Jump to content

Un alt e39 dar touring

Hila

Recommended Posts

frumos touringul, multi n-ar crede ca are apr 200 de cai sub capota, probabil ii surprinzi pe unii intre semafoare (desi cred ca nu te tii tu de asa ceva :)

de cand o ai, ai avut probleme cu turbina, inainte sau dupa cipuire, sau ai condus-o ca la carte ?

Multumesc de apreciere,o am de 4 ani si nu am avut probleme decat consumabile(pompa apa,tampoane cutia de viteze ,tampon cardan )asta ca piese mai importante ,masina trage super ,dupa 15k de km nici fum ,nici alte probleme,pina se incalzeste nu sar de 2500 ture ,motorina numai Alto,sau Efix,dupa drum lung ultimi km spre destinatie merg incet sa se raceasca turbina .

Nu este o masina de facut jonglerii in trafic dar cand ii cer ceva imi ofera de asta as fi numit-o "Amanta mea":lol:

bravo Gabi, foarte frumoas ti ai facut, (amanta) felicitari.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A venit iarna si ne apropiem de revizie ,plus ca de cand am pus jantele pe 18 am avut impresia ca simt ceva lovituri in volan la gropi ,am fost la mecanic si mi-a spus ca sunt nebun,directia e perfecta dar vreau ca pina la vara(datorita costurilor) sa-mi cumpar tot ce inseamna piese la directie sa le am sa le schimb,de asemenea mi-am comandat piesa cu tepi si cele 2 garnituri de la farurui,am probleme cu chederul de la parbriz ,adica ma enerveaza ca sa crapat tot si arata ca naiba ,parbrizul e ok si e original dar chederul la vara il schimb!

Am toate trimurile negre la vopsitor sper ca pina vineri sa fie gata le dau o mana de lac ca erau cam matuite!

Am schimbat tot ce inseamna bec la interior cu becuri cu led ,nu e o mare schimbare dar e frumos ,daca ma plictisesc le pun pe cele normale .

Urmeaza dunga aia cromata de la porbagaj si rinichi de crom(am incercat ceva cu vopsea dar nu e tocmai ok) deoarece am pachet crom si e in stare destul de buna!

aaaaa,mai trb sa schimb cauciucurile de iarna(le am dar nu am avut timp) :)

Bytu-da ce are a ta? Multumesc!

Slymoto-era dupa 1 zi de ploaie,la Sighisoara in ultima zi a vost vremea nasoala,despre bare pot spune ca are un aer mai sportiv asa,parerea mea,am vrut sa le cumpar dar toti mi-au spus ca e mai frumos asa!:)

Esti Maniac!Frumos oricum...

Tu vorbesti care ai o masina noua ,care e mai usor de intretinut :)eu ce sa mai fac cu batranica mea:))))oricum frumoase pozele la Sighisoara!

Multumesc oricum:)

Edited by gabriel_525

Esti Maniac!Frumos oricum...

Tu vorbesti care ai o masina noua ,care e mai usor de intretinut :)eu ce sa mai fac cu batranica mea:))))oricum frumoase pozele la Sighisoara!

Multumesc oricum:)

Nu te da lovit acuma!E in stare foarte buna si a ta. :)

faina chestie ai facut cu trimurile..sper sati fi iesit fara impuritati pe ele etc...bafta cu montatu

Au iesit super dar dupa lacuire se da si polish,asa se elimina toate impuritatile !

Edited by gabriel_525

pai mai am mici probleme de rezolvat..parbrizul, bara fata, unitatea de navi si playerul, de indreptat anumite chestii..timp nu prea este...in rest motorina si blana; la schimbul de ulei m-am indurat si am bagat motul 300v, asta ca sa mai indulcesc resoftarea...anvelope noi dunlop sp9000, cu care am aderenta, dar papa un piculet mai mult..si noride fum de nu se vede in spate,dar accelereaza bine de tot batranica..

Da in rest baga caldura?

La mine era blocat ventilaturul de la senzorul din unitatea de reglaj al climei(daca m-am exprimat corect) si baga caldura la inceput ca apoi sa bage numai rece dupa cateva minute. :)

In interiorul piesei 1 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=64&fg=20 se afla un ventilator mic in spatele grilajului din stanga. Acolo e un senzor. Daca ventilatorul e blocat si nu mai merge, senzorul ramane cald si iti baga aer rece in masina.

Asta am patit eu, poate te ajuta cu ceva daca am fost destul de explicit :lol:

Sly ce naiba man ,nu mere ,indiferent nu-s tamp...,era un topic cu niste chestii sub filtru de aer niste contactori sau robineti care raman blocati dar nu stiu unde ?

Iarta-ma Gabi dar mai inteles gresit. Raspunsul era pt @AndreiVN. El era cel care nu stia daca pe acolo baga cald.

No offence man :) !

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Am cam lamurit toate problemele care le aveam ,doar chestia cu caldura in spate la consola nu inteleg ce are,oricum....

Ne apropiem de 200000 de km (lipsesc 800),nu am avut probleme cu ea iarna asta nici cu tractiunea spate chiar m-am distrat ca in ultimi 5 ani:)),nici cu frigul

Azi a primit narile cromate in intregime ,ne pregatim pt Brasov,sper sa-mi ajunga si bagheta aia din spate de la porbagaj si astfel avem pachet crom complet,sunt foarte multumit cum vine in contrast cu vopseaua masinii,nasol cu mizeria care este in oras