Jump to content

5er E60 dupa 1 an ii fac si eu prezentarea

xfil3s

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

asta fac si eu citesc niste review-uri sa vedem raport calitate pret care sunt best buy <_<

ms de link

eu mi-am luat vredestein ultrac sessanta.

uite aici un link sa vezi cum sunt

daca vrei, te iau la o plimbare cand imi pun rotile de vara sa vezi cum merg. mie mi se par super ok si nici nu sunt prea scumpe.

post-7792-1235345808_thumb.jpg

eu am locul respectiv de pus rezerva ... mi-am comandat atunci rezerva la bavaria ... doar roata completa fara kit pentru ca stiam ca in pachetul livrat de bavaria contine si kit-ul de pana ( cric si manivela ) <_<

am si spray-uri cu spuma , un kit de pana de pe un seria 7 in caz de vreo urgenta

deci roata se afla in locul ei , nu influenteaza capacitatea protbagajului :)

• 2 weeks later...

am primit un pm de la un membru al forumului referitor la o softare/chip si anume ... "masina va ajunge la 260cai si 600nm" fara a avea pe viitor probleme ...

ce parere aveti de asta ? se merita sa fac softare? , se simte dupa softare diferenta de putere si de cuplu ? astept parerile voastre !

sportiv nu conduc ca nu am unde ... dimineata spre birou nu ma grabeste nimeni , dupa program nici atat <_< doar cand ies la plimbare sau am chef sa o duc sportiv atunci da ... am nevoie de mai mult :) nu ca nu mi-ar ajunge ce am acum ...

ma interesa ca idee , o resoftare ... 200 euro ... isi face banii ... adica se face resoftarea si masina merge la fel , revizii la fel , nu uzeaza alte componente ... probleme la turbina , cutie , etc ??????!?!?!?

ideea sta in felul urmator : pentru 260 cai ma tenteaza ... pentru un cuplu de 600nM ma tenteaza , cei 200 euro n-ar fi problema ... problema mea este psihologica , stiu ca orice modificare a masinii implica alte cheltuieli in viitor , care la un e60 nu sunt mici !

inca stau pe ganduri ....

DacĂŁ vei conduce normal Âşi vei folosi puterea ĂŽn plus doar pentru depĂŁÂşiri, nu cred cĂŁ vei avea probleme.

zi ceva de presiunea in turbina, de fortele din cutie (automata)

presiunea in turbo creste cu 0,18 bar- inofensiv