Jump to content

hibrid - "da" sau "nu"

23xwe

hibrid  

207 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu m-ar deranja in vreo 10 ani un hibrid( cele cu acumulatori), dar deocamdata nu sunt decat exercitii de marketing ( Vezi toyota Prius Hybrid cu consum de 9-10 litri/100km, si alte minuni din astea nefolositoare).

Si nici n-as vrea sa fiu in pielea unui posesor de hybrid cand trebuie sa schimbe acumulatorii ( pentru masinile care folosesc tehnologia asta).

Ceva cu diesel-electric cred ca ar fi interesant pentru cuplu si putere pe toata plaja de turatie ( diesel- electrogenerator, electric - propulsie).

Hidrogen sau alti combustibili alternativii nu prea vad in perspectiva apropiata datorita infrastructurii necesare ( peco).

Da. Cel putin pentru deplasari in oras, nu vad de ce nu, atata timp cat e o tehnologie gen, pui la incarcat 2 ore, sau bagi o galeata de apa si mergi o saptamana, adica ecologic, economic, eficient, si alte E-uri d-astea :)

Offtopic: sunt resurse destule de petrol si gaze naturale pe o luna de-a lui Jupiter....decat sa se chinuie baietii cu tehnologii hibrid mai bine ar face niste cisterne spatiale :)

Petrol sa fie petrol ! fuck green peace, mancati balene ! (e chiar bun :)

heheh ...asta e adevarul ..De fpt nu se doreste renuntarea la petrol ..sunt interese mult prea mari ..Chiar credeti ca in 2009 nu exista tehnologia necesara !? ..:) ...Dar daca ai baga masina in priza care ar mai fi profitul ? ,,taxe ..bla bla bla ....

Ps nu am incercat balena dar rechin e bun rau :)

eu mi-as lua ceva electric sau hibrid pt oras dar deocamdata e numai marketing am facut test cu toyota prius, lesinata rau, consuma 15% in oras pe computerul propriu. am vrut sa iau lexus 450h, consuma de sparge si aia. deocamdata hibridul e doar un moft de marketing, masini normale pe benzina sau diesel sunt la fel de economice si nepoluante ca asa-zisele hibride.

Guest poleposition
Petrol sa fie petrol ! fuck green peace, mancati balene ! (e chiar bun ;)

masina in priza care ar mai fi profitul ?

Pai ar fi bomba pt ANRE :) :) :)

Balena e carne rosie... foarte consistenta. Am incercat si crud si friptura. Asta in Islanda, ii doare pe aia fix in fund de green peace etc...in mod normal nu ai voie (ecologic vorbind) dar se serveste in restaurante fara nici o problema :)

Guest poleposition
eu vad viitorul exact ca in "demolatorul" :) la baie sa avem 3 scoici, cand ne salutam nu ne atingem, si mergem cu masini pe hidrogen parca :)

Offtopic total ..Ce faceau scoicile alea ca nici acum nu stiu ? ..haha

erau pentru spalat la fund...asa am inteles eu cel putin :)

Guest poleposition
eu vad viitorul exact ca in "demolatorul" :) la baie sa avem 3 scoici, cand ne salutam nu ne atingem, si mergem cu masini pe hidrogen parca :)

Offtopic total ..Ce faceau scoicile alea ca nici acum nu stiu ? ..haha

erau pentru spalat la fund...asa am inteles eu cel putin :)

Tehnologia hibrid asa cum au zis mai multi useri este mai mult marketing sau mai degraba o incercare a pietei dar nu cred ca marii constructori de masini se vor opri la hibrid, acesta este doar o reactie rapida a incalzirii globale o sa treaca destula vreme pana va iesii ceva concret eco ;)

offtopic http://www.youtube.com/watch?v=rBI8uCKi2lI and http://www.youtube.com/watch?v=rBI8uCKi2lI deznodamantul....

Ultima replica a lu` stalone din film e "Cum naiba funcþioneazã chestia aia cu trei scoici ?" :)

cred ca asta era concluzia :

http://www.youtube.com/watch?v=CzW_ljlkRVM...feature=related

:)

E o tehnologie de viitor fĂŁrĂŁ aplicabilitate practicĂŁ ĂŽn prezent.

Amin!

La "verdicturi" asa avizate si documentate, trebuie s afacem o scrisoare la toati producatorii de masini s ainceteze odata cu tampenia asta!

PS: Ciupanezu, nu uita ca , la inceput , si tehnologia motorului in 4 timpi era la fel de "defectuoasa"....