Jump to content

Un alt e39 dar touring

Hila

Recommended Posts

Necst-adica urmeaza

-Enterior de pele,greu cu asta ca am gasit cateva dar de sedan ,sunt curios daca ma lamureste cineva as putea schimba numai pielea de la bancheta din spate la un tapiter si sa o adaptez pt bancheta mea care este din 2 bucati(marimea si forma ar cam fi la fel,doar ca a mea este din 2 bucati cand vrei s-o pliezi)

-Jante sau bara fata M 5( nu stiu ordinea deocamdata ) bara spate de la touring i-mi place cred ca ar veni bine numai cu cea din fata.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

A iesit super dar sunt la soveja la socri mei ca este ziua sotiei mele si nu am luat laptop-ul meu la mine sa pun pozele ,maine le pun!

Dar mi-a zburat emblema pe sapte <_< ma enerveaza in draci ca a zburat numai folia aia cu emblema si erau noi aveau 5 luni ,brandex vad ca lipseste de ceva zile abia astept sa-mi vina emblema asta,cred ca a fost de la viteza ca ma alergat unu cu un ML pe drumul de la Tisita-Panciu ,dar pe la 180 si dupa 5 km sa lasat pagubas :)

Cât te-au costat?

Pedale plus footrest 320 Ron de la cineva de aici de pe forum,emblema 70 Ron,nu stiam la ce te referi! E bun pretul! Sunt din aluminiu cu insertie de cauciuc iar footrest-ul fara insertie de cauciuc,fara sa scrie nimic pe ele (asta mi-a placut) in genul celor de M dar fara inscriptie !

Cam asa arata ,pozele sunt facute in graba cand le montam,footrest-ul nu am vrut sa gauresc pe cel al masini si l-am pus cu silicon transparent ,apoi am taiat cele 4 capete la suruburi si le-am aplicat in gaurele ,pare perfect!

Cam asa arata cu tips-ul montata nu am avut prea mult timp ca m-am ocupat de nenorocirea aia de stergator de la luneta care ma inebuneste ,saptamana asta sper sa am timp sa ma duc la un electrician <_<

eu am E39 530d touring si am si eu pb cu stergatorul de la luneta.

am incercat sa l desfac dar nu am reusit am distrus toate clemele ale inclusiv butonul de deschitere haion. (l-am taiat bucatica cu bucatica cu bonfaierul) :) se pare ca a mai avut probleme si cineva a pus un adeyiv pe toate piesele alea si nu se mai desfacea nimic nici dupa ce l am sectionat in bucati cu bonfaierul.

tre sa cumpar un alt buton si mecanismul de deschidere portbagaj. cunosti cineva care vinde asa ceva?

mama ce fain arata.....si eu tot din asta caut sami pun !!! cat ai dat pe el??....si tu tiai tras cabluri la cd player si tempomat sau masina avea deja...???

Am scris mai sus pretul,la ce cabluri te referi? Masina a avut comenzi pe volan din fabrica!

arata misto tare :)

acuma sa imbraci trimurile alea cu folie carbon d'ala deschisa sa dea bine :bashwall:

Cred ca voi pune piano black,daca nu dau bine voi avea un set sa-l vopsesc ,nu mai vreau sa pun folie <_< ,pina la urma tot se umfla intr-un colt sau cine stie ce si se vede ca e naspa,asa mai bine le vopsesc!

Edited by gabriel_525

Azi am facut un polish la faruri(la o vopsitorie) a iesit super ,sunt ca noi,plus spalat si cred saptamana viitoare o bag la polish pe toata ,am vorbit la service as face-o la un vopsitor nu la spalatorie mai ales ca la noi in oras nu exista o firma de detailing auto!

Poze <_<

Edited by gabriel_525

E 51 <_< (mai important este mesajul decat ambalajul)ca pina ajungeam acasa sa iau aparatul incepea ploaia si i-mi bagam picioarele in ele de poze ca iar se facea ca dr.. masina asa ca asta e situatiunea! :)

Farurile au iesit tipla...foarte frumos.

Te-am vazut de multe ori prin oras, te-am si flash-uit odata dar nu cred ca ti-ai dat seama cine sunt...arata foarte bine masina si spre deosebire de multe dieselare e si destul de silentioasa...se vede ca ai grija de ea.