Jump to content

Un alt e39 dar touring

Hila

Recommended Posts

Multumesc pentru apreciere ,chiar i-mi pare rau ca nu te-am vazut dar voi sta mai atent pe viitor :) ,de unde stii ca e silentioasa(multi mi-au spus chestia asta ,dar mie nu-mi pare),nu am timp si bani ca as avea si mai multa grija <_<

Astazi daca m-am ocupat de lumini am dat proiectoarele jos si le-am desfacut si spalat in interior erau galbene de la praf,din pacate unul are o ureche rupta dar nu dau 350 Ron pe unu nou ca vreau sa pun bara de M !!!

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

de unde stii ca e silentioasa(multi mi-au spus chestia asta ,dar mie nu-mi pare)

Pai ai trecut de vreo 2 ori pe langa mine si cand eram pe jos prin oras, odata chiar erai oprit la semafor si am auzit ce fel se aude motorul si la relanti...pe langa majoritatea 525d-urilor din Focsani zici ca e benzinar <_<

Edited by ktL745

Da se aude altfel fata de restu care zici ca sunt tractoarele alea de la salubritate

Offtopic .

Am tipat dupa tine pe la festivalul vietii ala de pe bd Gärii erai cu masina si te chinuiai s-o intorci pe la modern pe acolo , nu mai vazut/auzit <_<

:) Un moment unic ! :bashwall:

Ce este chestia asta se afla in torpedou in partea stanga si are un capacel care se ridica seamana cu o priza? <_<

Nu sunt foarte bune pozele ca e tarziu si bere multa si rabdare putina! <_<

Salut !!!

De unde ai luat volanu`??? cat a costat? modelu` asta imi place si mie la nebunie :)

Superba masina !!!!

Multumesc,volan (covrig 500 Ron,airbag rotund 250 eur)toate le-am gasit aici pe forum!

Din cauza si pentru ca ,deoarece <_< unu a dat cu spatele in bara mea (nimic serios) am schimbat bara fata pe original cu vopsit si un ornament de far (cam 3200Ron),masina arata super desi speram sa ii pun de M nu sa putut dar sunt foarte multumit si asa .

Voi pune poze si cu bara noua!

Da asa e <_< :) :bashwall: ,trb sa platesc eu bara (cam 2300 Ron) si sa stept pina intra bani de la asigurare (cam in 20 si ceva de zile dupa cat mi-a spus patronul de la service)si in conditile astea insemana Pa concediu in Grecia (mai am 2 saptamani) :unsure: ,dar e Ok si asa a iesit culoarea perfect zici ca este noua ,saptamana viitoare o duc la polish total la o vopsitorie!

Misto masina ...fain motor ....km cati mai multi fara probleme <_<

Am si eu 2 intrebari: 1. ce e butonul ala rosu dintre scrumiera si avarii ? ... 2. de unde ai luat becurile alea pt. Angel Eyes? Banuiesc ca se potrivesc si pe e39 520D :). Pune niste poze cu un aparat bun cu angels aprinse sa le vedem cum ii schimba infatisarea. Merci.

Becurile sunt Philips Blue vision ,le gasesti la orice magazin cu piese auto nu e mare diferenta lumin aeste tot galbuie tip OEM(50Ron)

Butonul ala este de la imobilizator are un led si palpaie cand se activeaza alarma,asa a fost masina si am si manual la sistemul asta de alarma ,sincer nu am mai vazut la alte BMW-uri

Multumesc!

De ce luceste asa ? I-ai dat polish ? <_<

Da,da,da ! :)

Pt schimbator asteptam ......dar si cand va fi gata!

Multumesc michael!

Edited by gabriel_525