Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Un alt e39 dar touring

Hila

Recommended Posts

55 e ideal pt cele pe 16 :blink:

De ce 45 cred ca vin mai frumos pe opel am 205/50/16 mi se par cam inguste dar vin frumos avand talonul mai mic si cu protectie pt janta ,nu stiu daca se va modifica confortul ca la asta nu prea as vrea sa renunt! <_<

Cand aveam eu jantele pe 16'' aveam talon de 55 .. :) .. parca mergeam pe puf . Acuma ma arunca in sus cu astea la orice pietricica .

Daca pui talon de 40/45 la jante pe 16'' o sa arate a carutz de butelii .. :bashwall:

Da Andrei chiar ai facut spectacol! :unsure:

Nu mai face misto de mine ma :blink:

Edited by AndreiVN

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

De ce 45 cred ca vin mai frumos pe opel am 205/50/16 mi se par cam inguste dar vin frumos avand talonul mai mic si cu protectie pt janta ,nu stiu daca se va modifica confortul ca la asta nu prea as vrea sa renunt! <_<

repet.. cred ca 55 ti s-ar potrivi cel mai bine, mai exact un 225/55/16

daca pui 45 sau mai rau 40, jantele alea vor arata FOARTE mici pe masina si cu siguranta n-o sa-ti placa :) plus de asta, vei simti diferenta de confort!

am impresia ca BoBo a avut demult 225/55/16 si era foarte multumit

Edited by KO_deina

Pai astea le am eu acum dar as vrea talon mai mic,totusi cum e cu plecatul cu scartait de pe loc,ambreiajul l-am probat si am pus si mecanicul sa-l probeze e ok!

QUOTE (gabriel_525 @ 31/Mar/2009, 09:23)

Da Andrei chiar ai facut spectacol!

Nu mai face misto de mine ma

This post has been edited by AndreiVN: Today, 13:26

Nu fac sincer mie mi-a placut foarte mult cum merge masina,are nevoie de un filtru de aer sport!

Edited by gabriel_525

Nu stii tu , ai picior de lemn ... intr-o zi ne apucam de ceasurile alea si iti arat eu cum e cu anvelopele . Doar ai vazut ca stiu :bashwall:) am facut oleaca de circ azi ... <_<

Aveai dreptate cu piciorul nu am mai incercat pina ieri dar azi am facut probe cu opelu ca e mai usor si am inceput sa invat ,pe seara am luat bmw-ul si in parcare la brico i-am dat de cap e chiar usor,vb lui Cristi MD suiera rotile fara probleme ! :)

Nu stii tu , ai picior de lemn ... intr-o zi ne apucam de ceasurile alea si iti arat eu cum e cu anvelopele . Doar ai vazut ca stiu :blink:) am facut oleaca de circ azi ... <_<

Aveai dreptate cu piciorul nu am mai incercat pina ieri dar azi am facut probe cu opelu ca e mai usor si am inceput sa invat ,pe seara am luat bmw-ul si in parcare la brico i-am dat de cap e chiar usor,vb lui Cristi MD suiera rotile fara probleme ! :bashwall:

Eu ti-am zis ca problema vine de la picioarele tale :unsure: ... daca la a ta nu merge , inseamna ca la obosita mea nu face deloc . :)

Edited by AndreiVN

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
ooff..ce bine era dc ne vedeam noi 2...dar asta e..data viitoare...

De ce? Pacat! Data viitoare incerc sa ajung vinerea daca nu vine iarna pina atunci si schimbati iar intalnirea sambata <_<

Frumos touring-ul :) sa-l calaresti sanatos

In perioada sarbatorilor de paste mi-a cazut pompa de apa la BMW asa ca, in nevoia de a calari am improvizat-un cal putere <_<

am calari o iapa.dar mai bine un bmw.frumos touringul.pacat ca fug oamenii de ele, eu am avut un 320/2003 touring si era super functional dar 5-ul e alta clasa.cum sta pe drum ca eu tare incantat am fost de stabilitatea touringului?

Sincer i-ti spun iarna ma duc la sky si am fost cam peste tot in tara si prin slovacia,italia,austria si nu am avut probleme niciodata ma refer cand este zapada ,vara cu cauciucuri bune e lipita de asfalt in curbe la viteze mai mari ,pe serpetine e dementa curata! <_<

• 2 weeks later...