Jump to content

Stergatoare

alex 83

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si nu ai stergatoare la e46 pe care ti-l cumperi? :)

6781[/snapback]

Ba da :blink:

Dar fiind vremea cat de buna e, nu prea iti dai seama cat de bune sunt. Si chiar daca ar fi uzate si imi place masina, tot o iau. Deci ma refeream ca in caz ca o sa am nevoie o sa ma risc la o pereche de 400 de mii.

Ba da :)

Dar fiind vremea cat de buna e, nu prea iti dai seama cat de bune sunt. Si chiar daca ar fi uzate si imi place masina, tot o iau. Deci ma refeream ca in caz ca o sa am nevoie o sa ma risc la o pereche de 400 de mii.

6789[/snapback]

Si daca nu o sa se potriveasca? :)

:) Ce e46 iti cumperi? :blink:

Si daca nu o sa se potriveasca? :) 

:) Ce e46 iti cumperi? :blink:

6879[/snapback]

Am mai vazut la OMV de langa Udriste unele tot pe la 4-500.000 care erau de 55cm de data asta. Deci inca mai sunt 2cm.

Te referi ca nu o a se potriveasca sistemul de prindere sau ca lungime?

320d.

Am mai vazut la OMV de langa Udriste unele tot pe la 4-500.000 care erau de 55cm de data asta. Deci inca mai sunt 2cm.

Te referi ca nu o a se potriveasca sistemul de prindere sau ca lungime?

6921[/snapback]

Ca lungime sigur nu se potrivesc.Ma refer la sistemul de prindere

P.S.Am gasit si eu in Carrefour Bosch la 1 mil dar erau 53 de cm :blink: Mai caut :)

exista si set special cu marimile alea, dar e mai greu de gasit. si eu tot doua seturi as lua in locul tau.

in alta ordine de idei, eu am nevoie de 2x51 sau 2x54 (merg la limita), si m-am saturat de loteria stergatoarelor... tot ce am cumparat in ultimii 4 ani sint extrem de proaste, cu exceptia unora "champion" pe care am dat 120 mii lei si care au fost extraordinare.

am auzit de tot felul de bosch si valeo si alte prostii, dar toate sint la fel de moi si de obosite... sterg prost si se indoaie rapid.

sugestii ?

• 2 weeks later...
Pai vad ca nu mai zice nimic :blink:

@chase nu-ti mai iei din alea de 44.900? :)

9766[/snapback]

Pai deocamdata se tin ale mele, desi mi-as lua o pereche sa fie acolo. Oricum, daca ar fi lungimea buna, eu as incerca sa cumpar doar lamele alea, poate e ceva de ele.

Eu nu ma risc sa scot lamele.....poate nu cad bine....

9794[/snapback]

In ce sens sa nu cada bine? Si oricum daca iti cumperi niste stergatoare (la orice pret ai gasi in final), schimbi tot stergatorul, deci nu poti sa zici ca strici ceva.

Oricum, la ce fel a fost zilele astea, ce ai facut fara stergatoare?

In ce sens sa nu cada bine? Si oricum daca iti cumperi niste stergatoare (la orice pret ai gasi in final), schimbi tot stergatorul, deci nu poti sa zici ca strici ceva.

Oricum, la ce fel a fost zilele astea, ce ai facut fara stergatoare?

9798[/snapback]

Pai stergatoarele sterg :blink: dar lasa niste dungulite ff enervante.

Vreau sa zic ca daca scimb lama si sterg si mai rau decat cele actuale nu am facut nimic....si dupa aia sa le pun iar pe alea vechi....asa astept ziua de 30 ian si incep sa caut de 57 si de 49 cm si o sa am 2 seturi :)