pus chit pe ea si nu vreau :)

De ce ai fost daca ala in care ai intrat a zis ca e ok fara sa mai mergeti la politie? :bashwall:

De cele 4 puncte ai uitat :unsure:

1.capota E36 coupe OEM ( in stare perfecta ) nu ma intereseaza culoarea

2.grila fata cu tot cu "nari" de E36 coupe facelift, nu ma intereseaza culoarea

3.sticle faruri OEM in stare perfecta

4.bandou bara fata dreapta (cel de pe coltul barii)

3. ia-le noi, nu merita second ca sunt destul de ieftine.

4. e vreo 30-40ron nou, nu stiu daca original sau nu <_<

@FLORIN - nu am puncte penalizare ..mi-a dat doar amenta pentru neatentie sunt 4 puncte amenda NU penalizare, ala sa razgandit ca nu poate so faca pe casco si ca vrea pe asigurarea mea bla bla ..asta e nu m-am dat mort si am mers cu omu la politie, am scapat doar cu amenda 120RON

pozitia 4 da e ok cred ca asa voi face ...dar sticle pe original nu stiu daca se gasesc si ce pret ar avea, iti dai seama ca daca ar fi un pret rezonabil le-as vrea NOI

@roninbz - dupa cum ti-a raspuns si aXel, locul de parcare ti-l rezervi/platesti la primarie, iei iti pun si placutele cu numaru stiu ca treaba asta tine de primarii, in alte judete nu exista notiunea de loc de parcare rezervat, de exemplu in Galati nu au asa ceva

multumesc pt raspuns!

nici la buzau. le-am trimis o cerere si mi-au raspuns ca nu e concesionata parcarea, si nu se poate. dar mai insist pe alte cai...

dane ..ia tu ce vrei eu mi-am dat seama dupaia ca nu am cum sa iau capota ca nu se potriveste de la sedan la coupe iar grila e cu spalator faruri si nu vreau

Costine ..da se rezolva prinde contur mc de incurajare

la adi sa prinda capota de coupe si pe culoarea lui sansele sunt extraordinar de mici !

vopsitorul mi-a garantat ca nu-mi da masina pana nu iese la culoarea originala <_<

Mi-am gasit :

1.Capota coupe OEM arata ca noua - 600RON

2.Amortizoare capota - 50RON

3.Proiectoare impecabile - 150RON

Mai ramane :

1.Sticle far (le iau noi)

2.Grila + Nari (facelift)

3.Bandou bara (stanga)

Sper sa-mi iau cat mai repede si celelate piese sa o pot trimite la doctor.

Edited by No-X-Cape

salut.

acum am vazut topicul tau .

grila fata in principiu difera de la coupe la limo , dar nu stiu ce , ca eu am montat una de limo pe coupe .

m3 ul pe care l dezmembrez avea exact modelul facelift , dar cum bine stiti cu instalatie de spalare faruri .

instalatie care am inteles ca se vinde cu 100 euro .

grila fata 2 mil

nari 1 mil

oricum eu le am dat .

dar cu 1,5 mil grila cu nari cu tot si 1 mil instalatia completa de spalare faruri .

nu stiu de c enu ati vrut instalatia asta .

deci piese de 7 mil le am dat cu 2,5 mil . si culmea . respectivul mi a zis ca aceleasi preturi erau si la dezmembrari <_< aaaaiureaaa

sticla de far cu 1 mil este clar turcism care nu o sa fi prea multumit de el .

mai bine cauti faruri originale sh . eu le am dat cu 3,5 mil ambele , impecabile .

posibil s agasesti si mai ieftin ca eu am stat ceva cu anuntul la 80 euro / set pana le am vandut . cam 1 luna .

aaa , mi am adus aminte . am un far dr cu urechile rupte . ii poti lua sticla . il dau cu 1 mil .

Arata foarte rau sticla de far daca nu e pe original. Si-a pus un prieten pe golf4 si arata jenant. Toata e in valuri, ca si tabla indretapta de un tinichigiu orb. Mai bine un second in stare buna, sau daca are mici defecte oricand il poti da cu hartie abraziva si un strat de lac, iese foarte bine. Ca si nou.

Bafta! <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.