Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

F U M

alex sabin

Recommended Posts

s'alte poze

maine o sa fac o poza cu seria de la masina unde scrie INDIVIDUAL... desi e o poza undeva pe forum dar nu o gasesc eu acum...

ca sa nu fiu acuzat de ...( cum am mai vazut pe forum... ) seria masinii e GM 88475 ... ( nu e masina lu' taticu...si nici a lu' varul unchiului coleg cu tata )...

post-8395-1231792720_thumb.jpg

post-8395-1231793153_thumb.jpg

S-o stãpâneºti sãnãtos!

Interiorul e superb. :)

Ai nevoie de faruri, jante Âşi bare de facelift / M. :)

interiorul si culoarea exterioara l'au fascinat si pe fostul proprietar cand a luat din germanica...(nasul meu...deci km sunt 100% reali )

jante sunt in cautari...nu vreau replici

faruri ( am aceste gunoaie de FK... urmeaza schimbate si sistem de spalare faruri - multumesc grozadan...!)

bare de facelift sau M...nu ptr ca din ptc meu de vedere nu se potriveste cu stilul masinii (mele) ...am bara de M fata ( zgariata - schimbata pe casco de la un prieten...momentan o tin...si mai am si o bara pe spate tot zgariata schimbata tot pe casco )..

eu as vrea un update la sunet...

pielea e NAPPA ... te asigur ca e altceva fata de pielea "solzoasa"...obisnuita...iar interiorul este de la mama lui...singurul lucru care nu mai este original este schimbatorul...

depinde de unghi/soare...cat e de curata

in acte scrie :skarabeu ...la culoare

in talon la mine scrie ca-i albastra, pe sasiu scrie Dunkel Blau. Seara sau cand e innorat ce culoare are?

revin cu poze de pe vremea cand aveam jante plus restanta cu seria masinii...

la mine e verde...

post-8395-1231837816_thumb.jpg

post-8395-1231837823_thumb.jpg

post-8395-1231837829_thumb.jpg

post-8395-1231837836_thumb.jpg

Edited by alex sabin

masina are aceeasi componenta de cand a venit din germania cu ( 80tkm) cu urmatoarele "modificari" : faruri FK , stopuri HELLA fumurii , eleron portbagaj , bagheta crom portbagaj si schimbator de viteze ... si jantele care erau pe 16 modelul cu multe spite... si a fost remapata acum 2 ani si ceva ...

nu a fost avariata niciodata , insa a avut capota vopsita ( din cauza pietrelor ) si bara spate schimbata din cauza unui stalp'isor din parcare ...

puteam sa fac multe la masina dar am preferat sa nu o stric ptr ca imi place foarte mult cum a gandit-o primul proprietar si a iesit OK dpmdv ...

as vrea sa ii pun alte jante , faruri OEM , un ungrade la sunet si PDC pe spate ... in rest nu voi umbla la altceva.... are farmecul ei asa cum este...

pielea nu e greu de intretinut dar orice "pata" se vede asa ca trebuie sa ai grija cum umbli... insa sunt multumit ca nu se pateaza de la blugi sau ... cum am vazut in alte masini de "fitze"...

In sfarsit ti-am vazut si eu masina! Imi place jucaria ta...farurile alea sunt oribile, parerea mea si cred ca nici nu sunt eficiente...la interior e interesanta iar jante ii trebuie neaparat. Daca ii pui pachetul de M nu va schimba cu nimic in rau.....parerea mea.

In sfarsit ti-am vazut si eu masina! Imi place jucaria ta...farurile alea sunt oribile, parerea mea si cred ca nici nu sunt eficiente...la interior e interesanta iar jante ii trebuie neaparat. Daca ii pui pachetul de M nu va schimba cu nimic in rau.....parerea mea.

despre faruri e corect

interiorul imi place foarte mult ( nu sunt nici fudul , nici nu ma cred buricul ...dar nu im i plac deloc interiorele sobre/reci de piele neagra )

jante e un"must"...inca caut...

la pachetul de M momentan am spus pas... ( nu il consider a se integra in viziunea mea asupra acestei masini...)

Edited by alex sabin

• 2 weeks later...

cum iau si eu semnal de la boxele din spate ptr montarea unui sub ???

miam cumparat adaptor hilow dar nu stiu la ce fire sa il leg ( am dat camapeaua dar sunt 1000 de fire acolo, iar la boxe prin portabgaj nu am ajuns si nici nu vreau sa dau planseul jos..)...si de asemenea de unde sa iau remote ??? pot de pe pozitii spate ?