Jump to content

hibrid - "da" sau "nu"

23xwe

hibrid  

207 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

a vazut o honda care chiar e la vanzare in california ( singurul loc care are o retea de alimentare cu H ) http://automobiles.honda.com/fcx-clarity/

din cate am inteles e chiar practica, H costa cat benzina acolo, se comporta ca o masina clasica cu cutie automata, se alimenteaza normal .. nu stai sa o incarci nspe ore la priza, un plin tine vreo 3-400 de km .. pare cea mai practica si o.k din cate au iesit pana acum.

Am votat nu deoarece hybridele de pana acum sunt niste porcarii consuma chiar mai mult decat un diesel economic la acelasi regim de exploatare

atata timp cat H costa cat benzina singurul avantaj e ca scapam de suprematia araba ..,,,,,,...intr-un final asta e scopul ..

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a vazut o honda care chiar e la vanzare in california ( singurul loc care are o retea de alimentare cu H ) http://automobiles.honda.com/fcx-clarity/

din cate am inteles e chiar practica, H costa cat benzina acolo, se comporta ca o masina clasica cu cutie automata, se alimenteaza normal .. nu stai sa o incarci nspe ore la priza, un plin tine vreo 3-400 de km .. pare cea mai practica si o.k din cate au iesit pana acum.

Am votat nu deoarece hybridele de pana acum sunt niste porcarii consuma chiar mai mult decat un diesel economic la acelasi regim de exploatare

atata timp cat H costa cat benzina singurul avantaj e ca scapam de suprematia araba ..,,,,,,...intr-un final asta e scopul ..

nu arabi sunt problema, ci natia care dadea la altii diplome cu "natia cea mai fericita" sau asa ceva, aia care isi impusca presedintii.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Fara jumatati de masura,ori full hidrogen daca nu benzinar si gata....Priusul mi se pare o tzeapa pe care numai Americanii puteau sa o inghita,orice producator care face niste afirmatii despre masina pe care o produce trebuie sa fie adevarate in produsul final(adica consum redus...ecologic ...etc) .

Mda ... am condus si eu o dracie din aia .. putin .. e super masina .. si chiar m-ar tenta ...

1. Dai tzeapa la statul roman :) ca sunt taxele 0

2. Mergi pana la 50 la ora ... degeaba .. si nu se aude nimic <_<

3. Cand o calci ... se trezeste MONSTRU' si face urat :bashwall:

Consumul nostru mediu creste atunci cand ne taram ca melcii cu 30-40 km/h prin Bucuresti (CLS-ul imi consuma mult mai mult atunci cand merg potolit decat atunci cand conduc sportiv prin Bucuresti)

Cu o jucarie de genul asta .. e alta treaba...

Edited by bknight73

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
eu cred ca faza asta cu masina hibrid(motor electric) este numai o chestie de marketing...cazul lexus motor v8 si motor masina de splat...hai sa fim seriosi....oricum tine faza cu taxe zero....de parca motorul pe benzina nu polueaza...mai nou am vazut la BGS un ditamai cazanul american si scria mare HIBRID....dar fum la plecarea de pe loc tot a scos

Motorul electric nu are nevoie de rapoarte de transmisie ...are cuplu suficient de mare ca sa il legi direct la roti <_< .... si doar cu un potentiometru sa accelerezi maxim sau minim.

Un motor electric nu necesita intretinere.. asa ca un motor pe benzina / diesel , rotorul se misca in camp electromagnetic.. stiti cum functioneaza un motor electric... singurele parti de contact sunt rulmentii care suspenda ..axul rotorului intre bobinele de inductie.

Un motor electric este mult mai rapid decat unul pe combustie.

Astept hibridul... :) seria 7 hibrid ..va putea fi utilizat ori pe curent electric ori pe benzina... Va fi acelasi sistem ca la toyota.

Cred ca asta va fi viitorul

Edited by Stefan_SNK

• 2 months later...
  • 5 months later...

Am vazut reclama la bmw seria 7 hybrid :) ..... acum am inteles ideea celor de la bmw pentru viitor :lol: .

Au bagat un V8 de 400 si ceva de cai benzinar "si o unitate electrica de 20 de cai putere si 210 Nm"

si faza tare este urmatoarea pana la 60 km la ora merge numai pe electric si apoi trece pe benzinar...tare de tot....

PS: Astept cu nerabdare lamborghini hybrid cu 650 cai benzinari si un motoras electric de rasnita, si de ce nu bugatty cu 1000 cp benzinari si un motoras de la masinutele acelea chinezesti din copilarie :) .... ca de "traiasca revolutia tehnologica" si tehnicile de marketing :)

eu cred ca faza asta cu masina hibrid(motor electric) este numai o chestie de marketing...cazul lexus motor v8 si motor masina de splat...hai sa fim seriosi....oricum tine faza cu taxe zero....de parca motorul pe benzina nu polueaza...mai nou am vazut la BGS un ditamai cazanul american si scria mare HIBRID....dar fum la plecarea de pe loc tot a scos

Poate era fum din vreo curea :)

Mi-ar placea enorm sa nu mai am treaba cu peco.

da! sa fie implementata pe toate modelele, scumpe sau ieftine

Ce sa fie implementata pe toate modelele????.... :lol: ....

citeste topicul de la inceput ca sa stii ce inseamna raspunsurile :)

Ce sa fie implementat pe toate modelele un motoras electric???? of doamne cata stiinta si perspicacitate :)

Am votat normal cu NU doar pt forma actuala de hibrid. Nu ma vad conducant vreodata asemenea masini lipsite de putere. Acum sunt mai mult un moft pt cei mai fleti care vor sa fie mereu la moda. Insa pe viitor sper sa se dezvolte o tehnologie alternativa care sa nu polueze in nici un fel dar totusi sa simti si performanta. Chiar e necesar ca am distrus suficient planeta asta. Omul chiar e un parazit pt planeta. Si sincer cum se fac in continuare copii (sunt unii care nu au cu ce sa-i creasca da fac cate 12) o sa ne inmultim pana distrugem pamantul definitiv. Pana la masini alternative ar fi bine sa dea o lege universala prin care sa nu avem voie sa facem mai mult de 3 copii. Iar astia numai daca ai cu ce sa-i cresti si sa le asiguri un viitor.

Problema masinilor alternative este ca nu se vrea dezvoltarea avansata care sa duca si la preformante ale motorului. Pana nu epuizeaza companiile petroliere toate resursele pamantului de petrol nu prea o sa se dezvolte suficient nimic alternativ.

Chestia asta cu hibrid chiar si de la BMW e doar asa un moft pana acum. Cand aud cica nu polueaza da au si motor pe benzina. Nu polueaza asa mult da tot poluante sunt si nici macar nu sunt performante ca un motor pe benzina normal. Deci vad sa aiba nici o utilitate.

Mi se pare o idee super.BMW-urile sunt orientate spre putere totusi, nu spre consum mic.Nu am mers cu seria 7 insa am avut ocazia sa merg la un test drive cu un X6 hibrid.Nu se simte nimic deosebit fata de omologul pe benzina.

Nu stiu insa de ce nu se promoveaza mai mult motoarele pe hidrogen.

• 2 months later...