Jump to content

prelungire numere provizorii

Octavian123

Recommended Posts

La multi ani!

Va salut cu drag pe toti.

Am o rugaminte mare si cred ca este posibil sa gasesc rezolvarea aici. Sunt sigur ca am citit pe undeva (mai mult ca sigur pe forumul BMW) dar nu gasesc si caut de doua zile. La expirarea numerelor provizorii cum se procedeaza pentru obtinerea unui nou rand? Care sunt pasii exacti care trebuie urmati? Numerele provizorii deja erau obtinute la achizitionare deci nu am de unde sa stiu ce trebuie facut.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Daca nu am postat bine aici, am sa rog un moderator sa nu se supere si sa mute topicul intr-o locatie adecvata.

Salut.Vezi sa nu fie deja expirat numarul maxim de numere provizorii (3) . Faci un dosar care sa contina :

- cerere autorizatie ( o iei de la sediu la inmatriculari)

- RCA valabil pe perioada valabilitatii numerelor provizorii (de la 1 luna in sus poti face)

- copii dupa act de proprietate (vanzare - cumparare , facturi etc) . E bine sa ai toate actele masinii la tine , originale/copii

- act de identitate original/copie

- 2 taxe , una la cec una la posta . (taxa autorizatie provizorie 7lei .plata contravalorii autorizatiei de circulatie provizorie 13 lei)

- 40 ron pt numere.platesti la ghiseu

- delegatie (o cumperi de la ghiseele de prin zona)

Sau daca vrei sa scapi de agitatie te duci cu actele la un ghiseu de pe langa sediu si iti face o tanti tot dosarul pentru 100 ron .

Salut! Daca masina ai cumparat-o cu nr. provizorii, trebuie sa mergi cu actele la biroul de inmatriculari, completezi o cerere, si iti dau nr. in aceeasi zi. Dar trebuie sa mergi de dimineata. Trebuie sa mai stii si ca se dau doar 3 randuri de nr provizorii, deci vb cu fostul proprietar sa-ti spuna de cate ori a scos nr pt masina. Ca sa-ti simplifici viata, mergi la un birou din acela care face contracte de vanzare-cumparare ( ca sigur trebuie sa fie unul pe langa biroul de inmatriculari) sau la ACR si aia iti dau si cerere, iti fac copii la acte si iti si pregatesc dosarul...pentru o taxa infima (cred ca vreo 5 ron). S-ar putea ca tot ei sa-ti scoata si nr ca sa scapi tu de stat la rand...asta doar daca s-au mai linistit apele pe la inmatriculari!

Succes!

Sau daca vrei sa scapi de agitatie te duci cu actele la un ghiseu de pe langa sediu si iti face o tanti tot dosarul pentru 100 ron .

100 de ron e fffff mult!