Jump to content

Un alt e39 dar touring

Hila

Recommended Posts

1 As vrea eu sa fie poarta mea <_<

2 Sunt la Soveja nu vrei sa stii cum e cu strazile laterale aici,daca aveam un X5 era altceva :bashwall:

am luat-o in dreapta undeva unde era odata singuru drum asfaltat de pe acolo , pentru Ceausescu circula camioane acuma .... :) ...am zis ca-mi raman rotile acolo .

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Daca s-ar gasi peste tot ar fi o chestie mie i-mi trb de touring ca nu se potriveste bancheta din spate,iar culoarea- gri sau negru ca sa dea bine cu bordul albastru,ar mai fi imbracatul dar nu e la fel cu cea originala de fabrica <_<

Daca s-ar gasi peste tot ar fi o chestie mie i-mi trb de touring ca nu se potriveste bancheta din spate,iar culoarea- gri sau negru ca sa dea bine cu bordul albastru,ar mai fi imbracatul dar nu e la fel cu cea originala de fabrica <_<

Cauta pe 4tuning.ro poate ai noroc ... eu acolo l-am gasit pe a meu :) .. arata ca dracu da' il rezolv eu .

Am vazut un topic pe aici cu cineva care reconditioneaza misto ... o sa ma interesez .

super faina masina si ingrijita .... genu de masina care dc ar fi de vanzare nas sta prea mult pe ganduri!!! ps.foarte faina chestie ca ai acoprit cu ``carbon `` ca arata urat maro!!! bafta in continuare cu ea!!!

Multumesc! O am de ceva ani si nici prin cap nu-mi trece s-o vand,luni sper sa-i mai dau ceva CP sa ajunga cam pe la 195,folia nu este din aceea in relief o s-o schimb cand am timp mai ales ca acum am experienta <_< . Nu arata urat cu mahonul doar ca vroiam o schimbare.

Urmeaza o curatenie generala de primavara si apoi jentile nu ma prea pot decide 17 sau 18(ca se distruge directia sau caseta mai repede ,devine mai rigida de-ti rupe ficatul in tine,drumurile care le fac in general nu sunt chiar E85,etc) oricum cu buza lata

Cu ceasurile se rezolva ca eu le-am dat jos de 3 ori,folie ne trebuie cam 3,5 metri sau 4 ca daca ne tremura mana(de la bautura) sa ne ajunga ! <_<

Facem o cloaca sambata viitoare! Cu bere ,mici si la sfarsitul zilei vedem ca nu am facut mai nimic :)

Urmeaza o curatenie generala de primavara si apoi jentile nu ma prea pot decide 17 sau 18(ca se distruge directia sau caseta mai repede ,devine mai rigida de-ti rupe ficatul in tine,drumurile care le fac in general nu sunt chiar E85,etc) oricum cu buza lata

DiferenÞa Între 17 ºi 18 nu este atât de mare.

Caseta de direcĂžie nu picĂŁ automat de la niÂşte jante mari, picĂŁ oricum dacĂŁ iei multe gropi.

Si eu stiu in mare parte gropile din drumurile mele zilnice dar problema e cand iesi din oras pe un drum nou ce faci treb sa stai cu ochi in 4 <_<

Astazi i-am mai daruit 30 de CP si cativa Nm ,pare mai usurica bestia asta de 4,80m,si am inteles ca va fi din ce in ce mai bine :)

Si eu stiu in mare parte gropile din drumurile mele zilnice dar problema e cand iesi din oras pe un drum nou ce faci treb sa stai cu ochi in 4 :)

Astazi i-am mai daruit 30 de CP si cativa Nm ,pare mai usurica bestia asta de 4,80m,si am inteles ca va fi din ce in ce mai bine :bashwall:

Hai ca e diferenta ... sa vedem mai incolo dupa ce ii mai da drumu' la robinet :unsure:

A mea e obosita <_< cred ca ii dau kick ..

Mie nu mi se pare obosita deloc, arata si bine acum spalata fata de cum era vineri, tu pleci cu scart si intr-a 2 eu nu reusesc nici cu 1 acum ca am aproape 200 cp,am incercat de-am inrosit ambreiajul si degeaba <_< :)

Mie nu mi se pare obosita deloc, arata si bine acum spalata fata de cum era vineri, tu pleci cu scart si intr-a 2 eu nu reusesc nici cu 1 acum ca am aproape 200 cp,am incercat de-am inrosit ambreiajul si degeaba <_< :)

Daca nu stii nu fortza masina aiurea ... pleaca si a ta cu scartz sunt mai mult ca sigur :bashwall:

Eu am pe 16 deci as trb sa zbor si totusi cand iau ambreiajul da in nas si apoi decoleaza si normal cu DSC off ,nu-mi patineaza ambreiajul ca l-am controlat de curand

Cristi acum 195-200 cp <_<

Edited by gabriel_525

Eu am pe 16 deci as trb sa zbor si totusi cand iau ambreiajul da in nas si apoi decoleaza si normal cu DSC off ,nu-mi patineaza ambreiajul ca l-am controlat de curand

Cristi acum 195-200 cp :)

Nu stii tu , ai picior de lemn ... intr-o zi ne apucam de ceasurile alea si iti arat eu cum e cu anvelopele . Doar ai vazut ca stiu :bashwall:) am facut oleaca de circ azi ... <_<

Da Andrei chiar ai facut spectacol! <_<

KO_deina am cauciucuri de iarna pe spate dunlop sport 225/55/16

Acum ca ma gandesc si sincer i-mi plac mult jantele care le am as lasa tot cauciucuri pe 16 dar cu talon mai mic ce parere aveti? Ceva la 40 sau 45?

55 e ideal pt cele pe 16 :)

De ce 45 cred ca vin mai frumos pe opel am 205/50/16 mi se par cam inguste dar vin frumos avand talonul mai mic si cu protectie pt janta ,nu stiu daca se va modifica confortul ca la asta nu prea as vrea sa renunt! <_<