Jump to content

E60-ul meu

Bala

Recommended Posts

Era o cale ferata pe care nu trece nimic. Sau foarte rar. Dinaia care iese dintr-o fabrica. Nici nu stiu daca are semne sau oricum, eu nu am vazut semnele.

Era un tir, nu venea nimic din fata si am depasit. La revenire, am trecut calea ferata.

Chiar nu vazusem linia de tren. Nu fac dinastea. Eu nu depasesc pe linia continua dar acum chiar nu am vazut :(

Daca e sa fac modificari as face in sesul sa castig ceva functionalitati. De exemplu sa-mi pun tempomat, incalzire la bancheta din spate, CIC, CD-changer.

Insa vreau sa mi le fac eu de la A la Z. Nu vreau sa merg la service sau la cineva. Vreau sa mesteresc eu la ea, sa fiu mandru la final :)

Timp sa fie pentru documentatii + lucrarile alea...

CD changer pentru? Odata ce iti pui cic, ai hdd sa poti copia melodiile, daca iti pui si combox, iti poti face retrofit la 6FL, adica usb in cotiera, deci cd changer mi se pare inutil.

Hai odata cu upgrade-ul ala la CIC, ce tot astepti ? :p

Eu nu mai am rabdare sa imi montez Individual , vroiam sa te intreb daca se merita ca optiune? Am citit ca are 825watti.

Edited by InSidE

Merita din plin. Si ca sunet (putere, fidelitate) cat si ca efecte (spatialitate, liniaritate etc.).

CD changer mi-as pune pentru ca am multe CD-uri originale. La drum lung bag un CD cu mp3-uri si gata. Insa pentru cele originale mi-e cam lene sa tot schimb la ele.

CIC o sa imi pun... Asta e clar insa nu stiu cand. Nu e graba... :pardon:

Merita din plin. Si ca sunet (putere, fidelitate) cat si ca efecte (spatialitate, liniaritate etc.).

CIC o sa imi pun... Asta e clar insa nu stiu cand. Nu e graba... :pardon:

Daca vrei CIC pentru E60, mi se pare ca are asta de la care iau eu, are unu de 2009 parca.

Nu iti tre cd-changer, la CIC bagi cd-ul si copiezi melodiile pe hdd :)

Da de unde draq le tot iei? :laugh:

Mai are unu pentru E93 daca te intereseaza :p

Edited by InSidE

• 4 weeks later...

A trecut prima serie de zapada. Noul primar si-a aratat potentialul. Pe 90% din strazile pe care am circulat, nu era curatat.

Mi-a placut extrem de mult comportamentul masinii. Desi am mers de multe ori cu ea e burta, nu m-a lasat la greu.

A fost de 2-3 ori nevoie de balans. In rest s-a comportat superb!

DTC & Dunlop M3 RFT 225/50/17 :thumbsup:

Peste o saptamana am programare la BMW pentru inlocuit termostatul. Tot mai greu urca apa. Am mers in oras si jumate de ora iar temperatura era pe la 80 de grade.

Interesant este ca nu il inlocuiesc direct. Mai intai verifica masina desi le-am explicat ce si cum face...

Sper sa nu gaseasca balarii.

P.S. se vor uita si la distributie sa vada daca este OK. :rolleyes:

La N47 este doar un termostat, cel de la pompa de apa. La EGR nu exista termostat.

Cosmin, ce inseamna ca nu ai obsercat diferente majore? Inseamna ca mici au fost... Care?

La mine pe langa incalzirea mai greoaie, are momente in care ajunge la 89 de grade si sta acolo insa se intampla ca in urmatoarea zi sa nu mai treaca de 80.

Din ce am citit in TIS, la orice interventie la sistemul de racire se schimba si antigelul. Asta ar fi un al doilea motiv sa fac schimbarea pentru ca masina are 5 ani acum.

Daca as fi fost la tara si afara temperaturi decente, as fi inlocuit eu termostatul insa e prea frig :)